Па затоа реков дека има др салати шо се со павлака и се океј. А некој да ми подметни “руска” со павлака, не…
Ви текнува на таа госпоѓата што бараше девојка за некој нејзин роднина, дека не знаел колку пари има, градежна фирма имал.. Епа за маж и барала жена, сакале тројка да прават..
Ај тоа, туку цмиздреше низ темиве и бараше чоек да го следел маж ѝ кој ја малтретирал, па сеа видете со кои и какви си иаме работа Под дрво и под камен барала некоја за тројката, којзнае дали ја пронајде
Ивичка беше потпишана тука, од тој профил го промовираше другарот наводен Шала на страна, многу забегани ликови бре
Или се подјебава, или сериозно е забегана типкава. Не може еднаш една прича, и срцепарателно да пишува, да ја сожалиш, дури и ќе се утепувала, ете и совети ѝ даваа, поддршка, за после некое време сосема друго ѝ текнува. И тоа не упали, па на тројки ѝ текна.. Овде материјал колку имало за снимање филм или серија машала, се ќе најдеш. Ако ѝ беше целта да најде тоа што бара, што спамаше со негативните постови ја не знам, пиши си директно, не се устручавај толку.
Е така де Нинче, кажи си поштено шо сакаш, ќе се најдеше нешто. Они избираат разни сценарија да измислуваат.
Не знам оти ова го прочитав во ритамот на Куќа имам на Пелистер песната. Пари имам, време немам Аџанак, баџанак Време имам пари немам Аџанак, баџанак Кој му стиска нека дојде Аџанак, баџанак Гасам интернет, доста е.
Куфери со спомени животот ќе си го средам така и нема непотребно да трошам време на луѓе кои не ми се во животот повеќе.Сум дала и ми дале,што било заминало ,било како што требало да биде . Доста се мачев со тие мисли во главата
Сега сфаќам дека имам трауми, и во најубави моменти мислам на лошо и не знам да уживам. Лек има ли? Overthinking overload
На фб бара тројка??? Па нели маж и ја вараше ене децана не ги оставала? Втф??? Мажи, да си чувате ваква другарка што ве промовира по форуми.
Па нели маж и' ја изневерувал и бараше да го следат, од каде сега ова дека барала за маж и', ете има.