Спомени од моето детството Браво за темава Кога сме кај анимираните цртани (Дог ме потсети со Драгонбол ), мене Покемон ми беше омилен, и сликички собирав тогаш Ова душичево најомилено ми беше Спојлер Незаборавнава чаша Спојлер Клик - клакот досега не го видов во темава... Кај нас во маало и ден денес одвреме навреме слушам деца како играат Спојлер Мммм овие и на 17 години пак би ги јадела... Спојлер И без друштвените игри не бива спомени од детството Спојлер И најбитното... Спојлер
Спомени од моето детството Еве, еве и еве зашто ми била позната темата. Ама сепак различни се. Само штета што голем број од сликите, се избришале. Јас на ова ептен се сеќавам. Камо некогаш да стигнев толку високо. Талент бев за паѓање. Море што-бев? Уште сум. Леле, овие ми беа многу гадни. Бљак. Со едно такво лигаво, ко крв.
Спомени од моето детството и не знам дали се сеќавате на едни сокчиња што беа у сите вкусови ама шишенцето беше во форма на бомба и беа негде околу 10 денари- ја ги обожаваав
Спомени од моето детството Дали имавме едни како прстенчиња ама од долната страна со едно дебелко сто се пунеше со вода и после од горе прскаше,или јас сум сонувала нешто
^Имаше такви,и ден денес 4 си чувам. П.С-со сликиве што сте ги објавиле,незнаете на колку моменти ме потсетивте.. А пак чашата што ја објавила Спешл,леле колку ја сакав еј,ама жолта беше мојата,уште си ја чувам
Од цртаните омилен ми беше Том и Џери Спојлер Дури и сликичките што беа внатре ги собирав Спојлер Пак би јадела... Спојлер Омилените мастики Спојлер -кога ги земавме се замислувавме “големи како пушиме цигари“ Спојлер Кога се влечевме со другарите од маало во големи камиончиња Спојлер И она најважно кое секое дете го сака...Се сеќавам ,секое лето дедо ми ми` ја ставаше на црешата во дворот ,и тоа ми беше најголемо уживање Спојлер
Ова е само дел од спомените сигурна сум дека има уште многу работи,но изгледа мене ме мрзи да најбројувам и да барам слики