Девојче, млада си, таман си на тие години да ги правиш ови глупости. Само гледај да не го повредиш моменталниот дечко, ама штом и он вака се однесува со тебе, живеј како што сакаш. Подобро сега, отколку на 40 години да живееш мутав живот и да почнеш да се глупираш. На твое место би го легнала вториов, за место секогаш се наоѓа. Прво расчисти со првиот и терај ќеиф. Да не ти биде мака после за пропуштените шанси на млади години.
koga imav 18 mnogu dlaboko gi razmisluvav rabotite, dali e pravilno ili ne, dali nekoj ke bide povreden, bla bla, sega mi e krivo sto sum go pottisnala avanturistickiot dux i sum bila "dobra devojka", od segasna perspektiva moze bi e podobro nekoi raboti da se proziveat vo mladosta, na 18 "svaka rana manje boli"
Абе да имам дечко и да сакам со друг ... да сум искрена сум сакала ама у фантазијава ми моја ... А да го спроведам тоа на дело ??? Попрво ке му раскинев на дечкото одколку да го сторев тоа и не се каам , зашто мирно спијам навечер и сум со чист образ (што ми е и најбитно ).. А сеа како сум си сингл и двајцана шо ми се вртат да докачам еден од нив барем три дена ке ги акам од кревет