Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што кога дечко ви гризе...?

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Frosin4e, 16 јули 2010.

1. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    jas sum taa koja ape i stipe pa so znam sreno bolno za nego ama sepak so osetaj nisto nevie toa,toa e ljubov zar ne?

2. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367

хаха не ми се верува јас мислев дека сум единствена со овој проблем лол! но колку и да ви изгледа смешно феминки верувајте навистина пречи. и мојов фросинче цела време ме криза па полосо е тоа што живееме заедно и нема бегање вели дека е од страст дека неможе да се контролира но стварно е болно и понижувачко некогаш ми пречи многу. сигурна сум дека кога му велиш дека боли не слуша и не верува дека стварно боли лутенње не помага... еве јас еднаш се шетавме по улица и ме гризна така и од што ме болеше се расплакав почнав да плачам на сред улица кажувајќи му дека е нечуствителен дека се помалку го сакам со секое гризнување и бев налутена и разочарана но те убедувам дека гризенјата престанаа за 90% добар напредок нели? пробај па кажи ми дали ќе успее акј тебе поздрааав

3. Frosin4e

Frosin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    179
    Ах..
    и тоа бидна се поправи едно време не касаше но пак почна само сега поретко и понеболно а понекогаш и му вракам со иста јачина и вика стварно болело ова :D и попрестана малку

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    уууу јас го гризааааам и штипам обожаваааам ама со осет нормално а ако претерам ке ми рече тедибеар денеска осетот дома ли го забораи... он ретко гризее ама скокотка што е полошо зашто ако ме допреш ке пукнам од смеење... :lol:

5. Frosin4e

Frosin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    179
    ех... сега и мене почна да ме скокотка на сред град во кафич ма секаде ај да сме насамо разбирам ама пред сите мене ми е незгодно јас не се смеам туку скокам ццц.... од едно ке се одвикне на друго се навикнува

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Не сум била јас единствена :whew: и мојот гризе без осет. Сум се криела јас и од домашни, што ќе речат овој ме малтретира. Ама штипам јас па и тој не останува необележан :D . Моментално си носи две модринки и тоа од внатрешната страна на раката, ауч ама боли, епа и мене ме боли, по фаца ме гризе. Ми вели од љубов ме гризе, епа искажи ја таа љубов на друг начин, не дивјачки... ме вади од такт кога ќе ме гризне :devil:

7. Frosin4e

Frosin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    179
    па и јас исто носи марами за вратот незнам лето било ти со дуксерици се шеткаш ама по лице ај да те видам сокриј де....!

8. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    аууу ами јас ако не гризнам не сум жива... не е то то без барем мал гриз :evil: :D :$

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  9. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Мене бившиот ме гризеше за устата,ама она- болно гризење,а не нежно грицкање :) ...
    Многу ме нервираше таа негова навика и почнав да му вракам и јас ,да види самиот колку боли :devil: ...
    Ама за кратко време ке заборавеше и потоа пак исто ]:) ...Изгледа нема спас за таквите :D

10. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Hие ретко да се гризиме,штипкаме,освен кога имаме секс :$ ама со осет,не како куче да те каснало,и на другарка ми,дечко и со модринки ја правеше,па мене тоа не ми е нормално,"подсината" да шетам како тепана,не ми е јасно? :^)

11. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.121
    Допаѓања:
    2.710
    Ова е глупост на веков-да те гризе до тој степен за да ти остави модрица кој ќе трае со недели!!!!
    Бившиот еднаш така ми направи, и го направив партали, мислам вербално!!!Мислам дека тоа е намерно што го прават-те означува дека имаш некој-како кучињата кога мочаат за да си ја означат својата територија. :lol: :lol:Безвезе!!

12. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    Боже господе, каква тема (смајли што се крсти)... шлапни му ја една и готово!

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Хахаха,и мојов ме гризе, и вика тоа било зошто сум била слатка.Хахах како не :D Ама ако му викнам малце,престанува,и ок веќе не те гризам.И мене ми фали гризењето негово. :lol:

14. Frosin4e

Frosin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    179
    Ме изнасмеа ... :) ама стварно така зато и најмногу ми е со се смеат другарки ме зафркаваат дека не сум имала дечко туку куче ми викаат :devil:

15. sharliz

sharliz Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Можеби на тој начин си ја изразува страста кон тебе...

16. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Ке го гризам и јас

17. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Никогаш не ми се допаѓало да видам девојка како се шета изгризана целата од дечкото, најчесто на вратот :puke: , па си има начини на искажување на љубов и возбудување ама овој не :!: . Еднаш во средно дојде една школска на училиште така, ја вади професорката(а беше од тие полошите) на табла да решава задача, леле кога почнаа да и вика-Ти зар со кучето спиеше синоќа зар ние немаме дечковци, зар ние не водиме љубов :D , додека не ти помине дупката на вратот да не сум те видела на час. И во право беше на што личи тие шливки по вратовите по лицето , ужасно. Ако сака толку да гризе и да смука дечкото нека го прави тоа на места каде што не се гледа, бар и повозбудливо ќе му биде ;) :rofl:

18. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Хехехе, де да беше готово, немаше никој да се жали. :)

19. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Што би рекол Тошо малерот: "Шливки праат само сељаци бе батка..." :D

Бившиот мој еднаш ме гризна силно за јазикот и ... му опалив шамар :lol: и ми вика: извини се занесов во моментот... и му викам јас: епа извини и јас се занесов. :rofl:

На srcekrsacka, MonnaSi и stilas7 им се допаѓа ова.
  20. missA

missA Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    јас мислам дека тој те сака и на тој начин (како шо нашиот народ сака да каже) си ја искажува милоста, грубо :) јас би те советувала :
    1. нареден пат кога ќе те гризне, направи цела драм од тоа... незнам речи му дека твоите најблиски се загрижиле, дека ти поттекло местото и цела вечер не су можела да слиеш,се била демек на доктор (а ако успееш да пуштиш и некоја солза успат топ ќе биде) :)

или

2. секогаш кога ќе се видиш со него, потруди се од дома да зилезеш намачкана со некој горчлив раствор (ано не се лазам лосионот на леа козметик против мозолчиња горчи, или прашај во аптека за таков), ќе видиш како по брза постапка за ден два ќе се одвикне кога ќе му догорчи :D :D :D

позз