Не знам како треба да постапам

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Vaga07, 26 мај 2011.

1. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Јас не сум имала партнер ни за полуматура кога славевме во Охрид ни на матура...јас имам помала сестра а, другарка ми е сама...
    Да да, слободно прашај...ако знам ќе одговорам.

ШТО МУ Е ПОТРЕБНО НА СЕКОЈ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК ПОСЛЕ ТЕШКО РАСКИНУВАЊЕ?
    Земјени знаци: Бик, Девица и ЈарецЛуѓето родени во овие знаци се склони да си ги задржуваат емоциите во себе, па затоа многу е важно да ги насочите во правење на нешто креативно. Земјените знаци се многу практични луѓе, затоа направете рестарт на својот живот и смислете нови планови и идеи кои ќе ја оживеат вашата кариера и финансиска ситуација. На овој начин ќе ја осигурате финансиската стабилност во овие тешки времиња, а истовремено ќе се потсетите себеси дека постојат и други работи кои го заслужуваат вашето време и енергија, покрај љубовните врски.

Еве еден текст во кој се раскажува како понатаму после раскинување односно после испишаните страници.

Последна измена: 22 март 2024
  2. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    309
    По грешка ли ме цитираше? Дека мислев ќе ми одговориш

На Alizée10 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Не те цитирав по грешка...ти дозволив да ме прашаш што сакаше да ме прашаш

На Еlinas23 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    309
    Колку сакам ваков челичен карактер да имам а никогаш сум го немал... Му завидувам на тој човек има нешто што е многу вредно и секогаш сум сакал да го има а никогаш сум го немал и нема да го имам.. одлучноста и тврди одлуки пред други луѓе

Повеќе прашања се дали може дапишам во лп, не дека тука не сакам да пишам ама дека се за различни теми... А највеќе ми е љубопитна твојата слика на профилот тоес дали таа на сликата е Артемис ? И гледам дека сликата се поклопува со твојот интерес за хороскоп сигурно и нумерологија следиш?

5. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Не знам дали е е Артемиса, држи место...за зодијак знам по нешто а, текстот го копирав оти кажувам дека ќе се сконцентрирам на кариерата понатаму ќе ставам главна точка акцент...љубовта што не ми иди - не ми иди...нумерологија не следам но, многу сум суеверна...позз

Јас мислев во мене се загледал тој во другарка ми...погрешно сум размислувала...ми се допаѓаше сликата и си ја ставив препис од една историчарка...:)

6. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    309
    Сликата едноставно ми создава љубопитност за твојот карактер и општо како личност... Такви слики ми будат љубопитност за личноста која ги користи бидејќи се мистични :)

7. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Мило ми е...:)

8. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    После многу години му напишав СМС пораки и оставив пралине во друг двор мислејќи дека е негов потоа разбрав каде живее бидејќи имав одено кај него од време и му закачив на оградата пред Нова Година пакетчиња у беше пријавено во полиција ме пцуеше по телефон не знаеше како да ме откачи. Ми се јави и ме пцуе.

9. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    309
    Имаш пасија ?

10. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Немам пасија...фустани можеби...
    Во пакетчето имаше и цигари, пиво и таблети и дојде полиција дома и прекинав со пишувањето. Во полиција бев пријавена.

11. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Се бев прочитала ама вакво нешто никад....така да си знам!!!!!!!!!!!

...
    И женски има такви...последниве петнаесет години дечковците како чорапи ги менувам.

Последна измена: 23 март 2024
  12. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    309
    Те сфаќам зошто ама ќе му го скршиш срцето на некој без причина :) ама пак ќе бидеш среќна тоа ќе те исполни бидејќи ќе му го скршиш срцето на некое машко :) заради лошото дежаву на саканото машко кон тебе

13. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Јас не можам ништо тука...:) судбина :)

14. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    309
    Ако те моли некое заљубено машко ќе се сожалиш ли кон него ?

15. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Па, тоа ти велам...се откажав од љубовта. Јас тој што го сакам не ме сака мене и обратно тој што ме сака мене јас не го љубам. :) Нема никој да се загледал во мене верувај а, не пак на овие години. Камо како што веќе ти реков да даде Господ секој да е со оној што го сака. Ако Господ одлучил да не сум со тој што го сакам нека биде така слободно. Мене ми е секако сеедно. Некои веруваат дека љубов нема. Нека нема кај мене на вас да дава.

16. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    309
    Можеби во друг град ќе ти се наредат коцките ? Можеби ќе се заљубиш во некој, зарем толку си посесивна и опседната со еден човек? Како во романтичен филм :)

17. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Јас не можам да се помирам со мојата судбина што не ми се случила љубов сеуште. Не ми се случила љубов на млади години. Сите другарки се снајдоа јас не се снајдов во машкиот свет. Сега треба на стари години среќата да ја барам. Каде во друг град треба да плаќам стан, кирија...или да живеам со дечко ми татко ми нема да ме пушти. Тука ми било пишано. Во мојот град да останам во татковата куќа што е уште од дедо ми. На некој сум му се допаднала таква.

18. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    309
    Па и јас сум на твојата возраст и мене ми поминале годините без никакви чувства љубовни, сум изјавувал љубов на една или две што ме привлекле и сум почувствувал дека дека мн ми одговараат, сум бил луд по нив... Ама не ми дале никаква шанса дури и за внимание и разговор дури не ми дале ни да упијам емоции барем малку преку разговор кои мене би ми биле од корист и многу позитивни за да не патам по нив.... Имам трауми и јас ама еве ги решавам на други начини еве на пример со пишување со непознати како тебе без никакво внимание едноставно агонизирам ... :)

19. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    405
    Не знам што да кажам или да додадам...едноставно е така...ако сакаш да те сакаат сакај го прво ти нив...

20. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    309
    Може ли да ми пишеш/ одговориш на лични пораки?