Колку и да го тупиш со арно на младите џабе е кога не можат да сватат она што некој го прошол одамна.
Младост лудост ама немој некој ден на форумов да пишеш дека се осеќаш глупаво и тажно и дека се каеш.Батали ѓи двајцата имаш само 20 години ќе имаш и други прилики
Не може и за двајцата исто да чувствуваш и да ги сакаш,може само си се навикнала на нив па затоа така си мислиш ама да чувствуваш исто не е можно. Најдобро да ги откачиш и двајцата зашто подоцна можеш да западнеш во поголеми проблеми или ако до толку не можеш да се откажеш направи една пауза еден период не се гледај со никој и види кој повеќе ќе ти фали па со тој остани. Ако ме прашуваш мене со кој ја мислам да си останеш со тој колегата зашто е твој врсник овој другиов некако многу е поголем од тебе Ама сепак ти најдобро си знаеш.
ова спага во првиот од 'трите животни проблеми', постојат две опции:жени(најчесто до околу 25годишни) што се гледаат со повеке мажи истовремено, и оние што бараат еден што може да биде извајан во совршениот дечко за нив(неретко губат интерес ако успеат да го сменат). ако искочиш со некоја и нема баш проблеми од одма да премине на 'тежок' флерт (разговор за секс, или сама ти стаи рака на гз), ако на фб и коментираат мн машки, ако има мн машки другари (често нема другарки или има само две максимум), ако често и титка мобилниот,ако често започнува сама да збори за работи поврзани со секс(за да те заинтересира), ако спомне искачање па ја снема,лаже дека е у депресија за да привлече внимание и како изговор зш ја снемало(често у денешно време), ако и треба мн време да врати на порака или повик. Тоа се редфлегови дека потенцијално се гледа со повеке од еден и како таква нетреба да се свака озбилно, ако ја 'банираш' од животот ке изгубиш потенцијална забава ако некоја се гледа со повеке од еден незначи дека има секс со сите, може да нема со никој од нив(другарка на другарка легнувала 'случајни' машки шо ке ги најде на рандом забава у стан на секој 5-6 месеци). ...доста ви беше за денес
Па затоа по двајца имаат, дека не се асални Ако најдат еден асален нема да бараат и втор, логично....
Понуди му секс во тројка на двајцата, ти и двата дечковци со кои се гледаш. На тој што ќе прифати раскини му. Вистински маж жена не сака да дели со друг.
Си знае она, "паметни" се денешниве деца, си имаат опции за во случај некој да не ги заебе, па да си имаат задња прилика. Дека двајца, таму и тројца..четворица. Е не, играчки ќе си игра.
Оф кога велевте младоста отишла во неповрат, се осетив како нешто грешно да прам Патем за случајов, го читкав сабајлето и денес дур се досадвав на долгите фамилијарни ручеци, си размислив шо да ти пишам за на крајот да стигнам до само едно просто, едноставно прашање кое требало до сега самата да си го поставиш: - Зошто некои луѓе се во врска? М? за ќеф? за тепање време? за љубов? Накратко, од моја гледна точка, луѓето не се во врска од прост ќеф да се биди со некој или потреба, нити пак за тепање време, или да не сме сами. Мислам дека во врска се оди од љубов. Ти се гледаш со двајца, со еден нез колку месеци, нешто слично со другиот. Со кој гледаш иднина? Ама ако гледаш со него иднина, тогаш зошто одиш со друг? Не ти е доволен еден? Или не гледаш иднина со ни еден од нив ама сакаш да задржиш еден зошто двата се трудат околу тебе? Знајш, дечко не се држи само ако се труди околу тебе. Ако се труди околу тебе значи те сака, а и заслужува да му вратиш со иста мера. Не е лесно да засакаш некој подоцна во врска, едноставно само се навикнуваш на него (со исклучоци, да не речи некој нешто ), накратко ни еден од нив двајцата не заслужуваат да бидат прелажени. За твое добро, а Богами и за нивно добро, остави ги децата бе, остави ги двата и не ги прелажувај. Кажи им „јас не ве сакам, ми треба малку време за мене“. Со тек на време ќе видиш кој ти недостига повеќе, кој вистина си го сакала, а можеби ќе ти се потрефи да излези некој трет кој не си можела да го видиш ради овие двајца. @Lorina
fala vi mnogu inace odluchiv da prekinam so dvajcata, mislam deka taka ke e najdobro, inace istovo mi se desilo i mene me zaeba vaka nekoj koj sum go sakala mnogu i podolgo vreme sum se gledala i sfativ deka ova go pravam za da ne bidam pak povredrna i zaebana jas, no sfativ deka napraviv greshka od koja nauchiv nekoj rab i ne bi go napravila istoto..
Sekoj chovek ima pozitivni i negativni strani taka? Zemi na eden list hartija zapishi koj im se negativnite i pozitivnite raboti na dvajcava momci(ama iskrena da si bidesh na samata sebe) i taka mozesh da vidish koj priblizno bi ti pariral vo zivotot.
тоа е геј на повеке од еден начин имаше вест(нз коа беше) дека некој амер си го убил другарму дека им се допреле мудата за време на тројка затоа што највероватно бараш еден(прочитај ми го постот погоре у темава), а не им збориш на сите за секс шо ке искочиш со нив последните 4 со кој искочив у 2015 сите испадна дека се гледаат со повеке од еден ми требаа 3 за да ми текне шо се дешава една не само шо сама почна да флерта туку сама ми ја стаи раката на цицки кај нејзе дека бев изморен и не и обрнував внимание...уште по интересно е што дека највеке поминав време со нејзе и кажав дирекно што мислам дека прави, и сега почна да стимулира да не и коментираат машки толку на фб(мегу другото си го гаси профилот на рандом периоди) нема врска со 'асалност' се е до жената и нејзиниот избор (глад за внимание или потреба за контрола/сигурност)
Прашање до тие што се гледаат со двајца: Како би ви било вие да дознаете, дека дечкото со кој сте во врска и го сакате, иде истовремено со вас и со друга девојка?
Таквите не можат да ти одговорат на ова прашање бидејки во случајов истите да помислиле на ова и да се ставиле на другата страна од приказната целокупно кажано да имале осет и чуство немале да посегнат по истото.