Не ми обрнува внимание

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од peperutka56, 12 септември 2013.

1. Ane_na_Bisera16

Ane_na_Bisera16 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    269
    Jas mu pisav da se vidime utre I on nisto ne mi odgovoril jas bitno sum probala sum go prasala toa e.

2. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    2.603
    Ако он не ти обрнува внимание секогаш има друг кој би:*

На Nela678, ruben-neves и Ane_na_Bisera16 им се допаѓа ова.
  3. Ane_na_Bisera16

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    269
    Fala :l:

На Curious cat му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ane_na_Bisera16

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    269
    • Пишувај кирилица
    Zdravo feminki mi treba pomos, vaka imav decko 10 godini sme razlika I moeto I negovoto razmisluvanje e razlicno on saka da se zeni jas ne I sega on nesto cudno pocna da se odnesuva od koga vide deka ne moze so mene kako saka ne sum jas raspustena devojka da pravam taka moite se postrogi devojce ne moze da skita nonstop bez kontrola sve si ima svoi granici pa jas da sum majka ne bi dala taka kjerkami da bide bez kontrola na so lici toa? I gospodinot se nalutil ne pisuva cesto I da znaete mu kazav vo lice, baraj si nekoja raspustena ako ne ti odgovaram jas ne moras da bides so mene.
    Vakvite se na pocetokot dobri posle menuvaat karakter odnosno go pokazuvaat vistinskoto lice.

5. Mr.Limonko

Mr.Limonko Активен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    115
    Изгледа он бара некоја за сериозно, за да се ожени, ако тебе не ти е за сериозно и не ти одговара раскини му.
    И јас би се налутил искрено на ваков начин да ми се испонаша девојче, си можела со убаво да му кажеш дека не можеш постојано да си со него.
    А јас не гледам ништо лошо во тоа дечкото да сака да е постојано покрај тебе и што намерата му е да се ожени.

6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.402
    Допаѓања:
    27.393
    На каква контрола мислиш, шо ти прави он?
    И каков совет бараш?

На Just.do.it му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ane_na_Bisera16

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    269
    • Не испраќајте повеќе мислења едно по друго; пишувај кирилица
    On saka non stop da skitam so nego a jas na rabota a ne saka da me odnese doma da me zapoznae so negovite mi vika ne moze renoviram, a jas ni na kafe ni vo dvor? Ni toa.
    I mnogu me laze mnogu pati go fativ vo laga.

Kontrola vo tipot ne me zapoznal so negovite a saka da odime na odmor, se ima red prvo da te zapoznam dobro mama, tato, bato... koj si, sto si a ne 2 nedeli me gledas I odma od prva na odmor cekaj malce, sakas da me nosis na odmor a ne me nosis kaj tvoite

Последна измена од модератор: 3 јули 2025 во 23:22
  8. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.402
    Допаѓања:
    27.393
    Колку време сте заедно?

На Just.do.it му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ane_na_Bisera16

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    269
    2 nedeli

10. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.402
    Допаѓања:
    27.393
    Те лаже за да те легне или за да продолжи да те искористува.
    Не е сериозен ниту па сака да се жени, не му верувај.
    Има доста мажи ши играат на таа карта као демек бараат жена за да се женат а уствари лажат за да дојдат до пичка.
    Бегај од него.

На Лејди Гага, TrueToMyself, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Mr.Limonko

Mr.Limonko Активен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    115
    Јас мислев дека сте долго во врска..
    Бегај тогаш додека е време..

На Ane_na_Bisera16 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Vitkano

Vitkano Активен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2025
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    154
    Веќе си свесна дека тој не ти одговара. Зрела си во размислувањето и знаеш што сакаш. Премалку време е поминато за да се запознаеш со неговото семејство или да патувате заедно. Се уште не го познаваш доволно и не сте емоционално изградени еден за друг.
    Сега, кога гледа дека не добива што сака, почнува да се повлекува, да се лути класичен знак на емотивна незрелост или токсичност.
    Сакам да ти кажам нешто од мое лично искуство, затоа што и јас имав ситуација слична на твојата. Еден се трудеше многу на почетокот да излези со мене културен, љубезен, внимателен и јас си реков ајде ќе му дадам шанса, ќе го запознаам.
    Но, веднаш штом ја доби мојата доверба, почна да брза. Ми предложи да одиме во друг град, да преспиеме заедно во хотел, ќе ни било убаво. Тука ми стана јасно не му беше целта да ме запознае, туку да добие нешто од мене. А кога му реков дека не сакам, почна да ме убедува па ти си возрасна, зошто не сакаш што има лошо... класична манипулација.
    Вака функционираат манипулаторите на почетокот изгледаат совршено, ама брзо покажуваат што навистина сакаат. Ти покажа самопочит кога му рече да си бара некоја друга. И баш така треба! Не секој постар маж е зрел. Годините не значат ништо ако нема карактер и почит.
    Кога ја затвораш вратата со ваков човек, внимавај да не оставаш пукнатина. Не објаснувај премногу, не се правдај, биди кратка, јасна и стој си зад ставот. Ако му дозволиш уште малку простор, ќе се врати со нови игри.

На Лејди Гага, Ane_na_Bisera16, Gosh и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Ane_na_Bisera16

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    269
    • Не испраќајте повеќе мислења едно по друго; пишувај кирилица
    Znaci jas pametno mu kazav da si bara druga.

Tokmu vo taa sutacija sum so ja opisa ljubezen ova ona, pa koga kje legneme pa kaj da legneme I ne samo toa uste mi vika pa ti koga kje sakas zaprosuvanje a ne sakas da patuvame zaedno pa toj brak nema da trae I jas mu odgovoriv nemora da trae.

Последна измена од модератор: 3 јули 2025 во 23:22
    На Vitkano му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Vitkano

Vitkano Активен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2025
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    154
    Гледај, ако си легнала со него после две недели, а сега гледаш дека се однесува ладно и незаинтересирано..........:| Не те осудувам, ама ако му дадеш простор толку брзо, сега ќе ти биде многу потешко да разбереш дали навистина те сака или е само за нешто друго.

15. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    712
    Девојче, две недели се многу краток период за он сега да планира венчавка или одмор. Не ги разбирам тие машки што ако им кажеш НЕ одма се лутат или стануваат агресивни. Тој само сака да те искористи и не те почитува воопшто чим избрзува со одлуките. Очигледно е дека тој успеал во тоа ти да стекнеш доверба кај него, тој опасно си игра со тебе. Арно си му рекла нека си бара друга ако ти не чиниш:DРаскини и прекини секаков контакт со него

На BlackNight, senjorita-v, Ane_na_Bisera16 и 1 друга личност им се допаѓа ова.