Здраво Во оваа тема можете да ги напишете работите кои многу ве нервираат, било да се големи или мали. Мене ме нервира кога само што ќе дојдам на пешачки, тогаш светлото се менува во црвено Исто така кога само што ќе седнам, сестра ми ми бара чаша вода или да ѝ донесам нешто
Mnogu me nerviraat lugje so predrasudi. Posebno virtuelno mozam da zabelezam, abe nisto sto pretpostavile za mene ne e tocno.
Мене една од работите што најмногу ме нервира е кога во автобус скоро да нема човек што седи на седиштето што е поблиску за излегување и не му текнува да се помести ако некој нема место да седне туку кулира ко некој бесчувствителен труп, а постојат луѓе што од пристојност или страв да не се закачат со некој што не му се сите кози на број продолжуваат да стојат со тешки торби...односот на луѓево е крајно себичен ко да ќе им избега возот или да ќе им се срони бисерот ако се поместат на второ седиште па мора задолжително да се на прво седиште...сигурно многу ќе се пронајдат во овие луѓе ама ич не ми е гајле и оваа гадна особина ме вади од такт...емпатија на нула ама јбг...со инка некому не може да му се стави во глава...