Истото се случува и кај нас!!! Значи што кога неможете да престанете да го гризете дечко ви?! стварно од љубов е, луѓе вие не верувате ама...
Штом некој ве гризне да знаете дека ве сака Ова од фб го научив - Koга ке те гризне некој/а знај дека те сака !
Прекасај го со сета сила што ти се има насобрано во вилицата ! Па ќе видиш тогаш дали ќе му текне уште еднаш да те касне Спојлер А вакциниран е против беснило ?
хах кај нас сум јас таа шо гризе СЕКОГАШ! тој мн се лути го боли ми вика ,ама шо да прам па ств е од њубов бе луѓе,не можам да се воздржам!!!
Не грицка мојов! Имал пред мене еден човекојадец, женски пол (бившата му ) од која уште има лузни и тоа замислете една на раката, една на устата! Мали, неприметливи, ама јас ги знам и одвратно ми е! Го обележала смрдла смрдена ! и уште еднаш
Па стевете му такво како што им ставаат на кучињата на устата- да не касаат. Хахах озбилно, кажете му дека ви смета и готово. Не е ваљда вампир.
каса, каса како куче ја му велам - абе лижи малку ама се лути ако не му давам да ме каса, а мене кутричката па ме боли и си трпам за атер негов, за љубов
леле па мојов не да гризе!! со лузни шетам,ко жртва на насилство сум. нон стоп му викам дека во Меѓаши ќе го пријавам а и ме штипе по нозете. насилник е голем хахахаха
порано почесто сега не толку изгледа оти многу му се жалев оти ме боли ама има моменти и сега кога ќе ме гризне 3 мин не си го сеќавам местото
Мене ми ги пука прстите на нозете! Му викам боли,попусто.Да му вратам со иста мера,исто попусто,он си ги пука сам и на нозете и на рацете.
И јас сум жртва на касање Ме има еднаш прекасано на образ што ми се познаваја заби една недела , ама зато јас му вратив и го прекасав на уста,и му се растече крв Сега е ко делнат на уста
И јас порано бев жртва на гризење. Но еднаш му вратив убаво и од тогаш не му текнало да ме гризне. Само понекогаш така нежно.
Јас пак сакам кога ме гризе, ама не она душманско гризење. Додуша јас него повеќе го гризам, тоа обравчињата решето му ги правам, тој од почетокот се лутеше но отрпна, кај ќе излезе на крај.
мојов не да гризее,кожа кине коа ке е поднапиен бегај од него ,кај ке тигне гризе,највише на лице секад имам модринки по 1 недела,а и мн стипе цели нозе ми се модри
Одма реагирам бурно, дека ми остануваат ожиЉци. и престана уште многу одамна. Сфаќам нежно гризење ама да ме касне онака јако, ќе го убијам!