Гушкање додека таа мие садови и завршува домашни обврски, место да дојде и тој да помогне? Мене не ми е нормално ова.
Раскини. Ќе одев во детал зошто ама нема смисла. Буквално сам пиша дека то е исходот и уств добро знајш како сакаш да постапиш. Само раскини пред да бараш нова. Не е фер кон сегашната да е поинаку.
@Grey rock ниту случајно немој да се мачите повеќе да ја одржувате врската,чим сте сфатиле дека сте различни ставај крај на време.Замисли колку ќе ти биде убаво со личност што ќе биде твој тип,што ќе ти одговара на карактер ..
Zdravo se izvinuvam pred se sto kje pisuvam na latinica..Znaci vaka me machii eden problem, edna licnost (sosed) go znam 1 godina, samo na zdravo , u smisla kako ne sme bliski, ama sme muabetele ponekad..i pred 2 nedeli se desi nesto megju nas, iskocivme, bla bla... Utredenta doagiaaa kaj menee, i ne mozev da iskocam, se nalutii i me blokna, okej malce preterav, barem da kazev se isponasav nesti i jas nema vrska...I pred 2 dena go vidov u zivoo, i odam kaj negoo, se bese nabrzina...na krajot se isponasa kako da me otkacii, kje odel nekade bla bla, koga me grabna da si odam..I okejj svee... Vcera pak go vidov, i probav da go odminam posle toa, i toj mi rece "Barem zdravo da kazese" mozda i podmolno, malku ruzno se ponasa, a sme imale i odnos..Of se osekjam kao daa zavrsi rabota, pa ajde odii sii..sakam da mu pisam ne znam kako da reagiram? Napraiv novv profil, sakam sve da mu kazam, mi se dopagja, sto da mu pisam sovet? Ne znam veke sto da napravam, sakam da sme vo kontakt
@fatalna_plava Според мене дефинитивно не треба да трчаш по истиот. Малку и нестабилно/незрело делува моменот некој толку да се налути и да те блокне само затоа што не си можела во даден момент да излезеш. А и кога веќе продолжил и во живо неубаво да се однесува, што ќе ти е таков? Тоа откачи-закачи делува детски. Ако еден куп глупости уште на почеток приредува, што понатаму
Многу незрело и детско. А искрено и ти малку незрело пишуваш. Без навреда. Не си тепај време. Не ти треба некој што блокира при прва глупост па после топло ладно. И нема што да му пишуваш од друг профил. Цени се побогу.
Колку години сте? Пошто исто и како членките шо рекоја, и мене не ми делува ова зрело. Ако има толку бурна реакција за нешто толку едноставно како неможноста да се излези во даен момент - шо останва за посериозни сопки? Па и однесувањето во живо од после е ужас. Цени се. Не го барај. Не му зборај. Дур и да те боцка со зборови - одмини го.