Само сакам да си го средам животот, со години пробувам што не се исподеси. И конечно да се појави некоја саглам личност, доста ми е од лажни ветувања, чувствата, манипулирања. И ја сакам маку да сум среќен.
Некои ќе критикуваат на секои теми, ќе навредуваат, и ако нив ги навредат, пишуваат дека не сакаат веќе да пишуваат на темата. Епа не може само вие да критикувате.
Имаш стомачен вирус. Имаш две особи покрај тебе. Едната ти вика - "пи*ка ти мајчина, кај се разболе, уште ова ми фалеше сега", треснуе врата и те остава да дехидрираш и испушташ душа со главата над шоља. Втората ти прави чаеви, купува од маркет и аптека двопеци, јаглени чуда и следи како ти е. Ако дехидрираш премногу, спремна да те носи на инфузии. Ист е третманот? Не. Исто мислење ќе имате за двете особи? Не. Ама првото од мајка било сасвим нормално, од љубов било. Жалосно.
Семејството од раѓање не можеш да го бираш, меѓутоа луѓето кој ќе бидат околу тебе во поголем дел од животот и со нив ќе основаш ново семејство, можеш..
Не ги разбирам луѓево. Им кажувам, помагам дома за кората. После 12 и пол сум слободна. Ок, супер, ќе идеме. И во 11 и 30 им кажувам, при крај сум, готова ќе сум во 1, 1 и 10. И одма лутење, носеви кревање. Сум била безобразна. Ем, си стегаш распоред. Ем, пак виновен.
Овие луѓе од вевчански карневал не се плашат од Бога.... Како можат да се исмејуваат со Исус и така да пројдат... Воопшто немаат срам и страв... Мене како муслиманка незгодно ми е а и никогаш не ми текнало да го исмејавам...А они се глупираат
Ако е затворена темата Трета смена, можете слободно да пишувате во Феминско младинско ќоше и Ние околу и преку 40.
На мрт 1,гледав дека македонски тим работи на истражување за рано откривање на канцер преку крв...т. е. преку тест. Др. Кунгуловски напомена дека им требаат инвеститори, активно работат... Секоја чест, Др. Кунгуловски, светла точка е ова во нашето здравство За 5 типа на канцери истражувањето ќе биде заокружено за период од 2 години, а за останатите 4 години, под услов да се обезбедат доволно парични средства
Брат уште не сум 25, полека. И ние у клан сме биле? Нема да им дозволиме да не разделат, само преку мене мртва.