Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Имам момче од друга вера и не сакам да го изгубам

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од unhappyy, 10 април 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.358
    И тоа си во право :)

2. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.913
    Допаѓања:
    2.141
    Феминки сакам да ви соопштам сепак ви го кажав проблемот а и ми дадовте совет, му верував со сетосрце дека никогаш нема ди и се врати али одлучи да живее со неа.Шок од ведро небо, не верував дека тоа ке ми го направи. Јас му реков дека неможам да дозволам да бидам со него после тоа .Он ми вика дека кеси оди она а ја незнам кога. сега за сега рескинавме и му реков дека несакам да му бидам втора.а против цела моја фамилија бев само за бидам со него после тоа што се случи.Сепак не треба толку да се верува во некој.

3. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.002
    Допаѓања:
    51.836
    Е стварно, многу шокантно.

На Frose Nose, buba4e89, eloves и 8 други им се допаѓа ова.
  4. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.092
    Ти си му раскинала, но и покрај тоа си обележана за цел живот. Освен што си била две години со него покрај тоа што е оженет, ти си затруднела од него и си абортирала. Не е никаков шок. Јас знаев дека неа ќе ја одбере наместо тебе. Како што кажав погоре, така испадна. И има причина зошто ја одбрал неа, а не тебе. Тој има деца со неа. Како тоа не му рече дека не сакаш да му бидеш втора, кога веќе му беше втора? Биди подготвена да те демне минатото.

На Feather, buba4e89 и Tanjamm им се допаѓа ова.
  5. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Еве и ние сме така малку како шокирани. Како смее да не го одржи зборот дека вечно ке биде со тебе? Уште само да не те предупредевме.
    Сериозно не веруваше? А што мислеше? Дека ке абортираш уште 3-4 пати, па еден ден ке се сожали и ке ти рече доста е, ај роди ми едно и ке живееме ко во бајка?
    Сега за сега раскинавте? Ало да провериш тоа станиците у мозокот да не ти се измешани а? Абе не сега за сега, туку за век и веков да расчистиш со него. Ке ти отиде животот јабана за тоа говедо.

А тој сепак си остана со фамилијата. Утре не се чуди ако твојата фамилија ти го врти грбот, зошто кога сакале да ти помогнат ти си им го свртела нив.

На marchi-cool, Feather, kim.k и 11 други им се допаѓа ова.
  6. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.913
    Допаѓања:
    2.141
    луње се смиривме сака да бидеме заедно не сака да седи со неа.Се гледаме секој ден сме заедно и без да имаме однос си излегуваме.Незнам дали ке бидам пак осудена ама веруваје се сакаме.Иде на работа и секој момент го користиме заедно се е тоа океј.Само некоја ако може најпријателски да ме посоветува.Он не е сега со нив не сседи таму, пошто да сака ке биде и со нив, ние сме буквално сами цело време си излагаме кажете ми како да го притиснам да живееме ми рекол дека сака чека да си замина таа а таа нее замината.Ние сме премногу врзани еден за друг не гоизмислувам ова и немам зошто. Како да го решам овасо живењењво гледам под кирија како да не сака.Сватете си имам голема мака јас си знам само како ми еа сакам да бидеме заедно али свесна сум дека вака цело време не би издржала ако не би се сменило понатака.

7. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    (facepalm)

На Feather, Trxmx, JollyGirl и 9 други им се допаѓа ова.
  8. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Тој даде документи за развод?

9. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    Тој да сакал да е со тебе до сеа 5 пати ке се разведел. А сега биди ми позз :*

Е да си ми жива за муабетов.:clap::clap:

На Feather, Meliha., Petar80 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Јас само едно ке ти кажам, спаси се од тој човек што побрзо, ке си најдеш подобар од него... со срека девојче, јас ти посакувам се најубаво

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Се смириле

На Antebellum, BabyStyle, Petar80 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Абе што си лупаш глава дете,нели гледаш дека те врти како сака. Излага додека не му дадеш и после оп шокови од ведро небо. На нас за тебе ни е...сите те предупредуваат ти пак со глава во ѕид.
    Тој те искористува сфати... џабе ќе запнуваш ти,а уствари која си ти да започнуваш за живеење кога тој како маж треба да те викне,да те упознае. Не ми се верува си му простила абортус,си му простила враќање кај жена му...не гледаш дека те врти во круг. Кога гледа дека кај жена му нема клец клец,ќе дојде кај тебе ќе го добие тоа што сака и така во круг. Тој 2 години не ја оставил нема ни сега. Ќе си го всадиш тоа во глава и ќе се помириш дека си била наивна швалерка. Тоа е тоа,сите правиме грешки.

