Со саканите секогаш сум имала период на невозвратена љубов, период кога сум ги сакала највеќе, а тие мене не. Ама ете се помина ^__^
@Anabelle.Amorette Imao sam ljubav pravu najlepsu na svetu celom zavideli svi su meni sto sam bio s njom A ja zeljan avanture da je cuvam nisam znao hvatao se loseg drustva okolo je varao Ref. 2x Prvi sam joj kose mrsio prvi sastanak njoj sam bio ko proklet sam od onog dana kad sam je izgubio Imao sam ljubav pravu sad, nazalost, moja nije kasno mi je da se kajem gde sam bio ranije
Невозвратената љубов боли...али подобро е да се помириш со тоа, што поскоро тоа подобро зашто залудно е
Кај невозвратената љубов е најтешко тоа што тагуваш по некој кој ти е постојано на ум, а знаеш дека ти не си во неговиот.
zdravo Pred nekolku godini rabotev vo firma i pozadi mene sedese postara koleska.... so tek na nekolku meseci mi se pojavija silni cuvstva kon nea....do tolku mn sto ne mozev ni da zboram saglam so nea... se kocev celiot...(kojznae za kolku mutav me ima smetano) ama sramezlivost introvertnost i ne spomnav nisto nikogas....Pominaa godini veke dolgo vreme ja nemam videno ne rabotam veke tamu.... Taa sega e mazena so deca.... Ama kade i odam kade i da setam koga i da vidam ime slicno kako nejzinoto ili slicno lice ednostavno mi tezi mnogu,,, kako golem tovar na vrat i na srce...sekogas se natazuvam.. NE DEKA NE SME PRAVELE NISTO nego ete samo deka ne sum gi izjasnil cuvstvata koga trebalo..vozot e otiden znam vremeto ne se vraka ama ete sto da pravam DENES? Da i pisam li na nekoj nacin ili preku lazen profil deka imav golemi cuvtsva porano... deka radi nea stanuvav nasabajele? nisto nema da smeni ali moze mene kje mi olesnoi? Bidejki e mazena so deca ne sakam direktno za da se izbegnat sekakvi problemi...nisto ne sakam samo ete da i kazam..... .... Sovet sto da pravam kako da pravam???? veke so mn godini nikako da prebolam i da mi izleze od sreceto......
Совет: заборави ја. Жена со фамилија, нема место таму за тебе. Не го пикај носот кај што не му е место.
Совет:не ја заборавај.Не случајно ти се побудуваат тие чуства пробај да бидеш во нејзина близина што се случува во нејзиниот живот?Ништо не е случајно.
Одлично,може ова,така најдобро ќе осознаеш што се случува кај нејзи,не го гледај бракот како бариера некаква,за мене љубовта е посилна од сѐ не знаеш што се случува зад параванот
Да бе.. По таа логика треба да ги легне и сите на кои што му се крева петко.. Затоа што нели, треба да се замеша во брак на сите кон кои имал чувства.. Тој може има чувства, ама таа ако имала на времето, немало да остави се на случајност па да си најде маж, да го засака и да му роди деца... Тоа е чин на љубов, не на кежуал проебавање.. А после толку години, тој си лета со паметот како тинејџер, а таа си се омажила и си има семејство. Просто како 1+1 .. За мене ваквите мажи се потенцијални растурачи на бракови.. сега ќе и нуди брда и долини а на времето немал муда да и признае чувства. Всушност, нема муда ни денес. Маженце без храброст .. Сака од лажен профил да и пише... и замисли тоа го прочита мажот и... смешки на кило Абе седете, се што лета не се јаде Ништо не е случајно во животот, ама за промена треба да се користи главата и разумот. Затоа и се разликуваме од животните.
so familija e nemozam da ja vikam na kafe.... taman rabota problemi da i praam ne mie toa celta... moze preku anonimen meil najubavo a
Совет од мене: Не прави ништо. Ако отидете на пријателско кафе само потешко ќе ти биде гледајќи ја пред тебе недостижна и туѓа. А патем, туѓо не се гиба. Ако ѝ признаеш што чувствуваш, пак ништо, неа сигурно не ја интересираат твоите чувства. Самиот себе повеќе ќе се повредиш. Најпаметно ти е ништо да не правиш за неа туку да ја заборавиш. Дај шанса на друга девојка.
abe vo red e sve toa.... ama mislam deka ako na nekoj nacin i kazam deka ete nekoja ja mislel makar i anonimno.. polesno kje mi bide... so znam.. taka mislam... ne planiram ni da gibam ni problemi da pravam...ama ete moze kje se oseka poubavo ako znae deka ima na nekoj so mn mu znacela niz tekot na godinite..
Тие чувства требало на времето да си ги кажеш, а сега што знам не е убаво од нигде никаде на некого да му кажеш што си чувствувал. Па башка она е и мажена нема да има никаква полза, а ако мислеш дека со тоа ќе ти олесне НЕ само потешко ќе ти биде, затоа продолжи си напред и не гледај назад. @goran896
Горан нема врска што е со фамилија доколку одиш на кафе пријателско со неа. Не гледам ништо лошо во тоа, а и ако има стабилен маж покрај себе секако не би имало никакви проблеми. Зошто тоа да биде анонимен мејл, нема ништо да ти помогне на тебе? Си се криел толку години, ќе се криеш преку имејл. Може да и кажеш што мислиш и готово. Да си олесниш.
Какво е тоа “пријателско кафе” каде едниот сака да ували некакви си чувства кои апсолутно не се пријателски? Тие чувства требало да бидат кажани на време и можеби тогаш би направиле некоја разлика, сега веќе нема простор за такво нешто. Ти пријателе, немаш чувства за неа. Веројатно е момент на осаменост и слабост, обично сите ние во такви ранливи моменти сме се потсетувале и навраќале со мислите на стари љубови. Тој дел од твојот живот е минато и остави го таму каде што е, а таму е со причина. Работи на себе. Слободното време направи го продуктивно со работи и активности кои те интересираат. Излегувај почесто и забавувај се. Дај шанса на слободна девојка, никогаш не знаеш што се крие зад аголот и што убаво може да излезе од новите работи. @goran896