Ти би сакал некој да ти закачи нешто во коктел без твое знаење и да те издрогира? А па ако е секојдневие ова меѓу популацијата, оке е тогаш, да не се буниме.
Eve ne znam koga i kako vo zivotot sfakash deka si pominal i veke ti e dosta Ne e fer sprema tebe, eve da receme toj gi "pominal" tie raboti , ami sega, shto pravime so tebe? Ke te pushti i ti da odish i ti da gi pominesh tie raboti i posle da mu se vratish i taman ke bidete dvajcata izziveani i ne zainteresirani. I da e postar 10 godini, kolku godini e? sigurno ne e 70 godishen. Iskreno i otvoreno da ti kazam deka si gubish vreme, sega so meseci nemate sex a ponatamu ke bidat i godini. Ne me prashuvaj od kaj znam
Луге со скроз различно либидо ако влезат па во брак, е рецепт за катастрофа. Освен ако бракот не е отворен.
Ова е најбаналната причина за некого да одбиеш, ги поминал тие работи бе ко сексот да е минлива работа. Проблемот лежи у нешто друго, низ разговор треба да дознаеш што е.
Мислам дека најмногу е до човекот. Не чуствуваат сите иста потреба за секс. Некој би имал и по 3 пати на ден а на некој не би му било проблем и еднаш во три месеци. Треба да си размислиш дали сакаш таква врска. Тешко дека би се сменил, тоа со годините нема врска. Има и постари мераклии растур што прават, ни 20 годишни не им се рамни. Не е работата некого со сила да го молиш за секс да имате.
@Ladybug300 Сум била во слична ситуација. И според мене таква промена која трае долго не е нормална. Пет годишна врска, јас бев таа што одбиваше секс со недели. Еднаш месечно имавме односи, а и тогаш беше ради реда. Причината беше што веќе не чувствував никакви емоции спрема бившот. Не ми беше привлечен воопшто. И секако тоа водеше до раскинување. Разговарај отворено, мораш. Барем во долга врска тоа не треба да е проблем, а и само низ разговор ке го решите. Битно е што е проблемот и дали е решлив или не.
Разговарав ама пак исто, јас морам да иницирам, а за емоциите оддалечени сме според мене ,бидејќи е незаинтересиран.Сепак сексот поврзува а кога ќе го нема ...
А да ги пријавиш во МВР? Ако знаеш 'секојдневни примери', не значи дека не се криминал. Пријави... прашај дали е криминал, или не е. Или прашај некој адвокат. Прашај! И не се учете да силувате, ко да е 'најнормално' на светот. Срамота, не ни знајте шо спаѓа во силување! Предатори на сите страни!
Ако е редок пробај да го згуснеш, можеш и со “Густин“! Се зезам! Веќе ти дале одлични совести! Комуникација, комуникација и комуникација! Ако не оди, барај друго чаре, и тоа на време!
Не го поставив убаво прашањето. Сфатив за сексот, но дали е општо незаинтересиран за секој аспект од вашата врска/за тебе?
или му е до брак да има жена со него или му е низок машкиот хормон тестостерон. пробај или да го храниш кикиритки и бадеми или да се омажиш со него.
@Ladybug300 Незаинтересираност само за секс или незаинтересираност за останатите работи во врска и каква оддалеченост. Немате кавги да, но да не станува збор за ,,веќе ми е сеедно" . Покрај тоа што немате секс ете можеби интимноста ја покажува на друг начин некој допир галење или и тоа го нема.