Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Невозвратена љубов

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од oooo, 28 март 2011.

1. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    Во право си, а и е
    Имам блиски пријатели машки и тие ги сметам само како пријатели бидејки пријател ти е тој што цело време со пријателот се сложуваш одиме ваму одиме тоа го правиме тоа, а додека со него од 10 работи 7 се сложуваме, секогаш кога ќе сме сами наоѓаме компромис и секогаш убаво сме си поминувале, прави работи кои што о јас ги правам а тоа мене ми се допаѓа исто така за разлика од мене тој е поамбициозен, за се што и да ме интересира секогаш го прашувам и за се добивам одговор, јас него не го идеализирам затоа што и тој има маани како и секој друг ама јас со тие секогаш сум се справувала и сум се прилагодувала бидејки и јас сум сакала нешто а тој тоа ми го овозможил. Ми се јавувал да ми се пофали или пожали сум со сослушала исто и тој. Кога веќе карактерно скроз одговара јаготката на шлагот е и тоа што и физички изгледа многу добро. Вака кога кажувам се повеќе не сакам да се откажам