Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Се мував со оженет...

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од samojed, 25 април 2011.

1. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Незнам како може една врска да се темели на лаги. Како може толку слепо да се верува и да не се забележат некои сигнали, е тоа не ми е јасно. Неможам да ја сватам реченицата ,, јас незнаев,, и ,,го сакам,,. Како може да се сака некој кој те лаже во очи, :x
    Деца се лажат а не некоја зрела ,,оформена,, личност.

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Тој некој Дон Жуан бе.
    А ти наивна и заљубена му веруваше.Веке познато ми е ова.За нареден пат да си знаеш убаво.Најпрвин распрашај се па после размисли дали да влезеш во врска или не.

Продолжи со животот.Исто како да не постоел.

3. Natka87

Natka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    богами како Дон Жуан. ее за следниот пат веке си знам еднаш ко ке се изгориш и на јогурт ке дуваш. уште не ми се верува колку сум била глупава
    nekogas koga nekoj dobro laze nema signali sto mozat da go izdadat. a ne moze isto nekoj do pred 3 casa da go sakas i da si ludo vljuben a posle ednostavno toa da prestane

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    натка колку ќе му допуштиш толку ќе те лаже. Ај сеа уживај :*

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sadbaby

sadbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    12
    тешки се врските со оженет човек, а уште потешки се доколку се сакате и двајцата и чекате имате надеж за некој живот со него и цело време живеете во заблуда.
    сите сме осудувале но додека не се осети нма своја кожа, неможе да се каже ништо.
    години сум била во таква врска од типот ,,ќе ја оставам жена ми,, бескрајно го сакам сеуште ја нема оставено, и тоа многу боли. да гго сакаш некој,а да неможеш целосно да го имаш ;(

6. Natka87

Natka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    da se dodeka ne osetis na svoja koza ne mozaes nisto da znaes kazes

7. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Поболно и потешко е што цело време живееш во лага и илузија

8. sadbaby

sadbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    12
    само сакав да бидам со тој што го сакав немаше лаги на најискрен начин бев со него пред сите, не се срамев од него за да кријам дека сум со него, чекав, чекав 1,2,3,4 години..... е веќе неможам да чекам

9. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Тој те лаже секој ден дека ќе ја остави а ти го сакаш, е тоа не ми е јасно. Како може да сакаш некој кој те лаже? Тој никогаш нема да ја остави, а ти секогаш ќе биде другата жена.

10. sadbaby

sadbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    12
    предолго бевме заедно и низ многу работи сме поминале за да поверував дека сето тоа било лага. Гледајќи го неговиот ,,живот,, со неа кој не личеше на ништо бидејќи дома си одеше само за спиенње имав надеж дека еден ден се ќе се оствари

11. Saxobeat

Saxobeat Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    99
    Шо се нема да видиш по светов. УЖАС ги жалам жените и децата пу, пу не би сакала нешто вакво да ми се случи...

12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.258
    Допаѓања:
    113.601
    Ако не личел а ништо животот со неа зашто не ја оставил??? А бе ајде те молам.

На MarchelineAmaru и tessie им се допаѓа ова.
  13. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.927
    Допаѓања:
    4.580
    На крај од денот,сепак дома се враќал за спиење... тргни од таа точка ..

На MarchelineAmaru, Hipica и Saxobeat им се допаѓа ова.
  14. sadbaby

sadbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    12
    никој не би сакал, ама се се дешава
    едноставно, неможеш одма да ставиш крај на долга врска, како? тешко е многу

На Saxobeat му/ѝ се допаѓа ова.
  15. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Добро си го чекала 4години за да го исполни ветуваното ? Зашто не си ја чукнала малку главата при првите месеци или ај луфт ке дадам година(иако не одобрувам нешто вакво НИКАКО) . Не си се освестила дека ете те мота ?
    Дајте бе луѓе па зарем до толку сме наивни бе ? До толку неможеме да ставиме граница и точка ?
    Првин е грешка што воопшто сте влегле во ваков круг а втора грешка што лекомислено сте поверувале...
    Не се верува секому од прв пат стави на тестови па тогаш види кој каков е :/

16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Девојки бе покрај толку слободни машки со женети ли најдовте?
    Ја читам оваа тема и скоро во секоја приказна има ме прелажа,не знаев дека е женет а долго време сте биле заедно.Како е можно да не имало барем нешто што ќе ве натера да се посомневате дека води двоен живот туку мене ми се чини дека сте биле премногу заслепени од лубов и занес па не би сте забележале и психопат да е покрај вас.
    Не знам,не сум никој ни да осудувам ни да оправдувам.Сепак сметам дека мажот е тој кој ја има најголемата вина.А најмногу страда жената и нејзините деца ако ги има.
    Колку и вие жените што сте имале врска со оженет да мислите дека се чувствувате лошо и изиграно бидете сигурни дека неговата жена се чувствува стопати полошо.

