Не можам да го сфатам...

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од normalnaa, 5 јануари 2011.

1. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    До одреден степен се согласувам со претходните постови, но како и да е, зависи која е била причината за раскинувањето на врската....појди од тоа, па одлучи дали сакаш да си пак со него и да пробате пак или не......ако е било изневерување, размисли повеќе пати, не двапати....ако е било нешто друго пак размисли....како што кажав, причината поради која што сте раскинале игра важна улога

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Хммм види вака причина игра голема улога но докулку е банална и проста, но неверувам дека една врска со личност која ти значи би се завршила за таква причина. За да заврши една врска на повозрасни особи потребно е двострана волја за такво нешто.Меѓутоа не сме мали деца денес те сакам, ај дај ми раче...а утре не не не неможам веќе со тебе...Иако и такви случаи постојат меѓутоа периодот во кој личностите биле разделени може да има мноогу големо влијание на развојот на врската во иднина.

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Немој да толкуваш знаци шо си ти Ванѓа, ако сака да се смирите нека дојде и нека ти каже у фаца или ти кажи му, зависи кој е причината за раскинот.
    Тоа ми е клише дека продолжувањето на старата врска завршува со истиот крај! Немора да значи, може да биде и многу подобро од претходниот пржат, ехее колку примери знам, баш дури дека после прекинот врската станала уште подобра, еве на пример јас :)
    Како ќе си направиш така ќе ти биде, ако сакаш да си со него кажи му го тоа, можеби и тој сака но се плаши да не го одбиеш, кажи му некако од околу,, ништо не губиш ;)