Пудла е правилно а не Пудлица како и да е точен е одговорот. Инаку мојата Пудла беше на сликата,кој сака повеќе слики да види од неа, ја има во темата Домашни миленичиња. Тука има повеќе слики од мојата Пудла заедно со мојот Доберман (најверни другарчиња се ) dom/domasni-milenicinja-t306/240.html
Ааа се извинувам, иначе Доберман се гледа дека си голем љубител на кучиња и ги знаеш сите раси, па може малце да оставиш и другите форумџики да погодуваат, па да ни помагаш ако ептен запнеме. Не го сфаќај ова лично и не се лути, само сакам повеќе девојки да бидат вклучени во играва.
Ааа ќе се караме немој да читаш од сликата Работата е самите да ги погодиме расите а не да се прочита од сликата и да се напише расата
Леле дури сега го читам ова,уште пред 10 дена не сте ја погодиле расата. Али затоа е тука Доберман да ви каже Расата е Австралиски катл (Australian Cattle dog) Одиме со нова раса
Точен одговор, расата е Малтезер. Инаку таа фризура е изложбена фризура. Ти си не ред да поставиш слика
Јас ја знам расата, али не кажувам бидејќи јас сите раси на кучиња ги знам и од мене нема никој да дојде на ред да погодува Затоа јас ќе се убацувам во играва ако ептем никој не ја знае расата.
Silky terier е. Сосем различен од јоркито, по фаца, длака, изглед... Не додржав да погоди некој И сега, кој е на ред? Можам да ви давам раси ,море ,глава да ве боли Уште да има кој да погодува