Како да го заведам?

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Kristinna92, 4 мај 2011.

1. optimal

optimal Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    35
    Здраво,

Најважно е дека ти си му дала до знаење дека тој ти се допаѓа... Исто така дај му до знаење дека не е тој единствениот на светот кој што ти се допаѓа туку имаш и други момчиња што ти се допаѓаат. Ако трчаш многу по него тој ќе можеби ќе си го дигне своето его и ќе почне си игра со тебе...

Ако стварно и ти му се допаѓаш на него и ако правилно размислува со таа "црпката", тогаш нема да се замара за тоа дека ти си била многу "нападна" или било што. ;)

На tinka-mace, ku4ence, ~Maca~ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. злоба

злоба Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2020
    Пораки:
    1.127
    Допаѓања:
    3.695
    Направете го тоа што бабите ваши го праеле, одете кај бајачка!

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.541
    Никого не можеш да заведеш присилно . Колку и да се трудиш .

Говорот на телото си го прави своето . Бидете тоа што сте , и тој што ви се допаѓа ќе ви се приближи сам .

Кај мене секогаш било така . Кога бев депресивна еден период во средно , забележав дека никој не ми приоѓаше . Кога дојде пролет , некако ми помина и тој депресивен период , преку ноќ бев нова личност , како да се препородив по долгата и мрачна зима , станав весела , излегував и се дружев со многу нови и стари пријатели и коцките почнаа да се редат . Колку повеќе уживав во слободата после исклучително лоша и тешка врска ( кратка , но многу исцрпувачка ) толку повеќе момчиња ми се приближуваа , меѓу кои и тој што ми се допаѓаше тогаш . Изненадена бев од тоа како само една промена може животот да ти го смени целосно .

Не вреди да се трудите , со сила убавина не бидува . Само бидете свој .

На Ana.brojka, ~Maca~, Justicija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.766
    И да им прават маѓиии на беќарите :lol:

Порано во викторијанскиот период се верувало ако по некоја жена повеќе мажи лудувале тоа било маѓии им фрлала |( ги прогласувале за вештерки и ги гореле на клада |( кутри жени од никогаш немало рамноправност :@

На злоба му/ѝ се допаѓа ова.
  5. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.327
    Грубо е да каже дека си нападна, ако сте другари. Тоа дека "не можел со тебе и не сакал врски" е во ред од причина што можеби те гледа како другарка и ништо повеќе. Според мене, проблем може да бидат другарките. Како го прашале за тебе? Може и непогоден бил моментот.
    Те зјапа откако дознал за тоа дека го свиѓаш или од претходно?
    Постов е од пред 2 ипол недели, може и си го одсвиѓала веќе... :D

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ~Maca~

~Maca~ Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2020
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    1.593
    Од претходно зјапаше во мене, замисли уште продолжува со тоа.
    И добро ајде само ќе се гледаме не е проблем :rofl:...

7. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.327
    Најверојатно флертува, онака ради реда. Уствари, многу луѓе флертуваат иако не планираат ништо. Им влијае на самодовербата.

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  8. BrokenWings16

BrokenWings16 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2019
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    61
    Дај вакаа мн ке ми помогнете, како за почеток пред се здраво на ситте..Значи си пишуеме скоро месец дена не знам 3 недели , можда, небитно...ИИ за несреќа се дружи со еден јас што сум скарана нема врска и тој сигурно му зборел глупости за мене...Некна требаше да се видиме и он седеше со него, и неш како ме смота ми направи филм не може да дојде бла бла... Нема врска после тоа е мн променет ладен, порано сакаше да се видиме пред неколку дена 4-5 сегаа одбива некако не знамммм.. САКАМ ЈАС ДА ПОБЕДАМ ДА ВИДИ ДЕКА НЕ СУМ ЛОША ЛИЧНОСТ, КАКО ДРУГАР МУ (СИГУРНО ОН) ЈАДЕЛ Г***А...ВЕ МОЛАМ ПОМОШ САКАМ Да се испаднам многу со детето... Што да правамм... Баш е мој тип и мн фин ама не знам зашто сега вака...Кажете некои трикови хехе фала однапредд..

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Grow up

На diamonds.in.the.sky и Alisa22 им се допаѓа ова.
  10. Anah

Anah Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    634
    Допаѓања:
    1.385
    Имаше една книга стратегии на заведување, ја читав у прва средно и стварно се што пишуваше пали у реалност, али после некое време сфатив колку е тоа погрешно затоа што ја ги заведував па ги откачував :Dдетска работа.