А бе тестот искочил позитивен али она не е трудна! тоа до усните на матката ќе да е Во мојот претходен пост на темава пишав... -И ако резултатите (верувам ќе ги направиш) излезат ок и не си трудна, ти пак ќе си продужиш по своето, и не уште еднаш туку уште многу пати ке си имаш секс за 1 ноќ ( ќе си се охрабруваш сама дека ништо не ти било тогаш па нема ни сеа), џабе ние овде ти збориме! Оди си на гинеколог, и не се праи луда со сила-. Е ти баш тоа го направи! Малава растура еј . Земи дома читај некоја книга, не иди на ебанки, ќе си го заебеш уште толку животот!!!
Ne za ginekolog devojcevo e za na psiholog...prvo gledanje i sexx???pa i sama vo drug gradd??WOW NO COMENT
Неверојатно е голку голема глупост е целава приказна. Неможам да се изначудам, али свашта има по светов, од строги родители до распуштени деца, од поштени женски што се е*ат за една вечер ц ц ц
Не е тоа проблемот јуник. Проблемов е што типкава бара помош и наводно е трудна и се КАЕ плус продава злато а има строги родители и пак оди. Мислам стварно треба нешто да ти фали. Упутот и пат под нозе и на психијатар !
Извини дечко, нели бараше совет како да освоиш девојка, т.е. да ти верува дека ја сакаш и дека нема да ја изневериш Еве ти тука совет од мене- смени го начинот на комуникација со женскиот род и порасни, не ти е време, рано е...ама ај да ти кажам пошто сакаш да те сакаат.
хех ок е и со правилата извинете аи за лилита сорри тоа е казано во алегорија нели тоа е она сто некој на крај морасе да и го каже. менува три илјади филма и пак треба да и се верува не а сто им казала на строгите родители за ланцето златно ??? јас имам такси компанија и ние за на пр од скопје до тетово наплакаме 700 ден. па мислам дека требало да биде поскапо ланцето зада оди до малку пооодалецен град зс ке и требале минимум 1500 -2000 денари а види дадо ако имала строги родотели е тоа ланце не поминува така баска есап како мозе тестот да е позитивен а таа да не е трудна ??или усте полосо одам да се најдам на кафе со некого и треба да се проверувам дал сум треудна ??? девојцето според последно написаното ми е врсницка и поентата ми беше да на малку подиректен начин и казам каков впецаток остава поззз и тнџ за советот
^^^Ок те разбирам, ја прочитав, и` се чудев на глупавоста, сепак се воздржав од коментари. Така практикувам, скролам, превртувам очи ама не навредувам. Поздравче