Mi se sviga edno momce(go sakam 2 godini) i nekolku pati se imame dopisuvano ama iskreno nogu se prae fraer barem na fb . Mojata najdobra drugarka mi vika da ne go sakam ama posle 2 godini sakanje tesko e da zabraes nekoj. Od druga strana edna moja drugarka so ne go ni poznava u zivo sekoj den go napaga. Od treta strana mojo najdobar drugar e edinstven so e od moja strana i edinstven so me sfaka...E sea stvarno nz koj da poslusam dali da produzam i da go zabraam ili da go poslusam najdobrio drugar i da ne gubam nadez.....Mi treba sovet [mod-kirilica:2d21bzd2][/mod-kirilica:2d21bzd2]
Zaljubena izgubena од 4та страна имаш само 13 години и не треба да си го преокупираш мозокот со банални работи! и од 5та страна тој не ти е љубов, туку само детска симатија за ти да сакаш некој вистински пред се треба да бидеш зрела, и да бидеш во врска со него Tака да гледај си го школото и другарките, зашто цел живот после со дечковци и љубовни проблеми ќе се расправаш
Искрено мислам дека пемногу си малда за сериозна врска 13 години ти сеуште си дете барем така јас мислам, но денешниве деца се веќе созреани и тоа на твоја возраст, но за голема жал!. Мисла дека ти имаш симпатија и дкеа твоето не е нешто сериозно така да уживај и дружи се со твои врсници.
хахахахха и мене така ми личи На 13 години бре за дечковци размислуваат, што е следно ??? Е веќе стварно ништо не ме изненадува А го сака 2 години, значи од 11 браво Се воодушевив, ај да не зборам многу али за мене ова е срамота
ne mislam da mi bide decko samo sakam da znam na so sme inace ko zboreme za toa site moi drugarki se imale deckovci
Dobivam mnogu soveti od Drustvo da ne go Sakam deka On e samo Profesor i tolku I ako znam deka Nema ljubov Deka nema da sme zaedno Posle site negovi dopiri u ubava raboti sto mi gi ima napraveno Go sakam cela godina Eden sovet za ovaa Situacija
Се надевам дека те гушнал за да ти даде утеха или чисто онака пријателски. Он е професор, сега има девојчиња што се вљубени во нив. Треба да си гледаш момчиња на твоја возраст, нормално, а за професорот ќе помине, ќе видиш.
Pa neznam beme nasamo sigurno bese prijatelski Bidejki e drustven Da zatoa tuka go spodeliv ova Pa da se nadevame deka ke zavrse
Како така те гушкал за утеха професор? Или премногу се друштвени младите кадри,или друго е работата. Инаку има психолог во секое училиште,може таму да се обратеш за да ги споделеш проблемите,ем таму ќе те утешат ем и совет ќе добиеш. Како и да е..
Сум имала и ја професори ама не ме гушкале, искрено ќе ти кажам иднина со него немаш...и држи се подалеку од него. Не е етички професор да те гушка или било што.
Kako i da e Fala za Sovetite Sepak toa ne e nesto za koe treba da se Izvesti I psiholog toa bese mala bliskost od Negova strana i tolku
^ Работите така почнуваат. Неможам да речак дека намерата му била поголема од тоа, незнам! Ама како девојче треба да се пазиш. Ти плус имаш симпатии кон него, а денес секакви луѓе има!!!
Не му е баш најправилно. Тој како професор треба да е свесен дека таа е девојче а плус и во пубертет. Тој го поминал тоа и треба да се понаша како што му доликува.