Темиве може да се спојат moda-i-stil/youtube-tutorijali-t11172 lice/soveti-za-sminka-na-youtube-t849 или lice/tutorijali-za-sminka-na-youtube-t4634
Мој предлог, незнам можеби се пофторува, можеби не. Она скриеното катче мислам дека треба да биде за оние со зелетно па и со жолто цветче. Пошто плаво, 100-200 колку беше, може да се направат за 2 саати, а и помалку. Бидејќи таму има нели модни критики за НЕ толку храбри феминки,а и ставаме слики од наши деца/братучеди/внучиња.
Јас мислам да се отовори една тема "Тинејџерско Катче" и таму да се пишуваат сите проблеми , совети итн. за тинејџерите
Зошто воопшто вакви ограничувања?! И зошто воопшто се преценува толку тоа скриено катче? Дајте луѓе не се глупирајте, и 50 и 500 мислења ако сакам за еден ден ќе ги направам.
^ е жолто цветче за еден ден незнам дали баш може...но предлогот на pamelche е добар,и јас се сложувам дека треба да е достапно за членки со над 1000 мислења.
Што е со оние што имаат вкус за мода, постираат слики еве конкретно во Модни Критики и активно коментираат а сепак имаат под 1000 мислења? Па ајде тие зошто не посветуваат доволно време на Фемина или постираат без да спамираат да ги исклучиме од се, зошто нели главни се тие со над 1000 мислења.
ПРВО- овде на форумов никој не е главен, и никој не треба да се труди да стане "главен" или пак да си мисли дека е главен....колку што знам таков статус на форумов не постои. Како второ,мене многу многу не ме интересира,зошто во таа тема само разгледувам а не сум активна...јас зборам како лично мислење,зошто таму има лични фотографии на членките.Тоа е само предлог....да не отвараме дебата. уосталом,правете како сакате,не се замарам,нека си кажат тие што си ставаат слики во таа тема
Во Мода и стил има две теми кои сметам дека би можеле да се спојат. moda-i-stil/crvena-boja-t4412/10.html оваа се наоѓа во општиот дел и sliki-moda/crvena-moda-t9331/ се наоѓа во оделниот дел Слики Мене ми се многу слични. Ако грешам, се извинувам уште од сега.
Треба да се прави разлика меѓу темите, Црвена мода е ставена во слики и е стриктно за слики и комбинации во црвена боја. Во другата тема се остава мислење за црвената боја, се гледа и по самите теми. Исто и темата Барам филм не е за барање торенти од некој филм, си има посебна тема за тоа. Читајте вовед пред да одговорите на некоја тема.
Ќе биде како со соновникот, осеќам 2 години ќе ги нема... Aj за соновникот мене искрено сеедно ми беше, ама ова и јас го чекам, искрено со нетрпение.
Ех, баш така, јас еднаш се запрепастив од една феминка кога ги читав мислењата па помислив како до сега не ја приметиле ваму мажена сум онаму ќе се мажам, таму супер ми е во брак , онаму маж ми ме тепа??? Имам деца , немам деца? Ајдеее си велам што е ова? Кога тоа било се цитирано ама стварно е малку неубаво така кога некој ти влегува во мислењата а ваљда не е толку тешко тоа барем со друга боја да се означува да се распознава.
Повторно две слични теми,кои можат да бидат едно.... темата Quotes, интересни поговорки, да биде ставена(споена) со Изреки,поговорки,мудри мисли,секојдневни поуки и слично
Не, не и не ! Не се исти, воопшто, ги следам и двете, и грешка е да се спојат. И доста веќе со темиве, што ви е ? Мора ли тука? Имате опција да пријавите, не мора за се овде да се постира.