@Mr. Right отштиклирај ете виде како е кај мене, тука на форумот ми стигаат известувања кога некој пишува во темата која што ја следам, но не ми стигнуваат на меил. Па да направиме пробно тестирање кажи која тема ја следиш да пишам коментар
@Mr. Right пробај уште во приватност Ако не бива ни ова стварно незнам Ееј сега на сликава видов дека бат ми е на 1%
@elimkd ги имaм тие oтштиклирaнo. Ствaрнo не знaм штo дa прaвaм веќе? А, Реин дa јa прaшaм дaли некaкo мoже дa се среди oвa?
Koga bev od kompjuterot pisuvav na kirilica,i eve nekoj od moderatorite neka mi objasni kako da pisuvam kirilica od telefon,probav ne biva,ili ne mozam da najdam kade e?ova latinicata kako stranski jazik go smetate,pa zosto ja ucevme,mora i nea nekade da ja upotrebuvame..sala nastrana daj objasnete kako da stavam kirilica?
По кој основ изложба-инфо е рекламирање https://forum.femina.mk/threads/Макетарство.21139/ А концертите и темите од тип Дормео и слично не се реклама? или било кој клуб?
Сега баш заследив тема, ми излезе следново па ми текна на тебе Добро не беше баш оваа тема што ја заследив чисто како примерок ја зедов
И мене ми стигаа на меил известувања но отштиклирав во приватност и на заследување тема обавезно исто отштикирај секогаш да не ти стигаат на меил.Сега е ок не ми стига ништо на меил
Темата што ја следиш, одследи ја и повторно кликли да ја следиш и ова прозорче излегува-сликата погоре што ја ставив. Значи на самата тема
Како се прикачува видео од Фејсбук? Пишува дека можеш да вметнеш такво видео, ама после дава вакво известување: The specified URL cannot be embedded as media. Од YouTube, на пример, форумот сам го менува кодот кога ќе го внесеме УРЛто, а со фб тоа не се случува. Аха, еве успева ако го ставиш facebook и бројчињата по примерот на кој форумот го менува линкот за YouTube, ама нема некој поедноставен начин?
И јас да се надоврзам на прашањето на Ливинг - како да ставам линк до некоја тема или страна, ама да го напишам името на страната, линкот или што и да е... на стариот форум знаев како, овде не можам да се снајдам. Или остарев
Исто е ко на тарата платформа ако мислиш на ова. Го селектираш текстот, кликаш на знакчето за линк и го вметнуваш. Или не беше така порано? Не памтам баш.