Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми стана досадно со него

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од katence1993, 12 април 2011.

1. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.825
    Допаѓања:
    80.895
    Досадно е да,ептен е досадно кога немора да се оптеретуваш со помислата кај е ,со која е,што прави ;)
    Мислиш дека ќе го повредиш?Не се сети да помислиш на ова пред да се смуваш со неговиот најдобар пријател?
    Еј и раскини му,најди си некоја битанга за да ти внесе адреналин у живот ;)

2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    жити све, имаш дискотека? :o леле бре деца бре, ми се плаче кога ќе видам некое вакво мислење. Онака, вчера пуштив една серија Awkward и си викам што им е на овие, каков филм, на 15год таа се мисли меѓу двајца, демек многу заљубена, па секс, па журки. Муабетов како сцена од филмов ми дојде. Ај излези таму со другарките на по 1 сладолед и остај ги и двајцата.

3. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Доволно возрасна си па и имаш време од некој досадно да ти биде ...?!?!?!Сестрами е 17 години и уште дечко нема фатено, а камоли да мисли на секс :fubar: која логика, и што правите вие.
    Се почесто се изначитав и сватиф дека овие 15-годишници незнаат ништо за нивниот живот, нивното тело, нивното развиванје а веке имаат односи ??

Вие имате родители, или и тие се како вас со памет на адолесценти !??!?! :fubar: Знаат дека е забрането после 12х по полнок да излгувате од дома ?!?!??!!? Се почесто на форумов пишуваат за секс, за односи, за кавги со дечковци за незнам ти што .... сфашта ми здосади , коа фатам читам некој проблем личи на некоја на мои години кој го има, а кога ке погледнам 15 години , 14 години .... ццц вие немате иднина нити живот,незнам што да прокоментирам |(

На Sexybaby86 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Оф, што се’ нема да прочитам на форумов... Give me a gun, please :headbang:

P.S. Се извинувам за офтопик, ама не можев да се воздржам :tmi:

5. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.660
    Допаѓања:
    6.529
    Да не паметувам многу, зашто и јас имам 15 години, ама сакам да дадам и мое мислење. Кога ти го прочитав првото мислење, си реков добро ај период е, можда се презаситиле еден од друг, не дека 9 месеци се многу, ама не се ни малку. И сакав да ти дадам совет што да внесеш во врската да ви биде поинтересно. Ама после кога прочитав дека си имала односи.. Не те осудувам, сега и да те осудувам џабе, биднало тоа. Знам како е, момент на страст, не си се контролирала и ете.. Ама другпат, да размислуваш многу за вакви работи. Вие сте можеле и година дена да одите, и подолго, ама пак ќе ти биде рано за односи. И после, зашто ви било досадно? Најискрено, ете, се сте пробале. Сте избрзале со ова што сте го направиле. Има многу други работи што може да ги направите за да не ви биде досадно, не мора да значи дека ако имаме 15-16 години немора да имаме сериозна врска, сепак ако се сакаме, зашто да не? Под овие работи, не мислам на мување, драпање, петинзи и остало.. туку вие ако се сакате, ќе си гледате филм заедно, ќе се гушкате и можете и во тишина да уживате..

А тоа дека те мрзи да излезеш, знам и мене ми е така, сакам да излезам со него ама дур станам, па да се спремам, еехе. Ама ќе видиш, кога ќе се видите, супер ќе ти биде. :) За родителите, пример мајка ми ме откри дека нешто и маткам, и дека не излегувам со другарки, и еднаш и реков ќе излезам со другар, и ми се насмеа, па како аа кој другар е тој, ова-она, немој да ме лажеш.. И еден ден и признав, и океј беше. Зависи каков карактер има мајка ти, може да омекне и повеќе да ти верува, и ако и кажеш дека си со него повеќе да те пушти. Јас те советувам да и кажеш дека имаш дечко, ама демек последниов месец, да не испадне си криела од неа 9 месеци. Со среќа и пиши што си направила :)

