Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нашите родители се против мојата врска албанец-македонка

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од SONCE..SONCE, 1 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Не е баш така. Мајка ми имала дечко од Италија и баба ми воопшто не сакала мајка ми да иде со него. И јас имав дечко од Швајцарија, па иако моите никогаш не ми кажала со кого да идам, некако знам и чувствувам дека повеќе им се допаѓа сегашниот дечко, иако не го знаат баш којзнае колку, освен збор-два што размениле, друг никаков контакт немаат со него.

2. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    мајка ми многу сака да си најдам богат маж, а уште поубаво би било и да биде од друга држава, ама НИКАКО албанец ( муслиман ) и многу ме нервира само ке ми рече..."ее таа и таа си фатила дечко од Германија, Италија, Франција (пример давам) па има ваква кола, па таква, ваква куќа, таква...бла бла бла...многуууууу ме нервира тоа кај нејзе...

3. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Не сум за врски помеѓу македонки и муслиман.
    Можеби се предрасуди или незнам што ама...
    Знам еден случај македонка одеше со босанец и дома кога дознаа шокови и ај што дознаа дознаа и неможеа да ја спречат да се сврши со него...се свршија што се свршија и после две недели ја остави.Од толку шокови татко и срцев удар доби.
    Иначе повеќето сакаат жени македонки со цел да си ја прошират мусиманската вера.
    Можеби некои ќе се согласат со моето мислење, а некои не ама тоа е ... ако е навредливо за некој се извинувам.

На Makide му/ѝ се допаѓа ова.
  4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    да си ја прошират верата? хахахахахах господе боже што нема да чујам татко ми зема македонка никогаш не ја натера да стане муслиманка .. а зошто и да сака? секој си има право да верува во тоа што сака да верува .. мајка ми продолжи да оди во црква и кај нас секогаш се слави и велигден и бајрам те молам сометхинг не збори глупости

На unhappyy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. AmandaS

AmandaS Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    141
    [mod-navredi:3ndwtsed][/mod-navredi:3ndwtsed]

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    [mod-navredi:worried:67rnqrz][/mod-navredi:worried:67rnqrz]

На AmandaS му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    ради поединци неможам да го сменам мислењето за цела нација...чест на исклучоците :)

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Полека со навредите дека се гнасни, темата изобилува со дискусија а поради таквите навреди ќе биде заклучена можеби.

9. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    ако ги прочитате моите мислења не навредив ниту една страна туку кажав дека сите сме луѓе од крв и месо .. вие почнавте со навредите а мојот коментар е дека нормално ако мразиш ке те мразат ако сакаш ке те сакаат.. така да ние сме тие што треба да ги смениме мислењата на следните генерации а тие што ги вреѓаат албанците секоја чест многу убаво се воспитани од дома и исто така убаво ке ги воспитаат нивните деца :)

и нема ние никаде да бегаме девојко како што ти си родена тука и моите родители биле роддени а не дојдени во македонија па послем и јас сум била родена тука! сама да не сум одбирала .. па и ти? што се правиш голем патриот?
    и голем аплауз за сите вие што сметав дека сте многу рационални во овој поглед и изначитани ама знаеш како викаат тоа што не го сакаш во животот тоа ти е судбина :) и ако биде така ке ми биде мило за да сватите за што зборам јас... гуд лак

10. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Девојки слушајте малку..Како што имат Албанци во Македонијава наша,така има и Македонци во Албанија..така да не ми е јасно зошто се овие наврдувања,препукнувања и слични работи..секој има свој избор..така да ве молам престанете сеа видов вакви слични препукнувања на Facebook за тоа кој ги има повеке Македонците или Албанците..па дајте и ние и тие сме луѓе, од крв и месо..Според мене ГОСПОД е еднаков за сите..и ве молам да прекините со расправии

11. Emma.Sun

Emma.Sun Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    62
    Значи вака како прво .. албанците шо се тука не се дојдени од албанија информирајте се малку тие се избеглици од војната у србија дојдени се од косово тие се косовари значи ШИПТАРИ ! :@
    А за тоа шо родителите се против многу јасно дека ке бидат против како прво нашата вера не го дозволува тоа..али ако е голема љубов кој би го спречил тоа .. сепак ја сум против таквото нешо ..
    А за шиптарите тука како луге .. за разлика од 2001 2002ра година сега се многу посмирени и поцивилизирани фала богу виидоа шо е живот дека не треба да се лета толку високо.. сепак 95% од нив се за никаде да бидеме реални другите 5% неможат да дојдат до израз пошо останативе 95% се.. ептеееен за никаде да не обаснувам шо како зашо.. и самите знаеме какви се ! :@

