@HarleyQuinn666 зошто да му пишуваш на бившиот? Штом е бивши можеш слободно да го избришеш од пријатели. Што овој покажува знаци на љубомора, тргни ги сите препреки. Ама реално, овој сегашниот и не заслужува ништо друго освен раскинување. Плус, човек со 17 лажни профила мислиш ли дека не ти чита што пишуваш на форумот?
OMG Бегај подалеку од овој,не е нормален,млада си и ќе си најдеш некој што размислува нормално а иначе кога некој се расправа со тебе за глупости тоа значи дека крие нешт големо па затоа ти одвлечува внимание,кога некој те сака вистински и те почитува не му е битно твоето минато,па уште и стара на 25,господи помилуј,ке сте умирале,дал да плачам ил да се смеам,бегај што побргу пред да помине уште време залудно.
Ке избришам историја, ама што да бришам, немам никаков контакт со бившиот јас, кај него се сите контакти. Мислам да го оставам иако ми се дере и ме прави луда Леле фала ти многу, и јас сакам да избегам.Грев ми падна, во еден од профилите му сугерира на бившиот да изврши самоубиство,
Ќе преживееш едно дерење. А така постојан стрес? Девојче, не губи си го времето со него. Врати се во нормала.
Направи скриншит од профилите,најди таму нешто кај што пишувал со некоја девојка или слично и прати му ги на вибер штом те прави луда и не ти верува,нека си види,налути му се дека има толку профили а крие од тебе,кажи му дека немаш доверба повеќе во него и раскини му,мислам ако сакаш де,оти немаш иднина со таков,ке умирал он на 30,нели
Кога го прочитав постов на девојкава, реакцијава ми беше ваква : Мој совет е да бегаш што е можно побрзо од него! И те молам запомни дека ова ќе ти остане само лошо сеќавање и ништо повеќе. Ти посакувам многу среќа понатаму
ОК да не си го тупела ти многу за бившиот и осигурај го ти дека минато е минато. Дека ако сака може да му кажеш кај кој матичен доктор да се обрати за да дознае како е здравјето на бившиот.
Ако не е измислена приказнава, тогаш дечкото заљубен е во бившиот 17 профили ни за Џорџ Клуни не би направила да го прогонувам, а не па за обичен човек. Најдобро е да посети психијатар, а ти да го оставиш и да го блокираш секаде Ја изгубил самоконтролата.
Само мене ли досега ова ми заличе на тролање на големо? Добро бе, колку треба да е забеган некој и да има слободно време, за да направи факинг 17 профили за ова? Па и гугл мапс... А бившиот па, нели му е пречудно тоа 17 непознати профили да му пишуваат вакви сомнителни ствари и реферати?
Да не знаеш дали да се смееш или да плачиш Ако ова е вистина,бегај подалеко од него Сите зборови да ги напишам малце ќе се На дечко ти му треба добар психијатар.
Мислам дека спомна дека живетее заедно не те плаши помислата дека нешто може да ти направи и тебе? само мене ми оде умот деа одкако ек му раскинеш ке проба да ти наштети и тоа јако бегај со ваков тип не ти треба н врска а најмалку брак ова кога и да е ке пукне дали сега дали кога ке се омажиш за него и кога деца ке му раѓаш бегај додека е посовреме
Остави го одма, оди кај твоите и зборувај со нив, татко ти, мајка ти, ова сериозно звучи страшно. Не останувај со него никако, но и да го оставиш ќе ти треба помош од твоите.
Nz ni dali i ti ke se otkacis.... Ovoj mi izgleda kako psihopat, ili ima nekoja bolestina neizlecliva, samo ne mi e jasno si videla kakov e, znaes t.e kakov e i uste si so nego si go upropastuvas zivotot bez vrska
Малку не тролаш м? Хехе и како забавно е? На ваква креативност режисер можеш да бидеш а ти по форуми седиш ццц
Епа вака хипотетички, ако не си трол, ондак дечко ти е ,, помало геј, али воли цурице ,,... Па и да не е геј, ондак е психо... А ти чим си уште со негооо, ондак и ти не си нешто поарничка, извини вака. Остај го, или живејте си среќно, без да се жалиш по други луѓе. Сречен ден и поздраф.
iskreno tipov ne veruvam deka e gej ama veruvam deka e opsesiven ili pati od kompleks namalena samodoverba.Mene mi e strav samo da ne izgubi kontrola pa da vi napravi nesto i na tebe i na bivsiot.Inace izbrisi history i od femina ovde da ne te otkrie deka si prasuvala. Luge ovde imaa 17 profili zaso ne i na fb sekakvi psihopati gi ima.