Obicno muslimankite se vakvi kako primerov, da ne navreduvam ke bidam of topik, dobro e da se znae Ne trosete vreme za sovet koga vo krv im e toa nazadno ponasanje.
Рече дека е од мешана националност. Од каде заклучи дека е муслиманка? И што мислиш дека католиците и христијанките не се вакви? Се! Има со лопата да ги ринеш.
ЧЕТИРИ страници испишани за некој кој трола? Ќе се залетав и јас да одговорам, ама гледајќи дека девојкава ја снема после уводниот пост верувам дека проблемот не е реален само е производ на досада и изгледа ептен спектакуларна фантазија.
@brokensoul , секоја чест што искрено си ги напиша овде гревовите што си ги правела (дискриминација на луѓе по национална основа, растурање бракови, растурање пријателства итн.). Жал ми е што многумина те осудивме овде, заборавајќи дека сите ние сме грешници, некои поискусни во една област, други во друга. Сепак цени го тоа што барем ти дадоа искрено мислење, без да ти ги чешкаат ушите. Иако болат кога ги читаш таквите коментари, сепак ти ќе имаш најмногу бенефит од тие коментари, бидејќи ако се промениш на тие полиња, ти ќе имаш најголема полза од тоа. Ти препорачувам да ги земеш за сериозно коментарите овде, да го изанализираш животот. Секако дека и тебе ти грешеле и ти правеле лошо, но тоа е нивен грев. Не се одмаздувај, туку остави ја одмаздата во Божји раце. Ако увидиш дека некаде се направила нешто лошо, си поткопувала некој брак или некое пријателство, си растурала друштва, си озборувала и оцрнувала некоја личност, си ширела омраза итн. прво согласи се со самата себе дека тоа однесување е лошо, нечовечно, подло итн. исповедај ги таквите работи пред Бог во молитва, побарај прошка и секако прими ја таа прошка од Бог и прости си самата себе. Ако можеш да се извиниш на некоја личност, уште подобро. Ако можеш да помириш некои пријатели што си ги скарала, уште подобро. Најчесто таквите однесувања луѓето го учат од другите т.е. ние сме продукт од општеството кое не обликува. Ама штом станеме свесни за тоа, треба да се менуваме. Поздрав!
Одма боде во очи она: -Почнав да се дружам со муслимани (немам ништо против вас)...за подоцна да пишеш дека си го убедила маж ти дека СИТЕ МАКЕДОНЦИ му се непријатели....битно немаш ништо против Македонците Штом објаснуваш дека немаш ништо против НАС, значи имаш. Не знам дали си слушнала за националист? Да? Епа како да ти кажам, ама тоа си. Не дека се потрудив да разберам нешто, само видов дека си уништувала бракови и врски. А да, на крај видов прашуваш како да го засакаш маж ти? Вака сега, земи крв од лилјак и стави му во уво дур спие...Три пати во среда сабајле речи: Како што е лилјакот слеп, така и јас слепо да те сакам Љубаф на прф поглед тоа че биди сесро! Националист си, дискриминатор и расипана, битно не си курва, не се секирај
Ne sum vo tek so prikaznava me mrzi otpocetok da citam se' ali druga mi e poentata procitav samo nekolku komentari polni so osuda, osudata nikogas ne rezultira so pozitiven ishod, omraza ne se leci so omraza.
Темата е смешки само по себе. Btw:какво е тоа чувство како ку⭐ва..И какво е тоа полошо од тоа чувство? #прашањаштомемачат