Веќе навистина долго време сонувам работи ги заборавам,а потоа се случуваат случки и ми стануваат познати и сфаќам дека ги имам сонувано. Така познато ми стана еднаш кога разговарав со едно девојче и го навалив погледот и тој момент ми стана познат како да го имам сонувано, истото ми се има случено како една другарка од одделението прашува нешто бидејќи не ја разбира задачата на тест и се случи. Имам уште многу примери ама овие ми се посвежи што мислите вие за ова? Дали сметате дека е нешто убаво како дарба или ви пречи? Ви се имаат ли вас случувано вакви работи?
Има веќе тема за соновите и баш и ова е опфатено во темата, дури и си ги толкуваме меѓусебно drugata-nauka/sonovi-t83/1830.html
Не дека си сонувала, тоа се вика дежа ву. И мене ми се има случено како па јас ова го имам доживеано, ми се има случено ова. psihologija/cudno-iskustvo-sto-se-povtoruva-deza-vu-t1361/ еве има ваква тема
Темата е сосема различна,но видов подолу извинете не знаев дека веќе има ваква тема слободно нека се заклучи.