Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Имаш дечко ама не и друштво?

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од baby.90, 28 февруари 2011.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Baby.90, па не мора со нив да излегувате кога ќе сакате да сте во друштво, не мора да е некој пар, зашто да не е мешано друштво, некој не многу близок од факултет,работа?
    Мене искрено ме нервира излегувањето во парови понекогаш-сите седнати до дечкото, зборење во шифри за некој нешто да не се издаде или погрешно сфати,лигавење и да не набројувам.И така ниту моите другарки имаат нешто дечковци за сериозно, ни па неговите другари и кога сме желни за друштво сме излезени мои другарки и негови другари мешано и така ми е најубаво :)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Iceberg

Iceberg Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    ние сме големо друштво-и јасно е дека се дружиме и све ама сите не сме еднакво блиски...но никогаш не би оставила друштвото ради дечко |( и после ако раскинам со него-со кое лице ќе ги барам нив????
    Без друштво не се може,има некои ствари -тоа се женски ствари :P :lol: ,кои не се зборат со дечко :^)