Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога имаш некој, а мислиш на други

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Crinkle, 21 јули 2012.

1. MucenceS

MucenceS Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    7
    Vo nikoj slucaj ne ja rasipuvajte stabilnata vrska vo koja vi e ubavo i si go sakate deckoto radi nekoj koj vi se motka po glava.vi kazuvam od iskustvo deka mn ke se kaete .pozz

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  2. plava.90

plava.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    555

иста ситуација и кај мене....

3. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    ^ ако сте толку неодлучни (а и јас бев до пред некое време ама ми помина сега), оставете ја ситуацијата така, let it be. Ќе чекате додека не ви дојде преку глава и не решите да ги земете конците во ваши раце. Прилично лош совет ама може брзо ќе ви помине мислењето на други дечки...

4. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Ваквата ситуација ме полудува, ми се случило додека сум некој да мислам на тој што го сакам и се чустувам како да ја изневерувам таа личност, затоа преќинувам навреме, подобро ми е да сум сама.

5. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Ако сте со вистинската личност нема никогаш да гледате други. Пред да го запознам маж ми, се најдов во ваква ситуација. Беше тешко да се одлучам, ама знаев штом ми бега умот далеку од дечко ми не е тоа-тоа. На крај не останав со ниеден од нив ама си отворив место за вистинска љубов. Потоа си го запознав маж ми и ете ти хепи енд :D

6. OdbojkarkaG

OdbojkarkaG Нов член

Се зачлени на:
    17 август 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    "Но, проблемот е што повеќе мислам на сите со кои сум имала нешто во минатото, на пример двајца „бивши“ и да сакам не можам да ги избегнам, бидејќи се од маало во кое практично израснав. "

И јас имам делумна поврзаност со бивши од моето маало.. Имам 3 годишна врска и исто така не сум толку многу исполнета иако има љубов сеуште меѓу нас... И јас многу прилики имав за неверство и не ги сторив.. Значи не те советувам да раскинеш зошто истото и јас го направив.. Може тоа се само мали ситни потреби кои се јавуваат одвреме навреме.. Треба да разграничиш во делот дали го сакаш или не ... Да пробаш ако не друго ... Да размислиш како и што ќе правиш без него па потоа да преминеш на следниот чекор.. бар јас така правам.. зошто лесно е да се раскине... види дали се гледаш со или без него .. Искрено јас имам прекрасна врска ама не верувам дека ќе останам со него уште многу многу долго време.. поздрав

7. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Како тоа ем имаш прекрасна врска, ем не веруваш дека ќе останеш со него??? Па што чекаш тогаш??? Како може да знаеш дека немаш иднина со него, а не превземаш ништо??? :^) Не е малку нелогично?
    Никогаш нема да ве сфатам... |(

8. chicaboom3

chicaboom3 Активен член

Се зачлени на:
    11 август 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    33
    ако мислиш дека нештото нема да успее подразмисли се дали вреди да му одземаш време и даваш лажна надеж :)

На Tatjana95 му/ѝ се допаѓа ова.