Јас пред некој ден видов што се тоа потписи, кога се уклучив од компјутер, на телефон не ми ги дава Инаку и јас сум ЗА апликација.
се чувствувам како кога нешто не ти работи и ти велат "А го уклучи во струја?" Oh, well... човек учи додека е жив. Фала
https://forum.femina.mk/threads/фарба-за-коса.24653/#post-2541201 јас мислам дека треба да ја отклучите темава затоа што има разлика помеѓу бојадисување на косата и фарба за коса- тука треба да се дискутира за разни фарби за коса,марка,нијанси ,цени,и како сме задоволни од истите,значи конкретно за фарбите.
Нема потреба од таа тема, зашто веќе има друга за истата намена: https://forum.femina.mk/threads/Која-е-најдобра-марка-на-фарба-за-коса.1424/
Ретко отворам почетна на сајтот, ама објавувајте повеќе фотосесии на модели, новости од модниот свет и сличен естетски придонес. Помалку трачеви од приватен живот кој со кого, каде и како.
И јас ќе се надоврзам на предлозите на ченките погоре. На насловната на сајтот би било добро да има повеќе осврт на корисни информации од областа на здравство,технологија,мода....,а трачевите да бидат помалку на број. И да на форумов треба да се даде повеќе простор и за теми за дијаспората,да можат пошироко да споделуваат искуства и живот во странство. И во темата за банирани корисници/членови да се образложува и тоа подобро зошто некои се банирани,а не во друга тема со штури одговори.
на темава конкретно ништо не и фали..проблемот е шо вие незнаете да комуницирате.Жени ко жени очи си извадивте одма...
Предлог: При креирање на нов профил да има мал тест за интелигенција со минимум IQ како услов за верификација на профилот.
@Alishan30 Јас, сум - За. Тоа би било добро решение за помалку глупости, воедно. Нека разгледаат, добро би дошло такво нешто. @EvAngelos Исто и твојот предлог е многу добар.
-Да нема потписи воопшто. -Да се избрише темата 'Македонски јавни фаци'. - бидејќи е само оговарање. -Да се модерираат построго темите на Секс - затоа што вака, 99% од темите се полни со глупави постови од по два-три збора, 'досетки' итн.
Епа кога ја заклучуваат темата за форумот каде да пишуваме? Стварно не знам што е со заклучениве теми. Ќе се отворат некогаш или се заклучени за навек?
Зошто ти смета темата Македонските јавни фаци? Има луѓе кои сакаат да си оговараат. Ако некој не го интересира некоја тема, има можност да не ја отвора воопшто. Оваа тема гледам дека е и една од најактивните на форумов.