jas sum taa koja ape i stipe pa so znam sreno bolno za nego ama sepak so osetaj nisto nevie toa,toa e ljubov zar ne?
хаха не ми се верува јас мислев дека сум единствена со овој проблем лол! но колку и да ви изгледа смешно феминки верувајте навистина пречи. и мојов фросинче цела време ме криза па полосо е тоа што живееме заедно и нема бегање вели дека е од страст дека неможе да се контролира но стварно е болно и понижувачко некогаш ми пречи многу. сигурна сум дека кога му велиш дека боли не слуша и не верува дека стварно боли лутенње не помага... еве јас еднаш се шетавме по улица и ме гризна така и од што ме болеше се расплакав почнав да плачам на сред улица кажувајќи му дека е нечуствителен дека се помалку го сакам со секое гризнување и бев налутена и разочарана но те убедувам дека гризенјата престанаа за 90% добар напредок нели? пробај па кажи ми дали ќе успее акј тебе поздрааав
Ах.. и тоа бидна се поправи едно време не касаше но пак почна само сега поретко и понеболно а понекогаш и му вракам со иста јачина и вика стварно болело ова и попрестана малку
уууу јас го гризааааам и штипам обожаваааам ама со осет нормално а ако претерам ке ми рече тедибеар денеска осетот дома ли го забораи... он ретко гризее ама скокотка што е полошо зашто ако ме допреш ке пукнам од смеење...
ех... сега и мене почна да ме скокотка на сред град во кафич ма секаде ај да сме насамо разбирам ама пред сите мене ми е незгодно јас не се смеам туку скокам ццц.... од едно ке се одвикне на друго се навикнува
Не сум била јас единствена и мојот гризе без осет. Сум се криела јас и од домашни, што ќе речат овој ме малтретира. Ама штипам јас па и тој не останува необележан . Моментално си носи две модринки и тоа од внатрешната страна на раката, ауч ама боли, епа и мене ме боли, по фаца ме гризе. Ми вели од љубов ме гризе, епа искажи ја таа љубов на друг начин, не дивјачки... ме вади од такт кога ќе ме гризне
па и јас исто носи марами за вратот незнам лето било ти со дуксерици се шеткаш ама по лице ај да те видам сокриј де....!
Мене бившиот ме гризеше за устата,ама она- болно гризење,а не нежно грицкање ... Многу ме нервираше таа негова навика и почнав да му вракам и јас ,да види самиот колку боли ... Ама за кратко време ке заборавеше и потоа пак исто ...Изгледа нема спас за таквите
Hие ретко да се гризиме,штипкаме,освен кога имаме секс ама со осет,не како куче да те каснало,и на другарка ми,дечко и со модринки ја правеше,па мене тоа не ми е нормално,"подсината" да шетам како тепана,не ми е јасно?
Ова е глупост на веков-да те гризе до тој степен за да ти остави модрица кој ќе трае со недели!!!! Бившиот еднаш така ми направи, и го направив партали, мислам вербално!!!Мислам дека тоа е намерно што го прават-те означува дека имаш некој-како кучињата кога мочаат за да си ја означат својата територија. Безвезе!!
Хахаха,и мојов ме гризе, и вика тоа било зошто сум била слатка.Хахах како не Ама ако му викнам малце,престанува,и ок веќе не те гризам.И мене ми фали гризењето негово.
Ме изнасмеа ... ама стварно така зато и најмногу ми е со се смеат другарки ме зафркаваат дека не сум имала дечко туку куче ми викаат
Никогаш не ми се допаѓало да видам девојка како се шета изгризана целата од дечкото, најчесто на вратот , па си има начини на искажување на љубов и возбудување ама овој не . Еднаш во средно дојде една школска на училиште така, ја вади професорката(а беше од тие полошите) на табла да решава задача, леле кога почнаа да и вика-Ти зар со кучето спиеше синоќа зар ние немаме дечковци, зар ние не водиме љубов , додека не ти помине дупката на вратот да не сум те видела на час. И во право беше на што личи тие шливки по вратовите по лицето , ужасно. Ако сака толку да гризе и да смука дечкото нека го прави тоа на места каде што не се гледа, бар и повозбудливо ќе му биде
Што би рекол Тошо малерот: "Шливки праат само сељаци бе батка..." Бившиот мој еднаш ме гризна силно за јазикот и ... му опалив шамар и ми вика: извини се занесов во моментот... и му викам јас: епа извини и јас се занесов.
јас мислам дека тој те сака и на тој начин (како шо нашиот народ сака да каже) си ја искажува милоста, грубо јас би те советувала : 1. нареден пат кога ќе те гризне, направи цела драм од тоа... незнам речи му дека твоите најблиски се загрижиле, дека ти поттекло местото и цела вечер не су можела да слиеш,се била демек на доктор (а ако успееш да пуштиш и некоја солза успат топ ќе биде) или 2. секогаш кога ќе се видиш со него, потруди се од дома да зилезеш намачкана со некој горчлив раствор (ано не се лазам лосионот на леа козметик против мозолчиња горчи, или прашај во аптека за таков), ќе видиш како по брза постапка за ден два ќе се одвикне кога ќе му догорчи позз