Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Се мував со оженет...

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од samojed, 25 април 2011.

1. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.969
    Допаѓања:
    133.465
    Глупо е и идиотски да се плеткаш не само со женет, туку и со некој кој има сериозна врска. Факт е дека момците кои се зафатени се попривлечни за девојките, оти се способни да имаат и одржат врска(брак). АМа па затоа се делат девојкиве на глупи и паметни. Глупа, би се плеснала со женет, демек ради љубов, забава, можност да се добие се.
    Паметна, ако воопшто и се пушти ваков маж, треба да му каже у фаца- идиот си без јајца.
    Да беше паметен, немаше да ја изневеруваш жена ти, а ако не ти чини бракот, немаш јајца доволно да се разведеш. Ваквите мажи се само кукавици кои си го билдаат егото и слабата самодоверба со глупи девојки.
    Колку пати пишав глупи? Глупи.
    Можда се и добра комбинација - маж кој ја изневерува жената и пичлеме кое сака зафатени - двајца глупи заедно.
    А за тоа што ја повредуваат жената и децата - е заради тоа има кој да им плати.

На katalina, YoungandBeautiful, PinkGir123 и 9 други им се допаѓа ова.
  2. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.060
    Mногу сум против да се суди но ајде кога веќе е таква темата-јас прво ќе го осудам оној кој заведува,а во поголем случај тоа се мажите или тн курвари ]:) .Kе ми простите на изразот но они за една п*чка како што не нарекуваат нас, душата си ја продаваат и на ѓаволот ,го уништуваат животот на семејството на децата и жената,на швалерката така да не го напаѓајте само женскиот род.Mене ми е џабе да знам оти некоја го одбила дечко ми или маж ми кога тој курвиниот син посакал друга :headbang: .Ќе ми простите,морав да се искажам :D

На YoungandBeautiful, cresa-jagoda, Tikvice и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.477
    Допаѓања:
    55.024
    Секогаш е крива девојката, таа нели се пика кај женет човек НО виновни се двајцата, што бара и тој да оди со други кога дома има дечиња и жена? тешка тема е ова, тешко на изневерените дома, а фуфиците кои се пикаат во брак ќе излезат со чист образ и ќе се омажат некаде далеку. Хепи енд 8)

На fighter и Tikvice им се допаѓа ова.
  4. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.060
    има разни животни приказни,може женетиот се пикал кај слободни девојки,а на чело на никој не му пишува дали е слободен или не е,затоа памет во глава!

На Tikvice и k.r.i.s.t.i им се допаѓа ова.
  5. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    За да се случи нешто,треба да има иницијатива од двете страни.Едниот дал повод,а другиот го прифатил.Секој е одговорен на свој начин,но не секој се покајува за тоа што го сторил.

На YoungandBeautiful, makedonkamak, hermosa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. k.r.i.s.t.i

k.r.i.s.t.i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    50

:clap: Браво да не сакас да ти рецат сите Феминки????Како и покрај тоа што си знаела си се повела од некое којзнае какво чуство на страст ли или на што?Дали сега се чуствувас како да си направила некоја добра и голема зделка или пак сега се чуствувас како некоја мивка и не знаес како да се извлецес пред другарот?Што да тисе кажи душо мачна,не мислеше на жената која го чека дома и надецата кои треба да си ги прегрни и бакни кога ќе си појди...Сама це ти кажам-барабте гледајте,појде со него тој си го направи кефот си се задоволи и си замина кај жената и пријатно со здравје :fubar: :fubar: :fubar: за поната му збирај ум не може и курац у дупе и дупе у рају...и кој сега му дава казна на своето дете ако се твоите толку строги и ако те воспитувале така сигурно дека немало да се заплеткас со зенет... :fubar: Кај ке ти оди душата ,моме????? :hai: :hai:

На Saricko му/ѝ се допаѓа ова.
  7. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Постојат многу такви "девојки" кои што и покрај тоа што знаат дека е некој оженет пак се пикаат со мотото еднаш се живее или пак шо ме е гајле, жена му ќе плаче, а не јас - лично го имам ова чуено. И жалосно е што баш таквите на крај имаат најмногу среќа и богат маж.
    Лично се згрозувам од вакви случаи, како да нема слободни машки, зарем толку е лесно да се погази самопочитта? Зарем ваквите девојки не се згрозуваат од самите себе, зарем воопшто не им е важно мислењето на околината?

На Anne15 и Saricko им се допаѓа ова.
  8. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    250
    За девојките сто се впустаат во такви "врски" нема да коментирам,според мене за осуда се мазите сто и покрај тоа сто се зенети си тераат ергенски зивот не помислуваки на зената ни на децата.

