Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Другарка ми живее во заблуда...

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од strelecF, 28 мај 2013.

1. strelecF

strelecF Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    14
    Женски, другарка ми дозна....

Не од мене, туку од друго девојче, нејзина поблиска пријателка зашто и таа ги видела исто така сестра и , и дечкото нејзин...

Мн се разочарала и бидејќи денес замина за америка, не знам што ќе биде како ќе биде :?:

ете и подобро што отиде за WORK & TRAVEL барем на раат ќе размислува за тоа што понатаму :rofl:

2. Ana.Marija4

Ana.Marija4 Активен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Девојки,имам еден проблем.Веќе подолго време знам дека мојата другарка го изневерува момчето.Проблемот е во тоа што тој ми е исто така голем другар и тоа што го нема изневерено само со еден туку повеќе пати со различни момчиња а тврди дека го сака.Дечко и во последно време се сомнева во неа и во еден разговор ми напомена дека ако дознае нешто ќе ја повреди физички.заедно се две и пол години,незнам дали да му ја кажам вистината нему и да гледам како го прави будала или да стојам настрана за да не биде повредена таа.Што мислите вие?

3. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.770
    Мој совет е да си стоиш на страна од нивните проблеми, бидејќи што и да се случи на крај ти ќе испаднеш виновна. Подобро не се замарај, остај ги што сакаат нека прават, сепак тоа е нивни проблем. На денешто време кога сакаш да помогнеш некому на крај излегуваш виновен за секој нивни проблем...

На Ana.Marija4 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Ана.Марија мислам дека не треба да се мешаш во тоа..твое е да и напоменеш на другарка ти дека не е во ред тоа што го прави,а натака е нејзино.Инаку кога дечкото веќе напоменал дека поради изневерување би можел и физички да ја повреди,најдобро е во тој случај да не кажуваш ништо..замисли ситуација да дознае за неверствата,и ја повреди..ти си таа шо ќе се обвинува,и ќе се чувствуваш виновна.
    И да,кога веќе почнал со сомнежите,дека и да е ќе открие се,затоа не се замарај ти со тоа :)

На Ana.Marija4 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sardinija21

Sardinija21 Нов член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    98
    Ма да ти би уживала да гледаш како они се тепаат а демек ти е гајле за другарати, или можеби и тебе ти се свиѓа? Јас по овие прашања имам став дека нетреба да се мешаме во туѓите животи, понекогаш може она што го гледаме и не е баш така, она што изгледа како изневерување можеби е нешто сосема друго. Мојот став за оние кои трчаат и ѓи следат дечковците на другарките е: Или тие се вљубени потајно во нив или немаат свој живот па се гриат за туѓиот. Замисли си го видела некаде на улица не си го фатила во кревет и што ако твојата проценка е погрешна? плус сигурно другаркати/другарти нема да ти верува повеќе на тебе отколку на неа/него само ќе испаднеш љубоморна и смешна.