Дечко ми е опседнат со бившиот

Discussion in 'Љубовни проблеми' started by HarleyQuinn666, Oct 6, 2017.

1. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Ма шта је ово бре :D

Јаневски likes this.
  2. Sungold

Sungold Истакнат член

Не ми се верува до каде отиде светот. па уште и прашуваш за одговор.Зарем треба уште и да размислуваш за оваа ситуација. извини ама не ми доликуваш на 25 годишна зрела девојка ;)

cresa-jagoda and sj *O* like this.
  3. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Не мислам дека е трол девојкава, постојат секакви лудаци по светов така да се може да се очекува. И од машки и од женски. Само што маживе во последно време малце повеќе забегаа од што треба.

Јас не би живеела со овој човек-нечовек ни секунда! Пакувај парталите и бегај! Или ако е твој станот мењај брава. Документирај се што има пишувано, копирај и прати му ги на бившиот нека очекува нешто од зад грб во секое време. И под најитно раскинувај со дечково, ако ти прави проблеми (а ќе ти прави) пријави во полиција постојано биди со некој од твоите.

Не ми се верува, маж од 30 години со вакви работи да се занимава. Да не знаеш на каков ќе накапеш, Боже ми опрости.

4. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Психопат! Мислам дека и тебе нема да те остава на мир а и може да ти се заканува.. Како што преценив таков е, злобен..Нешто повеќе од љубомораима во него, полн со злоба и гнев :x А згора на се велиш возрасен бил :drunk:, а се понаша како 10годишно дете. Има тука нешто, тој не е нешто добар со психата :^) :nod:

AURUA and cresa-jagoda like this.
  5. emilija.

emilija. Активен член

Во целата приказна мене нелогично ми е (што ме наведува дека девојкава само трола) како нејзиниот бивши не се посомневал во профилите па дури и реферати си пишувале. :drunk:

PaLaVa and tessie like this.
  6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Девојче дечково твој ко геј ми делува , само не сака да си признае (facepalm) абе што има он да се замара со бившите мој :fubar: јас не се замарам , он ќе се замара (facepalm) уште ова немав прочитано :drunk:
    Целава работа ми е сомнителна :^) некој лаже овде :D

7. blonde_supergirl

blonde_supergirl Истакнат член

Батали таму додека не е касно, размислуваш ли до што може да дојде доколку раскинете?

8. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

9. DAngel

DAngel Форумски идол

Девојката дојде, запали пола форум и цел викенд ја нема :D

cresa-jagoda, MinnieLover and *Ane* like this.
  10. Juicy

Juicy Популарен член

Си чита со пуканки ,на топло дома ]:)

11. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

А што ако дечкото дознал дека пишала овде, па сега ја чува во подрум заврзана?
    :|
    Може треба да реагираме и да ја известиме полицијата.

12. Mrs.Brain

Mrs.Brain Популарен член

А може не може да стигне до компјутер од дечкото.
    Ипак 17 профили бараат максимална посветеност...

soffce, cresa-jagoda and parksey like this.
  13. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Јас можам да кажам само тоа дека доколку мојата девојка имала бивши дечко, јас по секоја цена ќе сакам да разговарам со него. Убаво е да се слушне другата страна со кој бил човекот порано со кој сте сега вие. Ни машките сме заинтересирани да разговараме со бившиот на нашата моментална врска. Секогаш може нешто да се дознае дали позитивно или негативно за човекот со кој сте моментално во врска. Позади секоја неуспешна врска постои некој кривец. Убаво е да се слушне од двете страни.

14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Боже Господе, какво детско размислување.
    Ај јас со твојата бивша да разговарам зашто си и раскинал и кои се твоите негативни страни, абе кафе има да испијам и да се утепаме од оговарање. Чак и да ми раскаже детали за вашите интимни средби во кревет.
    Богами од ваков веднаш би бегала.

soffce, macka91, Gosh and 12 others like this.
  15. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

И што ако бившиот нејзин бил кретен па го откачила и од инает ти изнакаже триста глупости и лаги за девојката? Ќе и раскинеш? Да дознаам мој дечко дека дискутирал со бившиот за мене, нема веќе очи да ми види оти ќе помислам дека е забеган и не би имало смисол да бидам со некој таков ...:D
    Јас мислам сите вие кое делите слично размислување да си барате некое неискусно девојче на кое ќе и бидете прв па да нема потреба да си ја мачите душата со нејзиното минато. Мислам дека полесна опција е ова отоколку да правите потера по бившите и да договарате средби со нив...:x

16. Aleksandar1212

Најубаво е да не се знае за бившата врска, но доколку машкото е во можност да го запознае бившиот на сегашната му девојка , тој радо би сакал да поразговара со него. Ти како поедниец тоа не го оправдуваш, но посекако не би дознала дали дечко ти разговарал со твојот бивши.

♡BuBaLe♡ likes this.
  17. Aleksandar1212

Доколку бившиот изнакажува триста глупости за неговата бивша, повеќе од очигледно е зошто и кој има раскинато на кого. Само еден разговор помеѓу две машки за некоја девојка, златни врати отвара. :D

18. Annora

Annora Популарен член

Не верувам дека некој радо би сакал да поразговара со бившиот на девојката, затоа што нема апсолутно никаква потреба. Тоа е можеби твое мислење, ама неможеш да тврдиш дека секој би.
    И секако дека не е за оправдување. Ваљда си доволно способен да процениш каква девојка имаш покрај себе, така да не гледам причина да се распрашуваш.. Јас да ти сум девојка, и да дознаам дека си го барал бившиот за ТОЈ да ти каже каква сум, под итно има да ти раскинам :)

19. Aleksandar1212

А што доколку бившиот ме побара мене во врска со тебе, да му кажам дека сум недостапен?
    Јас сепак девојки, генерализирав. Машката љубопитност секогаш ќе ја има и ќе постои како и што било во предходната врска со девојка му. Не велам дека треба да се побара бившиот по секоја цена , туку велам дека сегашниот ваш дечко, нема да одбие разговор со вашиот бивш дечко.

20. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Така е зборот за триста глупости де, доволно е да те убеди само во една единствена добро исфилувана лага со која ќе ти создаде сомнеж и ќе ти го расипе филмот. Самиот би требало да умееш да ги процениш девојките со кои почнуваш врска. А се зависи и од човекот, може некоја со бившиот да се однесувала многу лошо од некоја причина а со тебе да биде сосема поинаква.

PaLaVa, buba4e89 and Mrs.Brain like this.