:rofl: Малку каснам со мислењево, проблемов од 2011 бил, ама добро ќе го оставам, може на некој друг ќе му послужи. :)

6. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Да премногу ми е досадно.Монотоно.Само кај него или кај мене сме.А он воопшто не се ни труди да ја поправи оваа монотонија,и на крајот јас испаѓам крива што пререкувам дека ми е досадно. |(

7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.792
    Допаѓања:
    100.376
    Па внеси ти нешто ново во врската.Некогаш мажите треба да ги поттурнеш за да запалат.Отворено разговарај и кажи му ги своите желби.Организирај некогаш ти излез.Ако нема промени да знаеш дека некои мажи се вакцинирани од слобода на духот.И за тоа нема лек.Или ќе го прифатиш таков или ќе го оставиш.

8. angela05

angela05 Активен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    имате 15 години,скоро 1 година сте во врска,веќе ви е досадно па и со неговиот најдобар другар?!
    незнам како гледате на тие работи и како размислувате,но ова-навистина како што вели kravce,мислиш во некој филм.
    па да,остај ги двајцата и уживај во детството.па нели,еднаш си дете? ;)

9. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Раскини му и излези со другарки на сладолед.Бидејки имаш само 15 години :fubar: :fubar:

10. Pubu-bubu

Pubu-bubu Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    41
    не го сакаш ако секојпат измислуваш начин за да не се видите..уствари ТИ мислиш дека го сакаш ама по ова што го напиша не мислам дека е така.. :puke:

11. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Tweety26 те сваќам во целост. Сум се нашла во иста ситуација порано и искрено да ти кажам мислам дека тоа беше една од најголемите причини поради која оваа моја врска не успеа. (не велам дека и твојата нема)! Сега кога ќе ми текне дека со месеци само по дома седев и гледав телевизија ко пензионерка некоја ми иди да се шлакнам една. Ама да бидам искрена освен што се жалев и јас не преземав нешто конкретно. Организирај ти некое излегување или кино, или пикник со другари и одете заедно. Може ќе му се бендиса и потоа ќе почне и тој да организира. :)

12. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Е кај мене пак јас се трудам да превземам нешто само нешто организирам ама тука и финансиите се проблем така да џабе ми е колку и да сакам.И јас би си шлакнала еден убав шамар зошто ова го живеам 4 години... :D И еднаш прекинавме така да гледам по втор пат каде води нашава врска...
    Мислам дека не би го издржала ова темпо бидејќи сум млада,животот е пред мене и сакам забава... :)

13. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.242
    Допаѓања:
    10.358
    Искрено да ти кажам мислам дека финансиите не се проблем.Постои и евтин начин да си поминеш убаво.На пример организирај пикник у парк, немора да е нешто скапо, земи некои намирници што ги имаш дома, направи сендвичи викни некои пријатели и тоа е тоа.Или пак најдете си некое заедничко хоби, спорт на пример возете велосипед, планинарете, џогирајте или возете ролерки заедно.Или пак и покрај толку организации, пак не оди, пробај да го смениш партнерот.
    Се само не го трпи ова.Монотонијата го убива човека.

Ова е мое мислење, не те познавам за да ти кажам повеќе.Ама се надевам дека на некој начин помогнав. :)

14. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Е пак да но можеш и со малку пари да направиш нешто.Еве на пример во понеделник одете на кафе самоо ,во вторник одете на пица,восреда само излезете на прошетка а веќе четврток пак можете кај тебе или него. :D

15. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Кога има пари не му е проблем,ќе троши.Но он е тој тип што не сака да излегува воопшто ако има малку пари во него.Не доаѓа во предвид ако речам со 100 или 200 ден да излеземе за него тоа се премалку пари за искачање.Така да по 4 ипол години врска си го научив,ама тоа е.Ќе видиме што ќе покаже времето. :)