Се плашам да не и се врати на бившата

Discussion in 'Љубовни проблеми' started by Emchulence, Mar 12, 2011.

1. mimi.d

mimi.d Активен член

Ne mi dozvoluva da raskineme se sakamee mnoguu i dvajcata, mnogu pati rekov da raskineme i sekogas bev taa koja sakase kraj ama ne dozvoluva me saka i nemoze da zamisli bez mene

2. tessie

tessie Форумски идол

Ах, што да ти кажеме... речи му дека и ти имаш нешто за расчистување па кога ќе расчистиш ќе го бараш.

3. mimi.d

mimi.d Активен член

Da ama ima le tuka pricina da zavrsime poradi nea a toj ne imal nisto so nea duri ni baknez toa e decka ljubov i samo fb pisuvanje i saka da ne me lazhe oti ona mu vikala zdravo i on nemozel da pomine onaka a i mu smetalo sho ona go gledala nekako i mislel kako da rasresi se i mi kazha vcera koga u wc u kafic ja videl i ona mu kazala zdravo i on na nea

4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Добро, колку години имате деца? Чисто информативно.
    Со бившата се немал ни бакнато, се немале ни видено може, важно на фб си пишувале и во врска се децата еј човече каква врска. И сега зашто таа му викала ЗДРАВО по улица, овој кутриот не знае на што биле и сака да расчистат :o кој проблем човече, сигурно 14/15 години имате

Name and Irrepleceable like this.
  5. anichka94

anichka94 Популарен член

Има бе такви шлакнати мажи,еден мој другар три години одеше со девојка му,а во еден муабет ми вика Аничка јас уште не можам да ја преболам бившата со која одев 5 месеци.Кога ќе ги затворам очите таа ми се појавува.свашта.И после три години да не бидиш мирна.

Искрено тоа да ми го рече.ќе го измачам додека здраво не се покае што рекол!
    Кај така сум алергична на бивши,па така да ми речи нервен слом ќе добијам.

H.VAGA and tessie like this.