Незнам уште каде да го постирам ова, бидејќи не добив одговори, па затоа решив да отворам своја тема .. Ми се свиѓаше еден дечко, многу. И тој беше заинтересиран за мене, ми даваше знаци, но наеднаш се олади, а и почна да се крева многу, а потоа беше во врска со друга. Сега тие се скараја, па сакам да напраам тој да ме засака(ако е можно) .. Предлози??
Офи ма Девојко нема инструкции за тоа, испраќај сигнали, погледи, направи му муабет....не се заведуваат сите со исти тактики. Процени сама каков тип е и што може да запали кај него
Ќе и дадеме Magic Posion ние, и ќе го заведе. Девојки, извинете но, навистина, зарем незнаете сами да се снајдете? Како планирате вие во животот да просперирате? За се нешто ли ќе барате совети? Мора еднаш да се научите сами да одлучувате, без некој да ве тапша по рамо. Незнам, се чудам, толку ли не ви текнува некоја тактика, па има совети низ темиве, прочитајте, немора веднаш тема. Неможам да се изначудам колку сте некреативни. Едит. Возраст 18. У право сум, знам
па тој ако бил заинтересиран за тебе немало да фати друга...почнал да се крева типичен детцки муабет...па уште бараш совет да напраиш да те засака..си сила роди бабо дете...што е твое ке си дојде.. ме изнасмеа ке ја сака највероватно така
Здраво луѓе, сакам нешто да ве праша, веќе некое време сум заљубена во еден дечко. Секогаш кога ќе ни се сретнат погледите он го трга погледот. Стварно незнам шо е работата. Ај помогнете ми што може да значи??
Не си заљубена ама да не ти држам лекции или да не бидам досаден. Имаш симпатии и не мора да значи ништо тоа, можеби е срамежлив и тивок тип или пак му се допаѓаш мнооогу, ама нема храброст или чека на тебе. Значи твое за почеток е да почните да муабетите на најобични теми, а за полесно да ти е почни на социјална мрежа лајкни му нешто и почни муабет за тоа, пример некоја песна или видео. Или пак ако има стори нешто пуштено пиши нешто околу тоа. Ем ќе го запознаеш како личност и можеби стварно ќе ти се допадне ќе бидете добар пар и имате гооолема љубов.
Уф, познато ми е ова. Кога го направив првиот чекор дечкото почна да ме избегнува дознав дека имал девојка.
Здраво на сите, ве молам помогнете ми. Еден дечко ми се многу допаѓа, ние сме другари но јас чувствувам нешто повеќе кон него. Па им кажав на другарките да го прашат нешто за мене, бидејки мене срам ми беше. И тој рекол дека сум била нападна, не можел со мене, не сакал врски ова она.. Но кога седеме некогаш заедно со нивно друштво тој зјапа во мене цело време, дури другарките ми го кажаа тоа. И сега не знам што да мислам
Ако тој рекол дека си нападна, а ваму те зјапал, пробај скроз стави го на игнор, ко да не постои. Ако е заинтересиран ќе реагира, ако не е заинтересиран тогаш тоа е тоа.
Пиши му, после некое време покани го и на дејт, за да му покажеш дека има погрешно мислење за тебе...
Воопшто не би се замарала за човек што мисли дека сум "нападна". Нека крши глава, барај си друг. Један се отего, други се протего.