@flower30 пишувај темава не е за лутење ,кој се лути нека не чита.Абе ваква те сакам позитивна Се смеам на цел глас ама како ги погодуваш сите
И лани ме гласавте па ништо . Јок, не сакам, сите победнички си одат од форумот, еве и Каме ни ја снема. Лани не ме изгласаа, годинава па ич, оваа година повеќе се расправав по темите Кој жити се ќе ме гласа?
Ај бее си го мерите ли? Стварно ги изгласаат за феминка на годината и ауф достигна га врвот бегај да бегаме
И ја не го сфаќам тој феномен. Штом најквалитетните си заминуваат по изгласувањето и прогласувањето за форумџика на годината поарно ич нека нема таков избор. Зошто да бегаат форумџии.
Хаха ја го достигнав врвот , толку можам Ама ја не сакам да ме гласаат, ќе ги бојкотирам изборите и не ја прифаќам наградата И не си одам
А бе не си одат сите. Јас и @danichap тука сме Ќе си ги гласаме и Јуле и Цвета, па не значи дека ќе си одат
@KateKane каде е таа темата со најубај елки од лани? Извинете за упад во програмата, јас само на поминување сум
Ајде јас малце да пробам Ама немам талент ко цвеќето, мислам во real life повеќе ме бива де Од темана за корона: (сите 200 илјади теми) @Kimberly11 не се вакцинирам бе, кузнае што има во тоа вакцините, и сами знаат дека за такво не ја бивс вакцината! лажови @Acronia значи дечки, ова е борба против фармацевтската мафија, да не ме сфатите погрешно.Они бре кријат, слобода на говор нема, секое видео или изјава против вакцините ја бришат, нѐ заќутуваат, Вакцините не го даваат посакуваниот ефект!!Ама ско вакцинирајте се, прајте шо сакате.Ќе се читаме после бустерите, ќе речете у право беше Акрониа @WildMk еден ден сите ќе се вакцинирате!Сакале неќеле, то е, и тро олабавете со постовиве не можам да ве дочитам, па ја имам и други работи, дете имам дома, не ќе се расправам по цел ден. @999 site ke ne umrat So toa vakcinits, ete eden pocina, vidoFte li? Oni nas ke ne teraat da se vakcinirame i da umreme, e nema da se vakciniram be Vamu tamu krijat raboti, ete umira narod i od toa @INNERBEAUTY @Grimlinko хехе вие вакцинирајте се, хрчачиња едни, нека ве заебаваат, ние паметни сме, по цел ден Гугламе антивакс информации пошо сме паметни,па нема да дозволам да ме боцкаат со се и сешто а народ умира после од вакцината.Зашо да се вакцинирам бе? Е нема.и тука има 200 слики и линкови како нѝ го загрозуваат животот правата итн Вас мозокот ви го перат, ама вие не сфаќате, затоа ние ќе ви објасниме @Bridget да бе гасни комори сериозни сте??Не отварам секакви линкови, ќе ми фати вирус компјутерот, среќа не може и корона да фати. @mKdevojce кој кредибилитет го имаат луѓето што носат мерки а самите не ги почитуваат а?зашо ја да ги почитувам и да се вакцинирам?Тероризам. Слобода!!Не се вакцинирам против своја волја, народот ќе се пробуди и ќе ја земе работата во свои раце, уа вакцини уааа @Tea678 нѐ трујат бе, уште од најмали, ја не знам кој им верува на овие, па види блузата што ја носи не го собира бе а он за здравје мене ќе ми збори, ах бе дебелко. Има уште мноогу за пишување ама не можам да ве доловам сите, не можам ни да ве дочитам колку постирате и јас од нигде никаде после 2000 страни карање: Шо е ова поделба на народот аа @Indiegurl шо е ова неам среќа у животот бе, другарки неам, дечко неам, до мене е или шо е работава?зашо се сите такви, еве со еден почнаб да зборам па ме најде овде искочи манијак, не бе не ја малер сум неам среќа не можам више Ај у курац