На makedonkamak, Saricko и hermosa им се допаѓа ова.
  9. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    мување без задоволство тука јас мислам дека е нешто нелогично само му го п_шела блазе си му....
    Се знае што е мување нели....

10. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Убаво сторено пушење и чао а у лице или у уста.с...и

11. fairy90

fairy90 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    141
    За тие што се во врска па изневерување ајде па ми се има случено се разбира не се вржани но со оженет пу пу не дај на никого тоа не можам да го смислам а уште пак да има дечиња греота,децата патат после тоа,несмислено е тоа за мене,со разведен ајде па и можам да замислам.

12. peregrina

peregrina Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    Незнам како можете да направите такво нешто, да уништувате нечиј брак ја тоа не би го напраила никогаш. Некој работи не одат и каква иднина гледате со женет човек?

13. Ulove

Ulove Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2015
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    96
    Со женет човек?Според мене тоа е грев..Нешто најлошо,ако веќе знаете не треба да се обидувате да направите нешто такво,лошо е и по вас и по него.Дури и поголем дел од грешката е негова,а и од ваша страна доколку сте го знаеле тоа,премногу ниско...

На <3 pleza4e <3, eloves, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    1.956
    А јас не знам зошто ги обвинувате девојките?Секогаш вината е кај тој што има девојка/жена или дечко/маж.Тој ја сноси одговорноста.Ако некој е сингл има право да прави што сака,нема одговорност кон никој.Како што напиша некој погоре,поубаво ке се чувствувате ако маж ви посакал со некоја ама таа го одбила?

На eloves, Sunflowers, SnowWhite8 и 5 други им се допаѓа ова.
  15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Aman veke so ovie klise 'problemi' pssss

16. Ulove

Ulove Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2015
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    96

Можеби не би се чувствувале подобро,ама тааа што прифаќа паѓа многу ниско,и треба да се засраами...исто како и тој што и понудил.

17. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Познавам личности со вакво размислување:
    „Нека види жена му дека јас сум по јака, по убава и по секси од неа. Јас ќе и докажам, и го зедов мажот, нека плаче глупата!“
    А мажот и жена и деца.
    Искомплексирана глупача! По мизерен и по клошарски муабет од овој немам слушнато во животот. Си поставила цел типката да и го "земе" мажот, за да и докаже на жена му дека била по јака од неа... А па уште тој и возвраќа..
    Значи колку ниско размислување. Колку памет треба да имаш за да размислуваш вака?
    Дали не се свесни какви последици со себе влече ова? Таа глупачка, тинејџерка недорасната, а тој возрасен маж? Заљубена била, неможела да му нареди на срцето.. Извини рибо, од која конзерва беше?!:@:@:@

На LUCERKA, MilaP, <3 pleza4e <3 и 6 други им се допаѓа ова.
  18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    A on retardiran e da dozvoli nekoja da go "zeme / ukrade" od zena mu? Greotka toj, zgodnata, mlada devojka e kriva sto nemoze da si go zadrzi vo gaki.
    E od vakvi razmisluvanja si patat zenite, nejziniot e sekogas bubalce, drugive go provociraat. I toj ke svalerisuvana strana I taa ke mu prosti oti kriva bila svalerkata, a ne mazot i.

На Elissa и crimson им се допаѓа ова.
  19. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Вината за неверството и потенцијалното распаѓање на бракот и семејството- е на мажот или жената која решила да бара задоволство надвор од брачната заедница.
    Хипотетички, можат и 200 мажи да ми се додворуваат на најразлични начини, но доколку јас сум одбрала животен партнер не би требало да подлегнам на таквите искушенија. Доколку подлегнам, вината е во мене.

А девојката или дечкото со кого оној во брак вара, би требало да има морална вина. Значи тоа дали некој ќе си дозволи да се најде во таква позиција зависи од нивните морални вредности, нивниот карактер, нивната свест. Пример јас не би се осмелила под никакви околности да се плеткам со човек во врска, а не пак со оженет НЕ заради тоа што можеби ќе ја сноснам одговорноста за пропаѓањето на неговиот брак и семејство, туку ЛИЧНО заради моја репутација и моја морална сатисфакција.
    Се надевам јасна сум што сакам да кажам.

На WarriorAngel, eloves, Rama и 7 други им се допаѓа ова.
  20. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    И повеќе од јасна :)

На s1a1n1d1r1a1 му/ѝ се допаѓа ова.