Еј не ми се верува што не ќе начекам Леле каков корисен совет дала, просто да не веруваш Лекот бил пет пари, а?
Колку пати и да го прочитам ова, секогаш почнувам да плачам од смеа. Врв! Тема: Кога најмногу сте се засрамиле пред родителите.
Абе мислев ШВАЛЕРСКИ па...ама како по обичај кога ќе пишувам тука,знаам да си голтнам бааѓи буквички.
Се мислам уште откако го прочитав дали да го ставам тука, ама трипати се навратив денес на мислењево, е, па, нек пукну душмани, некој ја скрши и срцекршачката! А за хламидијата и бактериите не му кажала ли?
^ Oва со Cрцекршачка ми личи као Tошо шизиков со imaginary girlfriend. http://www.youtube.com/watch?v=BrKBx4J5 ... re=related Aма од све срце ме смеела, значи или има она ултра бурен живот или нашите се ултра досадни па ги впиваме прикаскиве како за пред спиење.
Како да не се насмее човек кажете... Инаку, девојче да во право си, прво треба да научиш македонски па после англиски Спојлер абе ова уџам на некој дијалект да не е ама не, не ќе да е
прво ја замислив како шиша кокошки па потоа се ставив во мисла како се шишаат кокошки да на крај ми текне дека се кубат кокошки
Џабе двете сообраќајки, не го бивало човекот! И ти па Калиопе, није злато све што сја! Си го кажа она последниот збор, и секогаш бре има уште еден на лагер, просто зашокирана сум, џе си Срцекршачке, за тебе Скопје е мал Париз, Монмартр!
E неможам значи Ме изнасмеавте денес,ми тргна да гледам смешни слики и мислења... Вас срам ви било,ама смешно е вистина... Од темата Моменти кога сте се засрамиле пред родителите Леле ова со дедо ти готово