Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Има други девојки на фејсбук

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од fatbeautiful, 30 мај 2011.

1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Остави малку работите да се смират. Што значи неколку дена немој да контактираш со него... Потоа направете сериозен муабет за вашата иднина, за тоа што вие очекувате од вашата врска. Секако, ако ти си подготвена да продолжиш и да преминеш преку ова.
    Имаш право да му бидеш лута за тоа што ти го направил, и тој треба да биде свесен за тоа и да знае дека твоето однесување спрема него можеби веќе никогаш нема да биде исто. Така е кога ќе се изневерди довербата, за жал.

2. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Него не му било срам и резил дека зборел со други на ФБ туку дека си го открила а тоа има разлика :).

Нема да ти дадам совет, девојкиве знаат што да ти кажат само сакав тоа да го знаеш за срамот :).

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    точно потполно се согласувам со Хман значи него не му е ни страм ни резел како прво во тоа да си сигурна него му е незгодно или криво што си го открила тоа сега може тој да кажува што сака и да се вади како сака но напраеното напраено е така да ако сте правеле сериозни муабет за во иднина незнам колку јас на твое место би била сигурна во овај човек
    Стравиго тотално на игнор и нема муабетот неможам оти тоа е смешно све се може едноставно оставиго нека се туфка и нека му е тешко и мака со помислата дека може да те изгуби или те изгубил па ќе видиме дали му е сеедно и дали уште ќе си чатува на фб ако мисли дека тие работи вредат повеќе од тебе и вашата врска па тогаш незнам зошто би остана со таков човек искрено

4. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Истово и на мене ми се случи! Одев со него скоро 2 години и сега пред 2 недели онака случајно неможел да влезе во профилот ми го даде пасвордот за да пробам дали ке успеам. По неколку обидувања успеав некако ја порменив лозинката и влегов.Кога се логирав имаше и што да видам.Дечкото со кого што идев толку време, ми симнуваше ѕвезди, све ми идеше по кевот па дури и ми предложуваше на неколку пати брак тука го немаше. Во тие пораки што ги видов запознав сосема друга личност. Скоро цела година он си пишувал на фб со други девојки како му се свиѓаат, како се јаки пи*ки, баш би сакал да ги е*е и што ли не друго. Како што го читав така дел по дел ми се русеше се околу мене.Не ми беше галје за него туку за тоа што правел од мене будала толку време.Кога му го копирав сето тоа и го прашав што е ова тој немаше коментар.Почна да му течат солзи и да с еколни дека не допрел друга за рака а не пак да бакнал.Неможев да му верувам, не го гледав со исти очи веќе.Во право е дека девојките со кој што пишувал не се тука до него и да сакал еможел да има нешто со нив но мене веќе ми беше сеедно и несакав да го слушам.Најмногу од се ме повреди кога на нивните прашања а која ти е оваа девојка што ти остава често линкови на ѕид тој одговарал дека сум обична познаничка со која што има само едно зддраво и ништо повеќе.Јас обична познаничка?После 2 год дали заслужувам така да ме претставува? Не одговарав на повици, му кажав дека е крај и дека оставам се зад себе и продолжувам напред но без него. Еве од тогаш поминаа 15тина дена сеуште ми пишува, ме бара и моли да не се откажам од него затоа што прв пат во животот сакал и се чувствувал сакан. Но јас веке неможам да му верувам, бидам со него - он падна во моите очи.

На Biieber-Heart16 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    некако ми личи работава како типот потсвесно да се плаши од врзување, и не ми е јасно како мозел да договара кафе со други кога ти зборувал за сериозни работи(веридба, брак),не ми личи размислување ко на возрасен :!: а тоа дека треба малку да го пуштиш сам(ако навистина те сакал ке си го стави прстот на главата, и ке се запраша-чекај што правам јас)

6. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Аман нека го бутаат оние анонимус тој лејмбук веќе. (Иако швалериве ке си најдат нов сајт за своите мачо потреби и подвизи.)
    Искрено, жал ми е девојки што сте биле жртви на такви дебили. :|
    Инаку конкретно за проблемот на луменика, убаво ти вели ЕксМен, не жали тој за тоа што го направил, жали затоа што си го открила. ;)
    Да не си откриела, никому ништо. Сигурно тогаш немало да „сфати“ колку те сака и дрн дрн магариња.
    Да не живее типчето во некој паралелен универзум па си прави екскурзии де ваму, де таму и кога е таму си флертува со други, па кога ке се врати на овој свет незнае што правел? Тој така ја опишал ситуацијата, што за мене е lame excuse for an excuse. ;)
    Премногу заљубениот а се осеќа како во кафез? Немој бе. Нели love will set you free?
    Ако сега за неполни 3 години му е кафез работа, како ке се однесува истиот во брак?
    Или пак овој погоре на Теди, не биле до него па не ги допрел. А да биле значи би, ама битно не биле, типот ни за раче не ги пипнал. Леле светец! Ај да се поклониме и зејтин да ставиме пред негова слика. |(
    Колку и да е тешко, таквите треба веднаш да се пратат у лепе материне без повратна и во никој случај да не се води понатамошен разговор со нив. Ќе паѓаат тука и лигавења и убедувања и свашта. Оставете го малку нека ви се полигави, интересно ке ви е после за смеење кога ке видите каков патетичен лигуш бил. :D

7. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Ууффф јас како се изнервирав сега! Со овај мојов што одевме 2 години (како што веќе знаете, комуницираме, другари сме, ако биде се во ред за некое време, можеби и ќе се смириме, а скарани сме месец и пол) ми го кажа пасвордот и чепкав кај него во разговорите. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ ЗАМИСЛЕТЕ и рекол на една ќе одиме ние на кафе со другар ми, ако сакаш помини.. А пред да се фатиме јас и тој, таа му се пуштала! Уууууххх мноооогууууу се изнервирав! :envy: Среќа негова што нервозата одма ми поминува, среќа негова што не одиме сега во моментов, инаку ќе беше големата! Не можам да му кажувам сега ова, она. Ама ако продолжи, ќе завршиме СКРОЗ!!!

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.440
    Допаѓања:
    91.718
    Не ги оправдувам момците, нормално. Има и многу девојки што го прават истото. Само навистина не ја сфаќам потребата да чепкаш во приватноста на некој, пасворд, па хакирање. Жал ми е што сте имале работа со такви ѓубриња, но добро е што сте откриле иако на нечесен начин.

9. LittleDevil

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Овај мојов не се допишуваше со никого дур бевме заедно..сигурна сум (или немав приметено :^) )
    Но јас, секако дека сум љубоморна, после 2 годишна врска. И не ми е сеедно. И затоа се изнервирав. Ама како што кажав, сега тој може да си прави што сака, слободен е.
    И мене ми пишуваат некои. Не е важно. Важно мене ми падна грдо :?:

10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Не разбирам, зашто воопшто го користат фб за вакви работи?Не ги бива за во живо или?
    Тешко ми е да замислам нормално машко како седи на фб во ниедно време, го лигави мониторот и тропа вакви глупости во пораки.Тие па девојчињата бетер од нив што воопшто враќаат :^)

На 1bunny му/ѝ се допаѓа ова.
  11. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Мене ми се чини дека сите машки се исти на фејсбук, дури може да ви направи само вие да гледате дека пишува дека е во врска а сите други да мислат дека е сингл и тој да си пишува со други женски мислејки дека тој е сингл.

12. LittleDevil

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Зарем и таква опција постои?! Лелее хахаха :^)

13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Јас да сум како тебе ќе го фатам во лага и ќе му се скрам... што бара тој да гледа други девојки па уште и да се фали дека имало за мување, ако го сакаш прости му ама јас да сум на твое место ќе му раскинам :D

14. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512

Да бе :)

15. LittleDevil

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Ко така, фб-ков е безвезе работа. Знаев дека е, ама со ова што ми го кажа (ако е точно, секако, малку ми е чудно да е така)... дефинитивно сум сигурна дека го бришам.

16. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Па имаат потреба девојките за пробивање на пасворд марамче бидејќи се случуваат токму вакви работи и некој фактички будала прави од тебе а ти за тоа појма немаш па затоа оправдувам све за да се открие вистината го мразам овај фб-кот оти има направено мн.проблеми т.с.луѓето на коцка безсвесно ставаат мн.работи и на крајот заради напумпани цицки и голи газови губат све од што се торпеци :envy:
    а не имам досега слушнато за опција некој да е во врска ставен а тоа да е скриено за другите |( прв пат слушам

17. LittleDevil

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    И мене ми падна чудно, како ќе го изведат тоа.. :^)

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Ширење муабети само досега никој ја нема направена таа опција се сомневам дека постои и смешно е а и некој колку и да сака да се скрие сепак ако си во врска со некој година две три тоа не се крие така да одговорноста за постапките ја носиме ние наместо во подолгите врски да има уште поголема почит и доверба сега на денешно време обратно ужас се нема доверба :x

19. LittleDevil

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Од мене ќе скрие, ама од моите другарки пример...? :D

20. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Постои опцијата, relationship status да го гледаат само одредени луѓе, кај тебе ќе се гледа дека е во врска, а за други да не се гледа, ама нема да биде сингл туку нема ништо да се појавува, истото е и за се на фб, слики, албуми, статуси, постови, дури можеш да наместиш за одредни луѓе да не ти излегува на зид дека пишуваш коментари кај одредени личности. Фб е совршено место да правиш будала од некој без многу напор. А тоа со другарките, баш е лесно, ќе направи ти и другарките да гледате само.