Да, ама има разлика дали за една недела ќе им дадеш џепарац од 500 денари или 100 евра. Колку кошта едно шмркање и колку често мора да се шмрка пред да почнеш да кризираш? Ај отприлика ако знае некој да каже, чисто да направиме една пресметка
Ејј ненормална работа. Сите бегаат од такви таа со таков сака да иде. Жално. Џабе и давате совети и за бившиот испишавте тестаменти, џабе.
Haha toa si e moj problem draga feminke ako rekovte za nego, a so deteto se druzime samo i nejkam.da dolzime ponatamu
I sekoj na svoite greski uci, jas gi cenam sovetite i se ispadna taka, ali custvata se sosema dr rabota aj prekini nes koa ne mozees, i togas sum go sakalaa toj i toa e sve na kraj sve ja sum povredena nekoj ne me saka vo toj so sum zatreskana i mene ne mi e lesno, plus zakani sliki i jq sum vo opasnost, za nego malki se isplasivv so taka pravi a fino dete, dobro podobar e od onoj psihopatot, i that iss all
I so e bitno dali imam nesto ili nemam? Moze sum tainstvena, jas nikogas nemam placeno pred majka, pred nea sum silna a koga sum.sama sum.slaba
Па битно е. Децата од мали се учат дека дрогата е најголемо зло во светов и ти со наркоман си фаќаш работа.
Точно, ама за жал во последно чудно се гледаат оние што ништо не користат. Колку пати ми кажуваат :"Дај малку опушти се, ништо не е од еднаш, за релаксација само" Немам ништо пробано, и имам 100 други начини да се опуштам. Страв ми е еден ден за моите деца.
Profilov go napraviv za da mi ukazat dr st9 kako, da vidam dr mislenja i toa e sve, ja ne mozam da se pomiram so vistinata, a i toj drugarot taka go spomnav od zal ne mu davam terapii za droga so saka neka si pravin sigurno nema da me slusa ama swkoss pri zbor mu kazivam da ne zima da pazi so pravi, a jas ne rekov deka ke se drogiram za da me prasuva nekoj dali iam roditeli, i slicno pozz
Prviot pat samo ednas setavme i vidov deka zwma dve takvii ko kesi sho se kokain, iii tolku bese sea samo na chat malk7 pisuenje i ako se vidime zdravo zdravo i red muabet
Здраво се надевам сте добро. Ве замолувам за совет.Отидов да работам сезонски во Словенија, се запознав со една личност, на почетокот беше фин и ми се појавија емоции. Се чудев зошто се однесува топло ладно, но е многу интелигентен. Откако почнавме да се гледаме ми призна дека користи наркотици. Се трудев да му помогнам иако одеше на терапија и пиеше апчиња, скришно пак земаше. Кога беше под нивно дејство, беше сосема друг човек, само се караше и се закануваше, наредниот ден како ништо да не се случило. Ми рече немам иднина со него дека ќе оди во затвор, рече ме сакал ама да останеме во пријателски контакт. Останавме и секој втор ден се кара и бара причини да се кара зошто јас сум продолжила напред со својот живот и постојани психички стресови и манипулации. Му кажав се што имав културно и на крај знаеше дека најмногу ми смета да се уништи самиот себе ми прати слика како зима хероин и демек е заради мене. Зборев со него го молев да не оди по тој пат, но тој се караше со мене, па се извини па пак се караше и проба да ме направи љубоморна со негова пријателка. Неговата желба беше од што му е тешко да немаме контакт, прифатив и ме обвинуваше за се, ми пишуваше лоши пораки од други места. Пробав да средам но тоа е само кога не е под дејство на наркотици, се блокирав, не знам што да правам друго но стварно сакав да успее, ама сега живеам во страв. Ви благодарам.
Комплицирано е и не воопшто лесно, труд треба и од негово семејство и од тебе… Не си комолицирај живот, не сте долго заедно откачи пред да си зацапана премногу…