Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. @nchy

@nchy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2017
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    127
    Здраво, дали некоја од вас оди во Коруновски- ординацијата. Јас бев таму ама се јавував да закажам преглед ми кажаа дека др. Бошковски веќе не е кај нив, во Санте Плус отишол. Па дајте предлог кај кого од таму да сее оди, имаат нова докторка не знаам која ее таа. Или доколку имате предлог за некој што работи со фондот во Центар или К. Вода да ми предложите. ФАЛА

2. ivani30

ivani30 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2014
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    2.645
    Јас одам кај Коруновски во лисиче Миланкова снежана докторката е супер. На одмор се од 29 јули до 14 август да знаеш

На @nchy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. elenka123

elenka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    5
    Mislenje za veronika kokoromanovska?

4. samo negova22

samo negova22 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    76
    Jas vcera bev kaj dr.vladimir trajkovski Newborn Clinic
    Znaci covekot e fenomenalen se ke ti objasni vo detali.konsultacijata ne se naplaka a dokolku treba pregled vaginalno eho toa cini 2000den.
    Veruvaj ako odis nema da zgresis

На praski4e, Meckicja, Кена Рис и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Za PCOS I treba endokrinolog ne ginekolog jas odev kaj iskra bitoska na endokrinologija I sum prezadovolna od nea

На tina2018 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Dr e super jas kaj nego imav uspesno ivf i sega imam 20 mesecna kerkicka posle 13 god borba so neplodnost blagodarenie na new born klinik I Dr trajkovski jas imam kerka

Za PCOS ke si odes na endokrinolog jasodam kaj iskra bitoska na klinikata za endokrinologija a za tenok endometrium jas bi ti preporacala da odes kaj dr trajkovski i new born klinik I da jades med cveklo brazilski orevi po tri dnevno

Последна измена од модератор: 3 август 2020
    На tina2018 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. butterflu

butterflu Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    565
    Zdravo, od vcera custvuvam kako da imam potreba da mokram, mokram 2-3 kapki i ne mozam poveke i koga se izbrisam malko krv mnogu malku.. Do sto e problemot

8. Mina1990

Mina1990 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2020
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Mnogu mi e daleku Lisice skroz na drugava strana sum. Znaete li nekoj drug da mi preporacate za maticen ?

9. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    @butterflu, уринарна инфекција имаш. Ќе да е Ехерихиа штом има и крв. Не си за гинеколог туку уште утре да одиш да однесеш урина да ти направат микробиологија со антибиограм.

Прво трк до кај матичниот по упат, а после до аптека да земеш увин чај и чај од брусница. И двата се супер, ама не ги пиј во ист ден, така им се откажува дејството. Ако се потврди Ешерихиа, брусницата е подобра.

10. DELFINA81

DELFINA81 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2019
    Пораки:
    2.499
    Допаѓања:
    9.644
    Девојки сакам да прашам дали некоја знае која би била процедурата за промена на матичен гинеколог,Јас сум бремена веќе и ме следи доктор во Ремедика,но одам и кај матичната поради боловањата,упати и сл.работи.и секако и таа ме следи.но не сум баш задоволна.затоа сакам да ја променам :?:

11. ivani30

ivani30 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2014
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    2.645
    Одиш кај нов и толку сакам да ми бидете матичен и автоматски те превзема без да одиш да се одјави кај стариот

12. DELFINA81

DELFINA81 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2019
    Пораки:
    2.499
    Допаѓања:
    9.644
    Ако е така супер...мислев да не треба кај матичната лично одјави ова она....незгодно е така.благодарам многу на инф.(fingers)

13. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Jas piev denta uvin caj a vecerta caj od brusnica I imase efekt a sabajleto piev nautro na gladno. vitamin c a vecerta jadev I luk go secev kako apce I go goltav

14. Vase89

Vase89 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2020
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    276
    Zdravo devojki imam golem problem vo brak sum 5 godini i nikako nemozam da ostanam bremenakaj soprugot e se vo red no kaj mene ne e prviot ginekolot celi 2 godini me motkase nisto nemas sve e ok samo me lecese non stop od infekci bakteri potoa me prati da hsg vo drzava posle 2 nedeli mi iskocija rezultatite i pokaza deka leviot kanal mi e 100%zapusen a desniot ja prima tecnosta no ne probiva mi preporaca ginekologot da pravam laparoskopija vo drzavna bolnica mi zakaza bev i pravev mi rekoa deka ne uspeale da mi gi odzatnat kanalite mi rekoa deka nema sansi da ostanam bremena normalno tuku samo so invitro toa se sluci 2017 god se razocarav mnogu sto duri mu predloziv na soprugot da se razvedeme do tolku mi bese tesko no mu blagodaram na gospod sto mi dal tolku dobar soprug i ne se otkaza od mene ,Se prefrliv kaj drug ginekolg vo dracevo Dr kalcevski dok e super mi otkri deka sum imala polip na matkata 9 ml na stimkata od kaj stariot ginekog sega dr kalcevski mi predlaga da idamna uste edna laparoskopija da probame uste ednas no jas devojki sum tolku razocarana i plus sum mnogu isplasena bidejki so zolvami pravev muabet i ona mi kaza deka i ona imala ist problem kako mene no deka laporaskopija ne se pravela so dupki preku stomakot kako sto mi pravea na mene tuku seka so dve cevcinja i so kamera se izveduva toj metod trael 15 min e ne bolelo mn isto kako koga imas dobieno ona pravela kaj doktor specijalen za zatnati kanali doktor toloski se plakalo 100 evra kaj nego no ete mojata zolva blagodarenie na nego ima sega since a nemala deca 12 godini zatoa devojki ako nekoja pominala istoto sto niz jas pominuvam ve molam da pisete vi blagodaram unapred

15. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.694
    Пиши во оваа тема:

https://forum.femina.mk/threads/Поддршка-за-сите-оние-што-сакаат-да-забременат.3956/page-2423

На Vase89 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ivani30

ivani30 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2014
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    2.645
    Кога читам вака многу се тревожам.. Колку е само долг патот посакувајќи бебенце. Јас се маткав за друг проблем но едно ќе ти кажам ако си во можност да одиш кај Др.Иванов Јорданчо во Систина и да си ја фатиш озбилно работата. Прво полипот, па хсг то.....

17. Vase89

Vase89 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2020
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    276
    Mila jas go ostraniv polipot sega mi e makata sto nemozam da ostanam bremena po normalen pat kako sekoja normalna zena a ne sum mnogu vo mogucnost znaes i samata kolku e skapa sistina

На BezglasnaBukva му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.204
    Допаѓања:
    148.426
    Др. Кацарска е одличен гинеколог од Систина.
    Секогаш ќе ја препорачувам зашто со две ме породи, меѓу првите е лапараскопија што прават во Систина, млада ама искусна, професионална и вешта во она што го работи.

19. ivani30

ivani30 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2014
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    2.645
    Да скапички се, чим полипот е отстранет тоа е добро. Сега каналите не те разбрав убаво. Во каква состојба ти се ако сакаш да ми пишеш

На Vase89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Vase89

Vase89 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2020
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    276
    Mila edniot kanal mi se puni so tecnos no ne probiva e drugiot mi bil 100%zapusen☹