Девојче ајде да имаше 20 и нешто години 30 да те фати криза ама ти 16?? Животот е пред тебе има и поважни работи од дечко, јас на твои години не сум ни помислувала на дечко, има време за се.
секако дека е така.. но сепак друго време е сега,кога гледаш дека сите околку тебе фатиле дечковци ..знам дека е најубаво да уживам во овие години и не ми се потребни нервози и ред други работи поврзани со дечковци и сите ми го велат тоа имаш време за се ... а ако не е тоа со што друго да се замарам и сум свесна за се ова што ми го кажувате
за да фатиш дечко треба да си вистински подготвена. не само ај сите имаат па сакам и јас. зар ако се водиме од тоа сите ќе скокаат во вардар зар и ти ??? за нешто вистински да сакаш треба да си подготвен за тој момент и вистински да се препуштиш на уживањето, вистински да кажеш те сакам
Ме интересира кога најмногу ве зафаќа таа криза.. мене лично после излагање кога ке сватам дека нема на кој да му пишам БАР "стигнав"
Хахаха насловов. Некако од 15 години сум постојано во врска и ја сама не знам како да бидам. Не дека ми фали врска туку тоа чувство да имаш некого и да си заљубен. Ама морам и сама да се навикнам.