1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Рамнодушност во врската

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од zuzbuz, 4 јуни 2012.

1. zuzbuz

zuzbuz Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Епа вака ...значи се беше океј супер ми е во врската...Но овие 2-3 дена станав рамнодушен ми поминуваат работи секакви низ глава..Што ми стана сеа знам дека ја сакам а која е причината да ме тера да мисли дека не е тоа вистина или не ја сакам....Како да напраам да помине да си биде се по старо..Не смеам ова да и го спомнам ќе уништам се. Некој совет нешто да се средам Морам да се опраам .Не смеам да ја изгубам сродна душа ми е .Само она ме сфаќа , цени и разбира. Верен сум со неа а Во брзо време поради тоа што планираме да продолжиме заедно и да се преселиме во Аталанта, Џорџија. Ајде помош не иде вака на арно работава.

2. Katiija

Katiija Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    10
    Рамнодушност - (ПОМАГАЈТЕ)

според мене тоа е некој период, сите врски го минат тоа... штом таа е твој човек и ја ценеш и ја сакаш немој да ја загубиш..

На srcekrsacka и zuzbuz им се допаѓа ова.
  3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674

Се сам си кажа :)
    За сомнителна состојба од два-три дена, ни др Хаус нема дијагноза да даде.
    Се шалам,со самото тоа што го пишуваш својот проблем те прави НЕ РАМНОДУШЕН.

А и деновиве ми се чини дека сите сме некако успорени.

На zuzbuz му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33

деновиве и мене ми се случува истото, како да сум изморена од се како да сакам да сум сама, ама ке помине, верувај и на тебе.

5. zuzbuz

zuzbuz Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0

Се надевам ќе помине брзо ! Верувајте многу е лошо. Особено да се осеќате вака спрема човек кој ви помогнал што се вика и повеќе од твојте дома. Што те вратил на пат . Те вратил назад и ти дал знак дека сепак вреди да се живее. Можам и книга да напишам за тој човек . Поточно со мојата животна сопатничка. Мора да помине ова не го бива . . .

6. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992

ЌЕ помине не се грижи,со самото тоа што ти го пишуваш твојот проблем овде и со какви чувства зборуваш за неа јас сум сигурна дека не си рамнодушен кон неа и дека ја сакаш.Ова можеби е само мал период кога ти си малце исплашен од тоа што ве чека во иднина и не знаеш како да реагираш на тоа,па мачце се дрмна тоа :) Се ќе биде во ред не се грижи се гледа дека ја сакаш и цениш твојата сродна душа.Среќно ;)

7. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130

Чувставата не се нешто што можеш да исконтролираш или постојат или не. Доколку постои љубов се друго е лесно. Понекогаш пречестото гледање со партнерот доведува до рамнодушност и збунетост.

8. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579

Благодарност и сакање/љубење не е исто.

На cvetce93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81

ќе помине без гајел!!!
    ја сакаш и не е точно дека си рамнодушен само ете на човек му доаѓа и такво нешто така да ќе помине...тоа што си се дрзнал да пишиш тоа значи дека се бориш за вас а тоа е ветувај повеќе од многу! ви ја поскаувам цела среќа!

10. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Се согласувам со Ashling, ти како го кажуваш тоа како да си со неа од благодарност или од сожалување да и вратиш што ти помогнала а не од љубов :^)
    Но, сепак ако не е така тогаш не се секирај и јас многу пати сум се чувствувала така како да ми е сеедно веќе за него, збунета дали го сакам или ми е навика но се си доаѓа во ред после, без гајле ;)