Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Проблеми во врската

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од lili22, 16 декември 2009.

1. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Pa iskreno ne ni bevme nekoi drugarki bliski samo so sestrai imav blizok kontakt a so nea ne i ne ni znaev kakva e mislev deka e cool ama koga razbrav mi se zgadi

2. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Dechkoi nejzin nov ima vrska so policija to e problemot ama ne e voznemiruvanje od aspekt samo ako ne vidi ama i pishav oti pochna preku tret choek da razgovara so mene i se reshiv da i pisham so normalen rechnik sekako i od toa nemalo sega za sega problemi ama ne mi e nekako sjajno oti znam deka ne e stabilna

3. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    3.493
    Нема врска ако е полицајче, има надлежни. Јас кога пријавував пред некој месец ги покажав само пораките и доста беше. Не смее да ме контактира. Ама се работеше за еден будала, а на твое место не би се расправала ни секунда јас со неа, и би го откачила дечкото па нека цимоли ако не знае да ме заштити.

На Youknow и eliesaab им се допаѓа ова.
  4. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Toa se sluchi i prati tret chovek da zbori so mene deka nemashe ispad na drama togash. Ama vidi chovek shto nema nikakvo hobi so premnogu slobodno vreme ne samo na mene i po drugi vaka pravi i znam deka mojov so nishto ne ja provocira problemot e so nea i nejziniot mozok

5. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Veruvaj deka se pravi da me zashtiti ama nemozhe da predvidi situacii i lugje ili posle 4-5 god ostavanje so nekoja da se rasprava a se soochuva so pogolemi stvari i lesno e da se ostavi choek taka so najmal problem jas sum so nego za sekoj problem da se reshi i da se najde razumno reshenie.

6. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.652
    Допаѓања:
    19.017
    Полош совет немам слушнато. :)

Како да се справи со мизерни луѓе како бившата што му прави проблем? Како може да исконтролира тој сето ова и реши? :)

7. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Sekoj si ima pravo na mislenje zatoa se obrativ, ama tochno nikoj nemozhe da predvidi situacii i lugje osobeno koga ne ti se vo zhivotot so godini neznaesh koj evoluiral i seto. Od prvo nemu se lutev ama posle mi objasni deka na shto kje lichi ako sedne i se kara so nea i plus taa ima dechko shto e reshen za problem. Imav sluchka kaj shto nie sme na svirka i dojde tipot se potpre na mojov da se slika pozadi i go isturka nekolku pati namerno i samo se iznerviravme

8. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.652
    Допаѓања:
    19.017

Чекај дечкото од бившата бара кавга ? :D
    Пониско нешто не можело да биди, ама веројатно се погодиле таква двајца мизерни во мизерна врска.

9. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    I toj e vmeshan taa go bucka da prai problemi bidejki e takov bad guy starter pack i struchno lice, a nie sme na strana sekogash. Sestrai mi beshe drugarka bliska i ednash i spomnav deka neshto naprai za mene on i taa vrati ,,vaka za nea ne se zamarashe,, a koga se fativme praveshe muabeti ne e za tebe a so choekov skroz pogodeni.

10. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.652
    Допаѓања:
    19.017
    И таа и тој мизерни личности искрено, и ко недораснати... колку години имаат по 18тина?

11. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Skoro 30 se docni 20ti da ne recham ne se mali deca toa e problemot

12. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.652
    Допаѓања:
    19.017
    Таа дотичната изгледа ко го имала не си ценела нешто најнај или си е одвратна по карактер, кај го изневерила и слично, па уште сеа го труја после толку време? Зарем толку нема свој живот и се замара со туѓи и па прај проблеми вака?

13. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Pa ne sum edinstvena shto ova pravi shto e najlosho. Mislam otvoreno zborev i so mojov i taa si e karakter ego shto ima i seto i saka sekoj da se vrti okolu nea. Na mojov mu e dojdeno do mene i so nea koga imavme deshavka da naletame kje i pruzheshe raka od pochit radi mene ne nea i koga vide deka nego mu e odbivna pochna da prai gluposti. Na site ostana vo drushtovo da zbori da ne go vikaat na rodendeni bidejki ednash ne vide zaedno i beshe kisela cel rodenden a mojov ne i se ni doblizi na strana sedeshe so mene i jas rekov kaj ne mi e dobredojen na masa partnerot ne e mesto ni za mene

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Purelove92

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    3.493
    Секој си го брани мирот, јас вака и би ја советувала секоја девојка исто.

15. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.652
    Допаѓања:
    19.017
    Како да го реши проблемов и контролира нејзиното детинесто и мизерно однесување, па капак и на нејзиниот идиот од дечко?

Цивилизирано еве не можи..?

На Its_me му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Ami toj ja nemashe ni spomnato do tolku mu beshe skipeno edvaj kazha deka imale ideno samo oti vide deka se druzham so sestrai. Posle dve nedeli se pogodiv so istava ekipa na rodenden ama mojov ne beshe i zhenskava sedna do mene me pochna so nezgodni prashanja posle se pochna i dechkoi pa koj e shto e da ne trebalo da se tepa nejkel nejzini bivshi od okolu i pochna da me giba za prsten shto on mi go dade (ne verenichki)

17. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.652
    Допаѓања:
    19.017
    Загреота само то ќе речам. Вие битно си сте еден за друг и не дозволувај друг да ти расипи врската, идиоти се едноставно..

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Pa nikoj nemozhe nishto da rasipe mozhe samo samite ako dozvolime da vlijaat vakvi karakondzuli od strana ili kako gi vikaat da ne upotrebam pogrden rechnik attention w****. Razgovarano e se samo pishav chisto za sovet nekoj ako imal incident pa mozhe ima porazumno reshenie do sega se na ignor e vodeno kolku i da ne imaat zamarano, iako znam shto se se ima deseno se imam izmoreno da odam po svirki i seto a moram po javni nastani oti imam nastapi so bend vodam i naletuvam na vakvi i sekakvi budali shto kje zeme da ti se ismejuva posle deka imash cringe nastap ama za razlika od niv se imash poteudeno neshto pametno vo zhivotot bez da se nashteti sebe ili nekomu.

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    3.874
    Јас па подобар совет не сум слушнала. Кај шо има чад има и оган. Нека си среди дечкоти нека ја игнорира и ке видиш дека ке си го собери опашот. Шо треба да се замараме цел живот со бивши? Звони му и ти на бившиот и хаос парти па да видиме
    @Its_me

На Anyshka и Purelove92 им се допаѓа ова.
  20. Purelove92

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    3.493
    Замисли наш бивш да се појави од некаде, ау па тоа ќе биде american psycho/wolf of wall street его.
    Кај секоја со свои нервози, кај која има деца па да им се посвети, работа, куќа.. Уште бивша да ми пиши, ма в река ќе ги фрлам двата ако ме испозамара. Како право машко ќе си среди, разговор, ако неможе цивилизирано има полиција забрана за вознемирување, нема што ние да бидеме вмешани, ни да знаеме крај краева.

Последна измена: 29 август 2024
    На Anyshka и Youknow им се допаѓа ова.