На anaja1, softy1, H.VAGA и 4 други им се допаѓа ова.
  13. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Па причекај уште некоја година, евентуално некоја деценија па ако ништо не се смени.. би требало да е доволно да сфатиш дека си го поеба животот. ^_^:sun:

Искрено се надевам дека тролаш, затоа што не сакам да верувам дека жени вака се понижуваат.

Добро бе, зошто не слушаме вакви приказни од мажи?

На SnowWhite8, Someonespecial, Trxmx и 13 други им се допаѓа ова.
  14. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.913
    Допаѓања:
    2.141
    Не биле венчани, и не живее сега кај нив.

15. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.913
    Допаѓања:
    2.141
    Не се гледа со мене само заради тоа дасе гледаше заради тоа немаше да бидам со него, скоро цело време сме заедно излегуваме шетаме,, може и да немаме секс една недела и више пак се гледаме, едноставно сме поврзани незнам колку му сваќате, највеќе од времето го посветува со мене значи немам што да лажам само имам проблем со живеењево он вика дека сака да живееме, ке ве молам не ме осудувјте ако може дајте ми конструктивен предлог во врска со ова, а за раскинување не го сака тоа ни он ни јас едноставно лесно е да се каже со збор ама тешко е .

16. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.065
    Допаѓања:
    7.323
    Ostavi na vremeto ke ti gi kaze odgovorite ....i za svoite odluki sama ke si gi prifatis i posledicite.Ti si silna i znaes sto e najpravilno i najdobro za tebe.
    Ne baraj sovet, odgovorite se vo tvojata glava i vo tvoeto srce.Se najdobro i so sreka.

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Тој 2 години ти симнува звезди. Ти 2 години чекаш да живеете.

На teressa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.358
    @monibejbi ти уште си со овој ? Добро , посочив пример погоре за школска другарка што и се случи .. Немој и со тебе да излезе така . Твое право е што ќе правиш понатаму , но многу внимавај . Немој да дојде до 2 абортус , и потоа да те шутне . Биди предпазлива , бидејќи школска ми со 2 абортуса зад себе , беше шутната после 5 години вртење во круг . Не дека таа цвеќе за мирисање ( девојката си беше по парите малку ) ама каква и да е не заслужува да абортира 2 деца само затоа што господинот не го вадел на време . Земи си контрацептивни пилули ( за секој случај ) или заштити се на друг начин ( додека не си замине жена му , ако воопшто си замине ) .

На Antebellum и mira.mira им се допаѓа ова.
  19. ₩anna Be Momm¥

₩anna Be Momm¥ Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    242
    @monibejbi
    Ако е се ова вистина што го кажуваш , за тебе , а и најбитно за неговите деца , ќе биде најдобро да си се разделите , и секој да си продолжи по својот пат.
    Нека не е верата во прашање , сме виделе сите мешани бракови и колку е тоа тешко,ама ајде сето тоа настрана , ама да се РАСТУРИ брак , тоа не го прифаќам ни под точка разно .
    Ако тој не ја сакал , ќе ја оставел уште пред да те запознаел тебе , немало да прави деца .....
    Не велам дека ако тој бил веќе разведен , дека нема право на живот , ама изгледа не сака ни да се разведи .

На Antebellum и anaja1 им се допаѓа ова.
  20. Zlatna12345

Zlatna12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    842
    @monibejbi
    Ne znam sto uste ocekuvas od temava? Sovet? Napad?
    Ili tolku ti e dosasen zivotot sto sedis na femina i trolas?
    Kako i da e mislam deka temata za tebe e zavrsena, i moze da prodolzi diskusija za onaa vistinskata tema. CLENOVI NA FEMINA, SFATETE GO OVA KAKO APEL DA SE PRODOLZI DISKUSIJATA VO VISTINSKATA NASOKA.

На CoCoGiiiRL му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.