Црвени точки на главата од пенисот

Дискусија во 'Прашај гинеколог' започната од peperutkata123, 16 октомври 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. peperutkata123

peperutkata123 Активен член

Се зачлени на:
    16 октомври 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Можеби има некоја друга ваква отворена тема но ке ми извинете бидејќи сум нов на форумот и малку побарав но неможев да најдам.. Вака, пред 2-3 дена ми се појавија црвени точки на пенисот, тоа ми се има појавувано и порано но го миев со чај од босилок и исчезнуваа но сега веке 3 дена не ми исчезнуват. Дали знаете за што се работи и дали ке ми помогне ако го премачкувам со кремата Канестен и знаете ли колку чини таа? Благодарам однапред! Поздрав :)

2. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    peperutkata123 ?!? :^)

А кај си го стаал?

Мене ми личи на класичен случај на нафрлајне, или попознато како нафрљотина. :geek:

Абе се намножија мажишта на сајтов?
    Излеа више мужи од жени има, а?

3. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    луге стварно што може да е тоа еднаш и дечко ми после односот се нафрла на главата на пенисот со црвени точки и на едно место му отече малку:worried:

4. madilomer

madilomer Нов член

Се зачлени на:
    11 април 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    A sto bi bilo toa na vrvot na kozickata na penisot ima svrbenje i kozickata se stegna sega glavata nemoze da izleze izleguva so maka ali posle ima bolki

5. amore_mio1

amore_mio1 Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2015
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Toa so crveno tocki mpzno da e kandida zatoa sto kaj mazite taka se manifestira crveni tocki na glavata na penisot i okolu regiite....ne sum bas sigurna no kolku sto imam citano i prasano gonikolog toa e zs i masmi imase taka a jas mu imav prefrleno kandida i be taka...i go prasav mojot ginikolog i toj mi rece deka e kamdida i ni rece da se odmijuva so kamilicani da koristi kanesten i mu ....e sega ako ti imas edna partnerka bi trebalo taa da odi na gin.pregled i da se vidi sto e i neka prasa za tebe tuka nema stram...
    Pozzz

6. martaskata

martaskata Нов член

Се зачлени на:
    29 март 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Имам 18 години , и пред 5-6 дена ми се појавија многу мали црвени точки на главата на пенисот , на левата страна од главата на пенисот и надолу се појавуваат повеќе , до крајот на главата од пенисот.Немам такви на кожата , само на главата од пенисот.Сум немал до сега однос , па помогнете.И не го д**** по 20 пати дневно , туку на 2 дена по еднаш , а од ко се појави ова , 3 дена не го д**** , ама ништо нема промена.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.