Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дечко ми е опседнат со бившиот

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од HarleyQuinn666, 6 октомври 2017.

1. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Ма шта је ово бре :D

На Јаневски му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Sungold

Sungold Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2017
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    14
    Не ми се верува до каде отиде светот. па уште и прашуваш за одговор.Зарем треба уште и да размислуваш за оваа ситуација. извини ама не ми доликуваш на 25 годишна зрела девојка ;)

На cresa-jagoda и sj *O* им се допаѓа ова.
  3. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    13.307
    Не мислам дека е трол девојкава, постојат секакви лудаци по светов така да се може да се очекува. И од машки и од женски. Само што маживе во последно време малце повеќе забегаа од што треба.

Јас не би живеела со овој човек-нечовек ни секунда! Пакувај парталите и бегај! Или ако е твој станот мењај брава. Документирај се што има пишувано, копирај и прати му ги на бившиот нека очекува нешто од зад грб во секое време. И под најитно раскинувај со дечково, ако ти прави проблеми (а ќе ти прави) пријави во полиција постојано биди со некој од твоите.

Не ми се верува, маж од 30 години со вакви работи да се занимава. Да не знаеш на каков ќе накапеш, Боже ми опрости.

На ♡BuBaLe♡, Adi888, blonde_supergirl и 4 други им се допаѓа ова.
  4. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Психопат! Мислам дека и тебе нема да те остава на мир а и може да ти се заканува.. Како што преценив таков е, злобен..Нешто повеќе од љубомораима во него, полн со злоба и гнев :x А згора на се велиш возрасен бил :drunk:, а се понаша како 10годишно дете. Има тука нешто, тој не е нешто добар со психата :^) :nod:

На AURUA и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  5. emilija.

emilija. Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2017
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Во целата приказна мене нелогично ми е (што ме наведува дека девојкава само трола) како нејзиниот бивши не се посомневал во профилите па дури и реферати си пишувале. :drunk:

На PaLaVa и tessie им се допаѓа ова.
  6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.871
    Допаѓања:
    25.339
    Девојче дечково твој ко геј ми делува , само не сака да си признае (facepalm) абе што има он да се замара со бившите мој :fubar: јас не се замарам , он ќе се замара (facepalm) уште ова немав прочитано :drunk:
    Целава работа ми е сомнителна :^) некој лаже овде :D

На blonde_supergirl и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  7. blonde_supergirl

blonde_supergirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2016
    Пораки:
    821
    Допаѓања:
    2.132
    Батали таму додека не е касно, размислуваш ли до што може да дојде доколку раскинете?

8. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.619

На soffce, ♡BuBaLe♡, cresa-jagoda и 5 други им се допаѓа ова.
  9. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Девојката дојде, запали пола форум и цел викенд ја нема :D

На cresa-jagoda, MinnieLover и *Ane* им се допаѓа ова.
  10. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Си чита со пуканки ,на топло дома ]:)

На cresa-jagoda, MinnieLover, parksey и 4 други им се допаѓа ова.
  11. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    А што ако дечкото дознал дека пишала овде, па сега ја чува во подрум заврзана?
    :|
    Може треба да реагираме и да ја известиме полицијата.

На soffce, ♣ Alba Viduam ♣, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Mrs.Brain

Mrs.Brain Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2017
    Пораки:
    318
    Допаѓања:
    3.624
    А може не може да стигне до компјутер од дечкото.
    Ипак 17 профили бараат максимална посветеност...

На soffce, cresa-jagoda и parksey им се допаѓа ова.
  13. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679
    Јас можам да кажам само тоа дека доколку мојата девојка имала бивши дечко, јас по секоја цена ќе сакам да разговарам со него. Убаво е да се слушне другата страна со кој бил човекот порано со кој сте сега вие. Ни машките сме заинтересирани да разговараме со бившиот на нашата моментална врска. Секогаш може нешто да се дознае дали позитивно или негативно за човекот со кој сте моментално во врска. Позади секоја неуспешна врска постои некој кривец. Убаво е да се слушне од двете страни.

14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Боже Господе, какво детско размислување.
    Ај јас со твојата бивша да разговарам зашто си и раскинал и кои се твоите негативни страни, абе кафе има да испијам и да се утепаме од оговарање. Чак и да ми раскаже детали за вашите интимни средби во кревет.
    Богами од ваков веднаш би бегала.

На soffce, macka91, Gosh и 12 други им се допаѓа ова.
  15. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    31.200
    И што ако бившиот нејзин бил кретен па го откачила и од инает ти изнакаже триста глупости и лаги за девојката? Ќе и раскинеш? Да дознаам мој дечко дека дискутирал со бившиот за мене, нема веќе очи да ми види оти ќе помислам дека е забеган и не би имало смисол да бидам со некој таков ...:D
    Јас мислам сите вие кое делите слично размислување да си барате некое неискусно девојче на кое ќе и бидете прв па да нема потреба да си ја мачите душата со нејзиното минато. Мислам дека полесна опција е ова отоколку да правите потера по бившите и да договарате средби со нив...:x

На Gosh, ♣ Alba Viduam ♣, cresa-jagoda и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Aleksandar1212

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679
    Најубаво е да не се знае за бившата врска, но доколку машкото е во можност да го запознае бившиот на сегашната му девојка , тој радо би сакал да поразговара со него. Ти како поедниец тоа не го оправдуваш, но посекако не би дознала дали дечко ти разговарал со твојот бивши.

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Aleksandar1212

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679
    Доколку бившиот изнакажува триста глупости за неговата бивша, повеќе од очигледно е зошто и кој има раскинато на кого. Само еден разговор помеѓу две машки за некоја девојка, златни врати отвара. :D

18. Annora

Annora Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.347
    Допаѓања:
    6.800
    Не верувам дека некој радо би сакал да поразговара со бившиот на девојката, затоа што нема апсолутно никаква потреба. Тоа е можеби твое мислење, ама неможеш да тврдиш дека секој би.
    И секако дека не е за оправдување. Ваљда си доволно способен да процениш каква девојка имаш покрај себе, така да не гледам причина да се распрашуваш.. Јас да ти сум девојка, и да дознаам дека си го барал бившиот за ТОЈ да ти каже каква сум, под итно има да ти раскинам :)

На Gosh, Trxmx, ♣ Alba Viduam ♣ и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Aleksandar1212

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679
    А што доколку бившиот ме побара мене во врска со тебе, да му кажам дека сум недостапен?
    Јас сепак девојки, генерализирав. Машката љубопитност секогаш ќе ја има и ќе постои како и што било во предходната врска со девојка му. Не велам дека треба да се побара бившиот по секоја цена , туку велам дека сегашниот ваш дечко, нема да одбие разговор со вашиот бивш дечко.

20. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    31.200
    Така е зборот за триста глупости де, доволно е да те убеди само во една единствена добро исфилувана лага со која ќе ти создаде сомнеж и ќе ти го расипе филмот. Самиот би требало да умееш да ги процениш девојките со кои почнуваш врска. А се зависи и од човекот, може некоја со бившиот да се однесувала многу лошо од некоја причина а со тебе да биде сосема поинаква.

На PaLaVa, buba4e89 и Mrs.Brain им се допаѓа ова.