Тоа ти сама треба да знаеш кој да одереш!Дали стварно сакаш со некојда бидеш или неќеш со никој!Овој го сакам,овој БОГАТ,оној ме сака!! Дај малце размислувај зрело или биди со тој што го сакаш или откачи ги сите 3ца(пошо мене не ми се верува да сакаш некој од нив)
Девојченце ни да избираш ни ништо ...батали ги сите таму и оди за распустов некоја лектиричка прочитај си
Можно е де, една моја другарка вчера полнеше 18 а матурираше во мај сега. Ама како и да е, малце ми личи дека трола девојкава. А ако не, мој совет ти е да не бираш многу многу, зошто од лично искуство ти кажувам дека најверојатно ќе си останеш со едно големо НИШТО. Со среќа и памет во глава.
Мислам дека сеуште си дете треба да размислуваш за други нешта. На твои години јас играв ластик надвор!
Како можеме ние да ти кажеме кого ти да избереш? За тоа треба да си знаеш ти самата. У уште нешто-премногу си млада за да се замарш со вакви работи.
Имаше една опција,со три моркови,ќе си ги крстиш и кој ти е посладок,е тој ќе си го избереш. Него...еве сега кога пораснав,сфатив дека многу перверзна идеја пренесувана од колено на колено од постарите на помладите...а за воља на вистината,држи вода!
хахахаха ме изнасмеавте Господ здравје да ви дава Јас би те советувала некој црнец да си бараш остави ги овие не се вредни Спојлер Оди играј си со барбики мори
Девојко, ако сакаш да си госпоЖа као у тиа ШпанЦките филмови со послуга дома и ослато ти викам одбери си го првиот, ама немој после да ни се жалиш оти маж ти си заминал со слугинката или евентуално надарената секретарка у фирма. Ако сакаш нормална врска како секоја 18 годишна ке си пробаш со тој тебе срцето што ти милува (вториот де). Сеа мож нема да е толку богат ама сепак е на доброто второ место. (според твојата ранг листа) А за овај третиот немој... Бегај бре па најсиромав ке е. Ке треба да го вараш со првиот. Позз
Ве молам за одговор Девојки во голема каша сум. Треба да бирам помегу семејство и иден дечко.Што да правам? Ако дознаат готова сум,сите ке ме понижуваат,за нив ке бидам девојче без чест. Ве молам кажете што да правам.?
Ве молам за одговор Ако сакаш искрен одговор, треба да ја кажес целата ситуација, што и како е.А не во завиена форма (како напишаново).Зошто вака можеш да добиеш погрешен совет
Ве молам за одговор Семејството, пред се. Машките се дволични полигамни створења, денес те крева до небо, утре те гази, како последа крпа. Плус велиш иден дечко, значи не тие дечко и , не знајш каков ќе биди. Семејството на прво место, машките ке те изгазат ќе те повредат кога тогаш семејството е секогаш тука за тебе, да те заштити,сослуша оправда,утеши.
Ве молам за одговор Претпоставувам дека различна вера е во прашање, или се лажам Кажи го целосно проблемот, за да можеме да ти дадеме совет.