На MarchelineAmaru и soco им се допаѓа ова.
  17. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185
    Пред некој ден напишав нешто и повеќе дена ја следам темава од ден на ден се поинтересно ми станува . Како што веке напоменав тогаш и сега ке излези дека се цитирам самата .Како прво треба да разјасниме дека ДЕВОЈКА од 16 ,17 и 18 години размислува поинаку оние од 20 до 25 поинаку и оние од 25 до 30 години сосема поинаку . Независноно од годините ОМАЖЕНА размислува
    дијаметрално различно!
    Верувајте ми има машки кои се вешти на излив на емоции на кои девојките го губат тлото под нозе! Пред 23 години со друштво пиевме кафе во кафетерија од соседната маса случајно го слушнав муабетот на некои момчиња кога едниот рече дека ке се женел деновиве и дека нема да и бил верен на сопругата ??!?! бидејки не ги познавав ништо не коментитав .По неколку дена се распрашав кој е ТИПОТ и ми кажаа на тоа остана НО по некоја случајност после неколку месеци една моја добра пријателка ми се довери дека имала врска со женет човек Ја прашав кој е ? Таа ми рече не го знајш ! ам кажими и велев и почна да ми објаснува И ЗНАЈТЕ КОЈ БЕШЕ???? тоа беше истиот оној кој се фалеше пред женидба дека ке и бил неверен на женаси !
    П.С. и го кажав моето мисленје и случката на ДРУГАРКА МИ ама ТАА не можеше да ме сватит дека ЈАС и ја кажувам вистината имаше тешка и долга врска со ТОЈ ПСИХОПАТ по мое мислење! но НЕЈА никако неможевме да и ги отвориме очите долго време Фаламу на бога успеа да се тргнит од него и сега е срекна во бракот со ВРСНИК си се омажи !
    Несрекникот швалериште смени неколку жени отогаш и дури денес да го видит некоја можит да се залетат по неговиот лажен шарм и лажна насмевка во суштина тој е манјакално-посесивен-љубоморен тип кој со умилкуванје се лепит на женските и после ги малтретират со излив на љубомора !

На MarchelineAmaru и sadbaby им се допаѓа ова.
  18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Што бе како не може? Што курот му е спешл сајз? Јас на брак ставив крај, имам свое достоинство, таа не можела на врска со маж кој има деца! Патетики! Не сфаќам како само дозволуваш да бидеш користена, треба да си надпросечно глуп за да сфатиш колку него му е добро што клеца две. Се извинувам на вулграности ама се изнервирав... Разум девојче разум пред срце кај тебе треба да работи..

На UbavkaBube, Nine25, MarchelineAmaru и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    ^ А како мислиш soco девојки од 16,17 различно размислувале на ова прашање од 25-30 годишни? Па зарем 25 годишни девојки немаат афери со женети мажи? Нема врска, некоја може да биде и мажена, па да го изневерува сопругот со исто така оженет маж.. Се е до индивидуата, до моралот, па и до случајот ,во некои ситуации девојките не ни можат да се осудат,anyway годините не се некој фактор..јас некои работи што никогаш не помислував да ги направам на 16 години, никогаш не помислувам и сега, или пак нешто што ми изгледаше правилно тогаш, ми изгледа и сега.. Така што во годините не може баш секогаш да се бара оправдание за постапката, ниту пак причина за осуда..подобро кажано не може да се бара коренот на проблемот во годините..

На MarchelineAmaru, soco и softqueen им се допаѓа ова.
  20. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185

:!: :!: Ако веке баш навистина мислиш како мислев дека девојките од различна возраст различно размислуваат ке се обидам да ти објаснам . Кога помлади девојки би се заплеткале со женет човек тоа би било во прво време од радозналост и од оној комплекс кој ги потсетува на татковството ама тоа потсвесно ! потоа тоа би продолжило од корист на материјални добра како скапи парфеми,накит,скапи вечери надвор од градот и така натака...
    -Девојките од 20 до 25 се плет каат со поискусни а најчесто женети исклучиво заради СЕКС ;) ;) мислам дека тие мислат дека сексот со таков човек им е по страстен. и им гарантират некаква дискреција . Девојките од 25 до 30 се надеваат дека таквиот човек не се разведит и дека со нив ке ја заменит нивната сопруга и тоа најчесто е со женети мажи кои имаат од 35 до 45 години кои можеби си прават про дув во моментот :tmi:
    И немој да мислиш дека девојка на 16 години го имат истото мислење со зрела женска личност!сепак на таја возраст уште се рачунат во пубертет и нивното понашање е непредвидливо на таја возраст и заинает можит да влезит во таква врска !