На AmandaS му/ѝ се допаѓа ова.
  12. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Види јас несакав никој да навредам... немораше толку бурно да реагираш,не зборувам за татко ти и немам намера да навредувам родители...секоја чест на исклучоците како што е татко ти.
    Го почитувам твоето мислење но и ти почитувај го моето.
    П.С пишав повеќето сакаат македонки(за проширување на верата), а не сите.

13. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    гОТОВО АМА ВЕКЕ СИТЕ СМЕ ЛУЃЕ ОД КРВ И МЕСО !!! ПРЕСТАНЕТЕ ВЕКЕ !!! :@ :@ :@ :@

14. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Вака на темава ќе има повеќе од мене право да суди од мене и мене сличните кога

-Ќе живеете во Западна Македонија

-Ќе видите УБИСТВО на свои 7 години

-Ќе почуствувате солзавец , во споствениот дом ...

-Кога домашните ќе ви ги носат специјалци !!!

-Кога ќе мора да се носиите согласно со средината . Во спротивно никој не гарантира за вас :!:

-Кога ќе се плашите да поминете покрај нив од 7- 77 зошто голема е веројатноста да ве фатат за задник

-Кога ќе слушате како пеат од тие песни што ги постираше Офи и слични ствари ќе извикуваат и ќе ви се смеат во лице !

-Кога не ќе може да прошетате сама било каде ...Тоа за овој дел на Македонија е луксуз кој не можеме да го приуштиме.

-Кога слушате за тешпачки кај што играат и пиштоли и ножеви а вие само се надевата дека не е некој баш близок ! :!:

-Кога во лице кажуваат какви се макдеонките и што им правеле тие на нив и дека и за 100 би се продале .

Дотогаш драги мои ..... Немој со тие филозофии љубовта пред се и слични Срања .... |(

Чест на исколучоците кои во мој 20 годишен живот ги немам сретнато :wasntme: |(

На Mari1992, zizela111, AmandaS и 7 други им се допаѓа ова.
  15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    а во твоите 20 години ги немаш видено овие ствари што си ги напишала ниту ги имаш осетено туку овие се приказни што си ги слушала и затоа судиш ..

16. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Ова е се лично видено и доживеано а јас не земам плата од форумов па да лажам имам некоја корис ;) :^) :!:

Еднаш се зафатив со Пирамидата на темава јас немам во план никого ништо да убедувам кажав свој став за кој додека сум жива ќе биде ваков и НИКОГАШ поинаков ...

А ако сакаш ќе те земам кај мене на гости ќе видиш како е па ќе пресудиш ! А напротив оние со тоа љубовта е важна таа пред се и остали патетики . Од гледање ромнатични комедии се трескаат од земја , ги побркале помимите ама не е битно....

Кој видел и доживеал ЗНАЕ ! :!:

17. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    [mod-navredi:32h792bi][/mod-navredi:32h792bi]

18. Emma.Sun

Emma.Sun Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    62

WomanInRed девојака живее западна македонија шо би очекувале друго?
    А да те прашам имаш ти видено други шиптари или неши слично освен татко ти ?? Не ги брани бе..не за џабе беше војната во 2001..
    А татко ти е албанец или шиптар .. пошо ако е албанец е од албанија или неговите се од таму а ако е шиптар погоре у комм напишав од кај се они ! А за албанците има разлика тие се католици повекето у албанија.. така да по самото тоа можеме да заклучиме дека овие тука створењава шо живеат не се албанци него косоварски шиптари!!!!!!!!!!!!!!!

На anastasijaki и DeepBlue им се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Како што гледате драги гледачи, сите Албанци се со истиот синдром, ако се сеќавате на темата со Калето ги имаше истите коментари што сега WomaninRed ги упатува.

Тезата ми држи вода.

Фалачаопријатно.

На DeepBlue му/ѝ се допаѓа ова.
  20. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Дајте клуч на темава,бришете ја што било ..само во расправија се подлабока и подлабока иде !!! :@

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.