@jb82 Се предомислија и ја избришаа. Како грешка се појавува исто како кога ќе избришаат мислење, бидејќи веќе не постои.
Зошто не можам да ја отворам темата Македонските јавни личности? Знам дека постоеше а сега ми вади грешка.
Им пропаѓаат бизнисите Сега не може на сите да им капнува паричка, само на одредени и за поголема сума Избришани теми по интернетов каде што се се зачувува? Интересно сознание без грам мистерија во него
Има ли некоја тема за Селење/Селидба? Ми требаше да прочитам искуства за селење, фирми некој препорака и слично..
Има ли општа тема за настани, евенти, фестивали, концерти, мислам имаше? Дајте помагајте, цел саат ја барам, ова више нема смисла.
ima li tema za kompjuteri itno -mi treba pisuvam -od -laptop -vaka -pisuva -, -mi -se+ -pojavuvaat -i -zna ci -
Имаше едно време тема во фитнес мислам категоријата беше, темата се викаше некако - ваши постигнати резултати. Барав на лупа ама изгледа не го знам точното име. Барав и во темата ама не се снајдов. Дали се уште ја има или е преименувана?