Девојки имав секс со дечко ми и се одеше како што треба се додека он не ми побара анален секс и се согласив за да видам како е.Кога ми го стави почувствував огромна болка,дали е до мене или и вас ви се случило истото? Фала однапред.
Маца, не паничи, ништо нема. Па деца не се прават така лесно бре луѓе, па и со засушена сперма. После 30 минути таа не е ни влажна, мислам, дајте малку... Така да, уживај, нема ништо.
Епа тоа му е до психата, од тоа што мисли што ќе се случи. Опушти го малку, нека не мисли на ништо туку само уживајте. И јас го имав истиов проблем ама со добра предигра се беше ок, а кондомите ги отфрливме зашто кога ќе го стави кондомот му спаѓа, па без кондоми е супер.
Вака сега одам со дечко цела 1 год.и неколку месеци....врската ни е официјална,имам еден проблем и неможам ниакко да го решам.Сум побарала совет и од моите дома,и од другарки.Незнам дали проблемот е во мене или во него.Вака значи:бев на факс во бт и за тоа време дур бев таму тој да купил број и ми пишуваше пораки ми се јавуваше као демек обожавател,но јас никогаш не му вратив и никогаш не му кренав ама ги бришев пораките во мобилниот што тој ми ги праќаше.Во мобилниот има код за безбедност нели и да ги избришеш пораките стојат kolku si primila kolku si pratila i nonstop mi proveruva i ednaш uz karanje mi kaжa deka toj mi gi piшuval tie poraki ednostavno me testiral.dobro toa go reшivme nekako ama vo posledno vreme nekako poчna mnogu "dignat" da bidi.ke vi kazam otvoreno se nadeva deka nema da me svatite pogreшno,seksot znaчi ni e za nikade....1 meseчno moжe da se sluчi i 1 na 2 meseci mu kazav otvoreno i on kao mi veli nemoжe da imame kaj sto ke posakame i na sekoe ќoшe da imame...okeј,se pomiriv so toa.... nesaka da izleguvame kako sto pravat i drugi parovi neli...a on dur sum na rabota doma ne se pribirat a koga ke mu reчam aj da izlezime nemora vo kafiќ ako nejќеш ke proшetame niz чarшija i ke se vratime,i ke poчne da se murti nekako,ќe fati da mu se spie,nemame pari demek a toj denta plata zel itn,,,samo naogja nekoi izgovori.otvoreno sum mu rekla sto mi smeta i sum go praшala zosto taka e i nonstop go dobivam istiot odgovor i pak ne se menuva шto da pravam?kako da go nateram da se odnesuvame kako i sekoj obiчen par? [mod-kirilica:27d45kzg][/mod-kirilica:27d45kzg]
Lady, ае copy-paste на прашањево во темата Љубовни проблеми и совети.. Офтопик е, таму ќе добиеш одговори Еве линк vrski/ljubovni-problemi-i-soveti-t243/
Што и се случува на сестра ми? :/ Здраво феминки Ова е малце интимна тема, но би сакала помош ако може.. Значи вака: Сестра ми е 12 год. но сеуште нема ПМС. Ни еднаш и нема дојдено. Незнам дали има место за паника или пак тоа е нормално и има време?? Сестра ми е срамежлива и не сака за тоа да разговара но се гледа дека е загрижена. Само мене ми се доверува па си реков овдека да видам некој совет. Бај д веј, ако има ваква тема, избришете ја .
Што и се случува на сестра ми? :/ Ништо не и се случува , не знам зошто се вознемируваш . Ќе добие кога ќе и биде време , а и мислам 12 години рано е
Што и се случува на сестра ми? :/ Рано и е нема потреба да се грижиш,јас прв пат имав на 16 години..така да но сикирејшн
Што и се случува на сестра ми? :/ нема место за паника нормално е се до 14год мислам кај некои е порано кај некој подоцна зависи колку бргу се развива организмот ок поззз
Што и се случува на сестра ми? :/ Ништо страшно, не се секирај. Јас добив на скоро 14 години, а другарка ми на 14 и пол. Нема врска тоа, еее на 12 годни уште не ни знев што е тоа
Што и се случува на сестра ми? :/ Нема потреба за грижа мала е уште, некаде до 14 години е нормално време за добивање , иако се си е индивудуално и си зависи од самиот човек
Што и се случува на сестра ми? :/ И јас сметам дека и е рано. Има време, нема простор за паника. Остајте ги ви вие сега овиее напредни генерации добиваат уште на 10 години.
Што и се случува на сестра ми? :/ Ништо не и се случува, таа си е нормална. Не е нормално што во ова модерно време јадеме храна наклукана со хормони, па се случува се порано да се добива менструација. Се поместуваат нормалните граници на природата, што воопшто не чини. Нека ужива додека може, знаеш јас што ќе дадев да не добиев толку мала ?? Еве и еден поздрав од мене, за 3-4 години ќе си се смее на овие слатки маки.
Сосема е нормално до 16 години уште да нема добиено. Има време, ќе добие. Нека ужива додека не и почнале маките.