Рамнодушност во врската

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од zuzbuz, 4 јуни 2012.

1. zuzbuz

zuzbuz Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Епа вака ...значи се беше океј супер ми е во врската...Но овие 2-3 дена станав рамнодушен ми поминуваат работи секакви низ глава..Што ми стана сеа знам дека ја сакам а која е причината да ме тера да мисли дека не е тоа вистина или не ја сакам....Како да напраам да помине да си биде се по старо..Не смеам ова да и го спомнам ќе уништам се. Некој совет нешто да се средам Морам да се опраам .Не смеам да ја изгубам сродна душа ми е .Само она ме сфаќа , цени и разбира. Верен сум со неа а Во брзо време поради тоа што планираме да продолжиме заедно и да се преселиме во Аталанта, Џорџија. Ајде помош не иде вака на арно работава.

2. Katiija

Katiija Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    10
    Рамнодушност - (ПОМАГАЈТЕ)

според мене тоа е некој период, сите врски го минат тоа... штом таа е твој човек и ја ценеш и ја сакаш немој да ја загубиш..

На srcekrsacka и zuzbuz им се допаѓа ова.
  3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674

Се сам си кажа :)
    За сомнителна состојба од два-три дена, ни др Хаус нема дијагноза да даде.
    Се шалам,со самото тоа што го пишуваш својот проблем те прави НЕ РАМНОДУШЕН.

А и деновиве ми се чини дека сите сме некако успорени.

На zuzbuz му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33

деновиве и мене ми се случува истото, како да сум изморена од се како да сакам да сум сама, ама ке помине, верувај и на тебе.

5. zuzbuz

zuzbuz Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0

Се надевам ќе помине брзо ! Верувајте многу е лошо. Особено да се осеќате вака спрема човек кој ви помогнал што се вика и повеќе од твојте дома. Што те вратил на пат . Те вратил назад и ти дал знак дека сепак вреди да се живее. Можам и книга да напишам за тој човек . Поточно со мојата животна сопатничка. Мора да помине ова не го бива . . .

6. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992

ЌЕ помине не се грижи,со самото тоа што ти го пишуваш твојот проблем овде и со какви чувства зборуваш за неа јас сум сигурна дека не си рамнодушен кон неа и дека ја сакаш.Ова можеби е само мал период кога ти си малце исплашен од тоа што ве чека во иднина и не знаеш како да реагираш на тоа,па мачце се дрмна тоа :) Се ќе биде во ред не се грижи се гледа дека ја сакаш и цениш твојата сродна душа.Среќно ;)

7. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130

Чувставата не се нешто што можеш да исконтролираш или постојат или не. Доколку постои љубов се друго е лесно. Понекогаш пречестото гледање со партнерот доведува до рамнодушност и збунетост.

8. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579

Благодарност и сакање/љубење не е исто.

На cvetce93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81

ќе помине без гајел!!!
    ја сакаш и не е точно дека си рамнодушен само ете на човек му доаѓа и такво нешто така да ќе помине...тоа што си се дрзнал да пишиш тоа значи дека се бориш за вас а тоа е ветувај повеќе од многу! ви ја поскаувам цела среќа!

10. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Се согласувам со Ashling, ти како го кажуваш тоа како да си со неа од благодарност или од сожалување да и вратиш што ти помогнала а не од љубов :^)
    Но, сепак ако не е така тогаш не се секирај и јас многу пати сум се чувствувала така како да ми е сеедно веќе за него, збунета дали го сакам или ми е навика но се си доаѓа во ред после, без гајле ;)