жено опрај се, дур ти е време....Прво почни да учиш како се типка на тастатура, или ако не е до тоа проблемот, земи буквар А не да ми проповедаш овде за секс сега 2ца се или секакви?
Епа остај да пораснат,зошто ќе отечат жлездите Па после можеш слободно да си експериментираш со разни видови на фризурчики Пушти долги косии (под мишка) ветер да ги ноосии
ако сум одела на архитектура...што сум учела и хемија и физика и биологија.... ..ке сум им речела зградава имат H2O мувла ке фатит... и после ќе ми речат деца од ЕМУЦ имаат памет....
Морав два пати да го прочитам за да го сватам и прво се згазив на содржината а после си се искезив што неонка сум била И да си редактирам Е посебно ова што го здебелив, прснав од смеа
мислејќи дека пишува во темата Сакам да кажам, по грешка напишала во Македонски јавни фаци, каша попара Извини Тенис, не ми се лути, смешно ми падна, затоа што и јас 2 пати така имам утнато тема
^хахахах, да и јас се помочав од смеење Па уште Росонерка ми напиша "Не сум знаела дека Дара или Енрике се Македонци", јас пак не сфаќам, си викам што има врска тоа сега .После кога видов Македонски јавни фаци ..