Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сака да имаме секс, но не сум спремна

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Ivana567, 27 септември 2016.

1. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145
    Аман веќе од вакви теми.
    ДОСАДНИ СТЕ !

На corapka и КикиМаус им се допаѓа ова.
  2. corapka

corapka Активен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2016
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    109
    Хахаха девојкава над мене што коментирала ме изнасмеја ! :rofl:
    Навистина ваквите теми се досадни. Како бе не си спремна, мала си, дали е вистинскиот дрн дрн ?
    Јас тргнувам од моја гледна точка, кога и да испланирам нешто никогаш ама никогаш не оди по планот. Па решив се да препуштам на спонтаноста. Се што ненадејно ке се случи има повеќе придобивки него по планот.
    Не сум спремна. По твоето пишување се гледа дека сакаш да имаш односи, ама некако страв ти е. И ние со дечкото сме 3 години разлика, па не гледам никаков проблем. Ако е така, за твоите годинки си мала и за дечко, ама сепак имаш. Така да за такво нешто нема ниту време ниту место. Се е во спонтаноста. Ако си дозволиш да уживаш ќе уживаш, ако не раскини му па чувај се за оној што ќе ти биде сопруг, што да ти кажам друго.

3. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    2.277
    Или сакаш или несакаш...како што рече членката над мене...спонтано е најдобро се во свое време...нема кој што да се спрема....спремање за на свадба :)

4. kicko003

kicko003 Нов член

Се зачлени на:
    17 декември 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    razmisli dobro pret da napravis nesto za koe sto ce se kaes potoa mnogu ako go napravis toa sega na 16 god da znaes deka nema vrajcajne a to a toj sto te pritiska za da imate jas smetam deka saka da te iskoristi i potoa kraj odi baraj si drug zatoa ne brzaj ako ti se luti deka ne sakas i pocnuvate da se karate da znaes deka samo daa te iskoristi zatoa dodeka ima vreme zaboravi go zatoa sto toj ce te zaboravi tebe